Strumfi de iul-aug 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 20
brazuca25 spune:
Nu ma supar deloc mychy. Nici eu nu inteleg cum pot, ca bunici, sa stea luni de zile fara sa isi vada nepoata mai ales ca e la 15 minute de mers cu masina. Ei asteapta sa o duca sotul, si fac pe victimele ca nu ii cunoaste copilul. Sotul fara mine nu s-a dus ca stie ca Deny e super mamoasa si ar face ca trenu'. De fapt a fost o data si s-a lecuit de atunci. Iar eu de cate ori m-am dus pot zice ca a fost din obligatie nu de mare placere ce mi-a facut. Chiar de Craciun cand am fost le-am si zis ca ii asteptam pe la noi, dar vad ca tot se tin cu coada sus.
Noi momentan suntem mai bine ca oricand. Sper sa nu cobesc.
Si apropos de criza asta in care suntem si de ce auzim pe la TV, vorba lui musso ma ia groaza, dar nici nu imi trece cheful de visat la casuta noastra pe care tot planuim sa ne apucam sa o facem. Deocamdata sa imi gasesc job si dup-aia mai visam la casute.
greierash imi place foarte tare cum ai spus ca esti indragostita de Andrei.
Asa simt si eu pentru Deny si uneori simt ca sunt chiar exagerata. Dar stau si ma gandesc ca nu exista asa ceva: prea multa iubire.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
cafera spune:
Greieras, am citit cu sulfetul la gura. Mi-ai placut tare mult. La fel si eroul din poveste.
Floare de Soare,
! O sa incerc. Imi place ce frumos vorbesti de puiul tau.
xerxe2005 spune:
Eu sunt innebunita dupa Razvan. Si deocamdata vad ca e reciproc.
Abia astept sa ajung acasa sa il vad cum bat din palme de bucurie cand intru in camera.
Offf, mai 3 am ore.
ioanaiub spune:
buna dimineata,
va dau o
si un
pentru sfaturi ... o sa stau acsa si o sa ma joc cu "pinguinii" mei
David e bine, incep sa-i treaca bubitele, se pare ca a avut doar un val de eruptie, nu mai multe, cum ma asteptam ... ma bucur ca a fost o forma mai usoara 
chiar ieri ma intreba o colega de la servici daca ma afecteaza cumva criza asta ... am stat si m-am gandit si mi-am dat seama ca nu, credite nu avem, economii avem in lei, daca stau acasa cu copiii cheltuiesc mai putin, ca scap mai rar la shopping
... in afara de niste actiuni care au cam scazut, e drept, nu m-a afectat in vreun fel![]()
poate e mai bine ca stau acasa si nu am cu cine sa discut politica si alte chestii "arzatoare", sunt mai rupta de realitatea "cruda" ![]()
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
Timi07 spune:
Xerxeeu cred ca suntem foarte norocoase ca are cine sa ne imprastie jucariile prin casa, probabil si sotul tau gandeste la fel da mai are scapari![]()
la Deny frumoasa si harnica, normal ca am admirat pozele si tot copia lu' mami este. Sophie ma ajuta si ea la curatenie, pe orice servetel pune mana il foloseste la sters geamuri, mobila ....
Cafera sanatateeeeeee sa te faci bine cat mai iute mai ales ca aveti asa program fain in weekend.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
iulaug2007 spune:
schimb capitolul
edit: nu amreusit sa schimb capitolul, in mozzila imi schimba fonturile si nu-mi pune link-uri la capitolele anterioare
poate reuseste alcineva
imi cer scuze