Strumfi de iul-aug 2007 (124)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Xerxe, multa putere si sa speram ca s-au terminat vestile proaste, offff, dar cum au venit ele toate odata!
Oanamada, n-am avut lamaie si am pus doar portocala si mandarina, am pus miere si a mancat fii-mea cu toate mainile, abia am apucat sa gustam si noi. Multumesc mult .

Fii-mea a avut 3 nopti in care s-a culcat la 1, 23:30, 1, si aseara la 21:45 . Noi am fost incantati aseara, ne-am vazut de treburi pana la miezul noptii, dar dimineata la 8:15 copilul era fresh si noi nu ne puteam deschide ochii. Asa ca eu prefer sa se culce pe la 22 si sa se trezeasca pe la 9:30, aveti vreo reteta?

Carla, s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Intrebare urgenta pentru o prietena: scria cineva la un moment dat despre un medicament foarte bun pentru candidoza, nu clasicele ovule, mai stiti cum se numeste? Pls...

Carla, s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Xerxe, va trece...e o perioada nasoala...sanatate lui Razvan...da-i biotics baby.
Mychy, suntm pe acelasi "picior"
Cafera, maimutica mea a dormit pana la 10.15
Musso, v-am zis ca nu stiu cum iese reteta cu miere...
Arhdy si noi avem aceeasi problema cu invelitul de cand s-a nascut pitica....noi folosim cu succes saculet de dormit...acum i-am luat unul cu ursuleti si mi-l cere seara ...."mama mor, mor!!!". Dimineata, se ridica, isi trage fermoarul si iese din el.... Incearca...asa stai si tu linistita
Eu m-am lamurit de unde agitatia asta a ei nocturna...ii iese un canin si un incisiv lateral...amandoi odata...in plus, pe locul incisivului gingia este numai pielite si bucatele de carnita...mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut ieri...azi- noapte m-a trezit de vreo 3 ori (doar maraia), dar cu adormitul nu mi-a venit s-o cred...am pus-o in pat (dupa baie, creme etc...) s-a intos pe o parte si l-a luat pe Coco in brate (magarul cu nume de papagal!)mi-a zis Pa si s-a culcat....nici macar nu a asteptat sa ies din camera

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Si catinca doarme la fel de yoga dar cu tot cu sac...incearca cu un sac mai lung si mai larg...eu i-am luat unul care are un elastic subtire intalie...in rest e foarte larg

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Xerxe ce perioada aiurita, sanatate multa lui Razvanel
Carla eu nu stiu de medicamentul minune, dar vreau si eu, ca eu fac candidoza si de la anti-bebe
Ioanaiub sa dea DD sa nu se molipseasca Mara si insanatosire grabnica lui David
Vive pt Davidelo umblaret care-ti da fiori noaptea
Oanamada ce scumpica a fost Cati la nani . Un pupic sa-i mai treaca durerile de dintisori
Mihaela pai nu mi-e gandul la bebe2, deci nu cred ca ma veti auzi cu o asemenea veste decat daca se intampla accidentul accidentului
Caferutooo la tustrele printesele

Noi cu saculetul ne-am lamurit. Adica cel vechi ii ramasese cam mic, dar unde mai puneti ca a si vomat in el intr-o seara, dupa o repriza de nervi cu plans prelungit, si de atunci nu-mi mai accepta nici macar saculetul cel nou, mult mai lejer si mai lung Si ea se dezveleste si ma mai trezesc noaptea sa o verific. Ma gandeam la un moment dat cum sa fac sa prind o pilota mai lata de salteluta ca sa ii fie si lejera sa poata suci picioarele cum vrea ea si sa se aseze si pe ea sa stea invelita, inca ma mai gandesc.
Am masurat-o azi, cred ca va intrecem cu 88, hai 87 cm inaltime. De la 85 din nov nu e de mirare ca i-au ramas hainutele mici dintr-odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nu mai stiu cine spunea mai devreme de cartea "The No-Cry Sleep Solution" dar parca mi-a citit gandurile. Chiar asta studiez si eu acum printre picaturi. Am incercat sa aplic aseara o oarece metoda si a dormit Deny pana pe la ora 2 noaptea (de la 21.00) in patutul ei, dar adormita tot cu tzitzi. Si ar mai fi dormit, dar s-a sucit pana a cazut din pat, noroc ca ii pusesem perne pe langa pat. Asa ca pana nu gasim o solutie sa punem o protectie serioasa la patut nu ma mai chinui sa o pun in el, ca s-a razbunat toata noaptea pe mine si a plans si s-a foit de 'nspe mii de ori . Acum respecta programul si face .

Dimineata primul lucru pe care l-a facut a fost sa isi ia blugii de la uscat de pe calorifer si sa se duca la usa sa plecam pa-pa. Saracuta vrea afara dar unde sa iesi pe vremea asta!

carla chiar asa niste pozici cu burtica nu ne arati si noua? Daca afli de tratamentul ala pentru candidoza si eu sunt interesata.

xerxe trece si perioada asta! Multa sanatate puiului.

ioana bine ca macar nu se simte rau David. Copiii astia suporta mult mai bine bolile astea. Eu cand am avut varicela la 22 de ani eram

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

brazuca25 lipeste patutul de patul tau, daca vrei sa fie langa tine sau de o canapea, daca doarme in alta camera. Eu de exmplu asa am facut. Eu stau la mama si dorm intr-o canapea extensibila, asa ca patutul i l-am pus la capul canapelei. Ziua cand canapeaua este stransa, se poate urca direct in patut, pentru ca are jumatate din lungime libera, iar seara cand trag canapeaua se urca mai intai in pat si apoi in patut. Asa as fi facut si cu patul. As fi pus in lateral, si ar fi fost ca o prelungire a patului. Singurul inconvenient este, ca am patutul cu sertar jos, si aici la mama nu am cum sa-l intorc invers si sa las spatiu sa il pot deschide, asa ca am depozitat lucruri, pe care imi le folosesc sezonier. Din cate stiu, ai acelasi patut ca al meu.
Poti sa te uiti la poze, ca i-am facut recent niste poze in patut si poti sa-ti dai seama cum vine. O sa fac unele mai detaliate, mai de la distanta, in ambele variante si eventual o sa le pun.
Pupici.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

arhdy asa mi-as fi dorit si eu sa pun dar nu imi permite spatiul pentru ca am canapeaua incadrata de sifoniere si daca as pune patutul nu as mai avea acces la sifonier. Singura solutie in spatiul nostru e sa improvizam o margine pe jumatate de patut, ca sa poata urca si cobori cand vrea ea.

Ia uitati ce am descoperit eu azi si a incantat-o pe Deny:
http://www.youtube.com/watch?v=J4jIeMsSmrc&feature=related

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Ia uite domne' plec si eu putin si va gasesc la pagina 10
Carla...eu am facut si cu mar ras si combinatii asa ca merge cu orice fruct!!!Ma bucur ca a fost bunaaaa
Medicamentul se numeste Nistatina
Vivela...eu ii multumesc lui Dumnezeu ca nu-mi mai face febra mare ca am avut si 39 de la dinti!!!
Ioanaiub(pentru fiecare dintre voi)
Lorina
La mine e mai simplu...nu se plimba noaptea, nu coboara din pat...pentru ca nu i-am lasat laterala patului...de frica sa nu cada din el (si din comoditate)

NOI-CRACIUN SI REVELION,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

fetelor va intorc si eu un , pentru ca ne sustineti in lupta cu bubitele
nu va temeti, nu e contagios, eu stiu ca am facut varicela in copilarie, sper sa nu ma insel

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput