Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mai mult am incurcat. Scuze Anca! Alta data ma inscriu la actualizari dinainte. Oricum azi o lasasem balta ca aparusera niste urgente.

In alta ordine de idei, doar ce spuneam zilele trecute ca nu ma stresez cu sarcina. Dar de unde... De ieiri parca nu il mai simt pe bb, dupa ce acum doua zile s-a miscat mult si nu s-a pus problema sa ii confund miscarile cu altceva. Acum stau cu inima cat un purice si incerc sa detectez ceva activitate in burtica.


Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Hello,
Am sunat si eu azi dupa rezultatul la TT. Nu e gata, cica sa mai incerc luni.
Dry Testul a iesit super dar tot am emotii.

Noi tot nu stim ce suntem.
Am incercat si cu metoda cu varsta tatalui DAR la ultima eco mi s-a dat DPN 1 iulie....deci e cu 2 taisuri....daca se naste pe 1...e una...daca se naste cu o zi mai devreme (deci alta luna...e alta).
Pana la urmatorul control abandonez ghicelile.

Oricum sa va povestesc ce pacaleala a luat barbata-miu aseara.

M-am dus la Mini-Blue ca sa-mi cumpar a doua pereche de blugi de gravi (mai aveam una dar deh, ii mai speli si nu poti merge la popoul gol). Numai la acest magazin mi s-au parut cat de cat normale modelele de blugi...in rest arata groaznic.

Buuunnn....cat probez eu, gineste barbata-miu niste papusele bebelusi, se numeau "Bebelusi vanilati" pt. ca miros a vanilie. Si se miorlaie ca vrea si el sa ia un bebe.
Erau bebei cu hainute albastre si fes si bebei cu hainute cu buline si baticut evident ca a ales unul albastru, cu suzeta etc.
Era foarte incantat ca deh...el vrea baietel.
Si cand am ajuns acasa ma uit si eu la bebel in chilotei...... si e fetita

Adica nu cum sunt papusile in general....fara determinare acolo ci e facuta clar pasarica, se vedea taietura.
Mama ce se tuflise....ca el alesese bebelul dupa chilotei....nu se uitase si in chilotei


"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica16+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna ziua si de la noi!
Multumim de capitol nou si sa fie numai cu vesti bune!
Felicitari fetelor care au aflat culoarea carucioarelor si celor care au primit vesti bune de la teste/ecografe!
Va citesc zilnic chiar daca nu sunt activa...
Noi asteptam vizita la dr la inceputul lui februarie(am facut programarea dupa indicatiile medicului nostru),si pana atunci astept cu incredere dar si temeri sa treaca timpul.Ati spus ca burtica nu creste constant...si aseara am constatat ca aveati dreptate.De aseara suntem mai mari in burtica,deja le-am spus ramas bun pana la anul cred unei perechi de pantaloni favorite.Initial am crezut ca sunt balonata,aveam si o stare ciudata...dar a ramas la fel de marita azi burtica.Si se intinde pielea bine,iar partea de sub buric e mai tare.Asa e si la voi?Oricum,incep sa cred ca sunt gravidaAm vazut si un magazin unde au si hainute de gravidute,dar nu mi-au placut,marfa putina..
Am burtica parca ridicata cumva si obraznicuta,parca descriu nasucuri in vant,dar asa ePe mine ma mai dor sanii, in special noaptea,dupa ce dorm mult pe o parte si ma rasucesc pe cealalta parte simt dureri.Si nici zmeuricul meu nu e fan miscare.Ma doare burta,asa ca le fac pe toate batraneste,cu miscari leeeeente si nospa ori de cate ori simt ca ma doare.
De-abia astept sa simt si eu ce simt burticile de iulie.Este minunat ce povestiti si faptul ca le-ati vazut pe zmeurici facand tot felul de giumbuslucuri in burtici.Ma bucur mult pt voi si vreau si eu!
Romanitza sunt pe aici.Sa stii ca si eu am vise mai ciudate uneori mai urate si am constatat ca sunt legate de starile mele,de cat de stresata sau nu sunt.Asa ca tre sa incercam sa fim serene pe cat posibil.
Rallu pai iarta-l si tu.O fi la prima papusa achizitionata in viata lui.Si in plus nu realizeaza ca o sa aiba una adevarata cu personalitate, de la tine?Acum e cam tarziu sa se mai joace...va avea job full time la zmeuric
Va doresc o zi frumoasa si un we excelent!
KISSES


my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marietarat spune:


