Strumfi de iul-aug 2007 (124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

M-ati inebunit cu budinca Oanei!fie-va mila de o mama batrana cu doi copchii mici si spuneti-mi unde s-a postat!!!

Brazuca d c nu iei o aparatoare de la ikea? e ieftina si nu e cat un pat de lunga , poti lasa copilului loc sa urce si sa coboare cat pofteste!

Cat timp o sa alaptati voi o sa fiti ever forever tzitzi no cry solution!.duap aceea incepe somnul adevarat!oricum felicit mamici curajoase care isi dedica un timp asa de mare o parte fff importanta a corpului lor hranirii copiilor!!!

ioana, treceti voi si peste asta!

pupice

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

ilenutza exista asa ceva la Ikea? ar fi o mare salvare ca ne-am tot stors creierii azi sa vedem ce punem si ce improvizam. Pana una alta in seara asta doarme tot cu noi in pat.

carla exact asta patim si noi la baitza. Concertul de pe lume la spalatul pe cap. Si la imbracatul de dupa. Tot cartieru' ne stie cand face Deny baie.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citez din mesajul Oaneimada:
"Budinca de lamaie cu portocala:
20g unt, 20g zahar, 20g faina, 100-150ml lapte, un ou, zeama de la o jumatate de lamaie si zeama de la jumatate de portocala sau mandarina.
Untul se freaca cu zaharul, cu laptele incalzit, faina si galbenusul pana se obtine un sos gros - ca smantana (poate chiar mai gros)...se adauga zeama de lamaie si cea de mandarina si albusul batut tare de tot cu mixerul....se amesteca foarte bine albusul sa nu lase cocoloase si se toarna totul intr-un vas de yena uns cu unt si tapetat cu zahar...sta la cuptor in jur de 20 min...iese super buna...dar ai grija ca eu nu stiu cum fac ca mereu o cam ard pe fund de frica ca nu se coace suficient"

Cum arata aparatorile de pat de la Ikea, ca o plasa mai inalta sau ca o bara? Si eu vreau sa trec la pat normal pentru Saby, dar sa nu poata cobori decat printr-un capat, pe la picioare, ca altfel iar o gasesc pe covor.

Carla, s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

DA, credeam ca stii, am mai scris aici pe forum de curand.e vreo 20-30 ron, noi am luat pentru ambele paturi ale copiilor, e subtire, e super!

Edit:
Carla mii de multumiri!!ai fost asa de prompta

Da, arata ca o bara, lunga de aprox un metru si 10 sau 15 cm latime cu 2 sisteme de prindere de rama patului.sunt rezistente,le avem de un an jumate

Ce credeti ca au mancat ai mei azi?ciorba de burta la pranz iar la cina cartofi prajiti cu rosii plus cascaval.Noi suntem la mama in exil de mai bine de o luna si mesele au cam scapat de sub control, recunosc!

Astia sunt bunicii, ce sa facem!

Mergi la inceput

Va mai spun ceva, dar incet, sa nu ma auda Saby: n-a supt 4 zile la rand, azi ar fi a 5-a daca reusim sa o adormim si daca nu cere ea, ca nu mai rezist sa nu-i dau. Sanii sunt ok, putin mai tensionati, ca ea probabil scotea si mama colostrului. In schimb pe mine ma paste o depresie post-intarcare de mai mare frumusetea . Aseara a fugit de la taica-su' din brate si a venit la mine in dormitor, unde citeam la lanterna, si a inceput sa caute sanul pe sub bluza. Mi-a distras-o sotul, dar daca mai cerea o data ii dadeam, asa mila mi-e de ea. Nu stiu daca in seara asta o sa rezist, fiindca a dormit pana la 18 si nu vreau sa stam dupa ea pana la 1 sa doarma fara "somnifer".

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Ilenutza, si Saby a mai "scapat" la ciorba de burta si la cartofi prajiti. Atat timp cat nu devine o regula nu ma ingrijorez.

Am 2 rugaminti maaari, pentru ca si la noi este o mare problema patutul/dormitul pe jos:
1 - ai cumva vreo poza cu aparatorile?
2 - in ce zona din Ikea le gasesc? Acolo, langa restaurant?

Multumec anticipat.

Mergi la inceput

Carla fii tare!o sa iti fie si tie mai bine!Iar daca tu si sotul actionati concertat o sa o dati pe brazda pe printesa!
fa si tu o pauza ca acus apare nr 2 care o sa traga de ei!sa te mai dezmeticesti.iti tinem pumnii stransi!e fata mare de-acum, maine poimaine merge la gradi!
iar cat despre depresie, mai bine acum decat mai tarziu!

edit: poza nu am si nici nu pot pune pt ca nu imi permite laptopul ca e vechi.se gaseste in zona produselor pt copii, langa restaurant.

http://ikeaeu.ecweb.is/09/MRO/, am gasit in catalogul lor online, este un patut alb de bb si dedesubt, cu poze mai mici, un patut alb normal, care are aparatoare .sper sa o vezi, se poate si mari poza

Mergi la inceput

ok, am verificat pagina si nu se vd. intra tu pe catalogul ikea la pagina 218.uita-te atent si o sa vezi despre ce e vorba

Mergi la inceput

Da, stiu toate argumentele logice pentru intarcare, toate motivele pentru care am hotarat sa facem asta, dar in sufletul meu e ceva... altfel, nu stiu sa explic. Zicea bine cineva pe forum: sa se joace cu copilul, sa-l hraneasca, sa-l culce, poate oricine, dar sa-l alapteze, numai mama.
Multumesc pentru sustinere , daca functioneaza scriu reteta, ca la noi nu a mers nimic din ce am citit pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Nico,super tare fata ta...da stai sa-ti spun ce am patit eu din cauza ta...ii citeam sotului povestea ta si Catinca era langa mine....cand a auzit de "dat pantalonii jos" si-a dat repede pantalonii jos si a inceput sa traga de pampers si sa spuna kk...m-am albit la fata...ma si gandeam "ma ,asta chiar intelege tot?"...spre fericirea mea...ne-am oprit aici.
Ilenutzazi si mie cum e cu aparatoarea aia...ca odata si odata tre sa scot si eu laterala la pat....ah...stai ca tocmai am citi mai departe si am vazut!
Reteta vad ca ti-au dat-o fetele...asa ca...
In legatura cu mancarea...cam riscanta burta aia...eu n-as fi avut curaj...bine eu (acum stiu ca si Carla) sunt super obsedata de mancarea fetei...
Carla...haide Carla.....rezista...la a 5-a zi se numeste deja intarcare!!!!!Nu ai de ce sa te simti vinovata...pe bune...serios...sincer....curaj....ca vine "runda a doua" curand

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput