Strumfi de iul-aug 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 10
nma spune:
Camelia felicitari! Sarcina usoara si sa fie cu codite daca asta va doriti.
bArhdy si eu am avut probleme cu invelitul la Alex. Am incercat si varianta sac de dormit (taiat la picioruse) dar fara rezultat. Acum are 5 ani jumate si tot nu doarme invelit, dar noi ne-am obisnuit cu el.
Ce c arlionti frumosi are printesa ta. Iti vine sa o mananci.
Xerxe sper sa ai parte de vesti mai bune saptamana aceasta. Multa sanatate lui Razvan.
Monica desi nu am apucat sa scriu ti-am admirat fetitele. Sunteti o familie foarte frumoasa si fericita.
Oanamada frumoasa tare fetita cu codite. Hainutele de la botez le-asi pastra si eu ca tare frumoase mai sunt.
Ioana sper sa scapati repede si usor de varicele. Poate iti face soacra cumparaturi.
Lorinaoo1 ce-i dai mama sa manance de e asa de inalta? Vreau si eu reteta. A mea domnisoara saptamana trecuta avea doar 81cm (noi suntem destul de inalti, adica eu am 1.74).
Legat de incaltaminte Andra traieste pe picior mic rau. Adica inca ii sunt bune cizulitele marimea 18. Ghetele ortopedice sunt marimea 20 dar sunt putin mari (nu am gasit marimea 18).
Nico, mami de Andra si Alex
poze
Vivela spune:
ioanaiub, sanatate multa si voua, va dorim sa nu va scarpinati prea tare (mie mi-e groaza de o eventuala varicela, sunt tare rea de mancarimi, ma scarpin pana la sange. cat eram gravida, in ultimele 2 luni aveam rani pe burtica, ma manca si ma scarpinam noaptea in somn, fara sa-mi dau seama).
oanamada, febra 39 de la dinti?? eu stiam ca peste 38 este de la altceva (asa mi-au zis si in spital, am fost acum vreo 2 sapt, cu febra mare, pana la 40. le-am zis de dinti si mi-au zis ca nu se pune problema la febra asa mare). sanatate
la noi n-au mers retetele din "no cry sleeep solution" . la noi e valabil doar "tzitzi=no cry sleep solution". mamicile cu bb neintzarcati stiu de ce! .
Lavi, , Lorina e o frumoasa si o desteapta, asta o stii si tu foarte bine, nu stiu de ce iti conditionezi fericirea de ce zice unul si altul.
DaviDependenta
CarlaV spune:
Oanamada, multumesc mult de tot, colega prietenei o sa se bucure . Eu tot alerg prin oras, stiu ca pare urat afara dar mie-mi place, sunt 9 grade. Citesc din urma mai tarziu, .
Carla, s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oanamada spune:
Carla, n-ai pentru ce...spune-i ca sunt amare rau dar ca este bine daca rezista sa le plimbe si prin gura putin (daca are si candidoza bucala)...
Vivela, daca ti-as spune prin cate am trecut eu din cauza febrei.....toti pediatrii mi-au zis ca nu se poate face peste 38.5...cu toate astea, in urma a doua seturi de analize complete copilul meu nu avea nimic....si uite asa au ajuns si medicii la concluzia ca este "caz particular"... si ca e de la dinti....dupa 3 zile de 39 (fara alte simptome)....i-a iesit o masea...faza s-a repetat la a doua masea...asa ca...
Nma...
Fug ca s-a trezit Catinca!
Oana siCati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
Vivela spune:
luati si voi si jucati-va:
http://www.poissonrouge.com/
(dublu click si mai departe vedeti voi).
ce, numai eu sa fiu dependenta?
(ar putea fi chiar instructiv-educativ pt copiii de 2,5-3 ani).
linkul l-am gasit si eu, tot pe forum, am pierdut intr-o prima faza vreo ora jumate jucandu-ma, apoi m-am enervat ca s-a trezit pustiu si mi-a stricat jocul, ca vroia si el.
DaviDependenta
arhdy spune:
Nico nu ma mai stresez. O imbrac mai grosut, adica ii dau si body, pijamale si sosetute subtiri. Si de cate ori ma trezesc o invelesc.
brazuca daca vrei poti sa-mi desenezi planul camerei cu dimensiuni, si poate pot sa te ajut cu o oarecare amenajare. Este doar o sugestie, daca vrei, fara sa te superi (sunt arhitect, si iti pot sugera o mica schita de amenajare fara detalii).
Pupici
Diana si Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
nma spune:
sa va povestesc o faza tare: Andra imi spune ca a facut kk dar cum aveam mancarea pe foc am zis sa o mai las putin. Fata a mers in camera si ... liniste. ma gandesc ca e ceva suspect si merg la ea .... a gasit desteapta lu mama metoda de a scapa de kk. Si-a dat jos pantalonii si scotea prin lateral din scutec. va dati seama ce fata am facut. era in mijlocul camerei pe covor .
Nico, mami de Andra si Alex
poze
brazuca25 spune:
nico e harnica fata ce sa mai vorbim!
oanamada si la noi eruptia dentara e insotita de febra peste 38. Numai ca la Deny nu e asa des, ca inca nu are decat 4 dinti, 2 sus si 2 jos. Chiar asa, mai sunt copii cu asa putini dintisori? Ca eu incerc sa nu ma ingrijorez si din cauza asta.
La inaltime nu pot sa zic sigur, dar nu are mult peste 80. Nici noi nu suntem inalti asa ca nu ma astept sa fie vreo baschetbalista.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
CarlaV spune:
Nico, a rezolvat fata problema, daca tu aveai treaba . Eu cand aveam 11 luni mi-am scos scutecul si m-am mozolit toata, am gustat aromele, aveam si sub unghii .
Vivela, da, creste burtica, poate ne vedem daca aveti timp. E nasol cu David ca se foieste prin casa, noi patim asa cu Saby numai dimineata, daca ar face asta noaptea cred ca m-as speria tare.
Brazuca, ei eu o tot gaseam pe Saby dormind pe jos. Curaj sa o las in patutul ei fara sa poata iesi singura n-am avut, pentru ca de 3-4 ori am gasit-o pe canapea sau pe fotoliu, sarise peste marginea de la patut. Mi-a fost teama ca, intr-o dimineata in care nu vom ajunge repede la ea cand se trezeste, va sari direct jos. Acum am taiat partea de la picioare a patutului (din acela cu plasa) si am pus un fotoliu acolo, ca sa poata intra si iesi singura, dar sa nu risc sa o gasesc dormind pe covor. Cu toate astea intr-o noapte am gasit-o pe fotoliu.
Azi mi-a adormit pe jos la ora 16 si pana la 18 n-am reusit sa o trezim, iar avem show diseara .
Poze cu noua burtica nu prea am, eram mai harnica la Saby (burtica de la Saby este la semnatura - cu scuze pentru look-ul mai deochiat, asa ma prinde sotul la poze, dar suntem intre fete si merge ). O sa pun in curand si cele 3-4 poze cu noua burtica.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Daa, ma asteptam la show diseara la culcare, dar l-am inceput la baie, cand si-a dat seama ca vrem sa o spalam pe cap. N-am scapat de urlete decat cand mi-am spalat si sotul pe cap, ca sa vada fata ca este chiar placut. Sotul se spalase si aseara, noroc ca e tuns de curand . Tot n-am scapat de urlete cand a trebuit sa o limpezim, cred ca pana pe la 3 ani tot asa o sa fie.