Buna tuturor!!!Multa sanatate la toate burticile.
Sunt si eu o burtica in sapt 9 deci data nasterii va fi prin August la sfarsit.(Cel putin sper din tot sufletul sa fie asa )De ce? Pentru ca am mai avut o sarcina oprita in evolutie...si acum nu mai am asa curaj in afirmatii...si sperante...acum tot cu frica...
As dori sa stiu ... de la cele din Cluj,mai ales... la ce doctori au fost...si de la voi cum va simtiti..si de cate ori a-ti fost la control-eco in primul trimestru? (am fost si la topicul mamici si burtici din Cluj dar acolo mai multe mamici... decat burtici...)
Sa auzim numai de bine!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Anca nu trecem carucioarele mai asteptam. Eu nu cred ca al doilea e baietel desi se vedea ceva acolo. Pe 6 feb am din nou eco morfofetala si sunt tare curioasa ce o zice doctorul care o face. Multumesc frumos.

Sa dea Dumnezeu sa avem un capitol numai cu vesti bune.

elena +12

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Va multumesc fetelor pt sfaturi.
Stam in pat caci am avut temp. 38.3 ... acum vad ca a mai scazut la 37.9 ... sper sa-mi revin cat mai repede caci urasc aceasta stare si sa stau in pat. Sper ca pe bebic nu l-am deranjat f tare cu tusea mea "magareasca".
Va pup
Andra_80 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

ana303maria sa iti traiasca baietelul si sa fie sanatos! Dar de ce stai in spital? Sanatate multa!

marietarat BINE AI VENIT! si sarcina usoara si la termen! Sa ne dai si datele tale sa te trecem in lista noastra de pe prima pagina. Sper sa se gaseasca cineva sa te ajute cu dr-i din Cluj, dar la gravidute si mamici de Cluj chiar dc sunt mai multe mamici eu zic ca totusi e bine sa intrebi si la ele ca au trecut deja prin sarcina si nastere si te pot ajuta mai bine decat o fata care este la prima sarcina. Sanatate multa si tie!

Eu inchid pravalia fetele, ma duc acasa si nu cred ca reusesc sa intru in we.
Va pup si sa aveti un we frumos si odihnitor!

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 16+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Hello,

Azi am gasit un magazin cu haine de gravida care mie mi-au placut si nu erau scumpe...intre unirea si universitate, la biserica sf vineri - unde intoarce tramvailul - scrie mare in geam Haine gravida...sunt haine romanesti...mi-am luat doua perechi de pantaloni ca nu mai incapeam in nici o perechea de-a mea...am dat pe o pereche de raiat 140 si pe o pereche de pantaloni de material pentru la birou 110 lei. si aveau tot felul de blugi, bluzite, costumase cat de cat mai de birou etc...si fac si pe comanda in caz ca nu vi se potriveste ceva din magazin...

Am fost si la Medlife pentru dublutest si alte analize - toxoplasmoza, rubela, hiv si nu mai stiu ce..acum tre sa astept intre 10 si 14 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, si eu cred ca vei avea 2 fetite la cat de rau iti este.

cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Buna dimineata! Un capitol plin numai de vesti bune sa fie asta!

Iata apogeul neuronului gravid in lipsuri cofeinice...

Ma pornesc la job dimineata si trag in primul drive-thru sa-mi iau cafea. Si ma pun frumos la coada de masini, privire tampa-n zare, si ma tot tin dupa ala din fata mea, aceelerez, franez, etc. La un moment dat constat cu coada ochiului ca tocmai conduc lento pe langa geamul aleia de-ar fi trebuit sa-mi inmaneze cafeaua... daca m-as fi oprit sa comand cu 10 m in urma. M-o fi tot intrebat aia saraca la difuzir ce vreau, dar eu nimic, cu geamul inchis si privirea in gol, nesimtirea in persoana. Asa ca m-am dat cu masina prin drive-thru si i-am distrat grozav pe angajati presupun. Am reusit s-ajung la destinatie pe pilot automat.

Pony, felicitari pt baietel!

Mi s-a stricat umidificatorul acasa aseara si mi-am uitat solutia salina pe birou. Intre 3 si 4:30 n-am putut sa dorm de aer uscat, acum ma ustura un pic si gatul. Sper sa nu racesc, la noi in familie n-a mai fost nimeni racit de vreo 3 ani... Cica se numeste ce am eu "rhinitis of pregnancy". Macar am un diagnostic.

Aveti grija de voi.


Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput