Prietenie la plesneala(18)-EMMA ramai cu noi!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Tanto,mama,de pastile n-ai auzit?!
ca pe vremea mea ....hat,acum 200 de ani inca nu se prea auzise
vrei bataie?

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

kokiy am o intrebare de baraj pentru tine Nu esti normala, zau!

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

doamne, misha, iti mutlumesc ca m-ai facut sa rad !

kokiy, mii de si un pupic maaaaaare !!!

misha, vreau si eu sa vad closca n-am fost pe faza se mai da la oferta???

, ma duc sa ma pregatesc, ma scoate barbaru la romantisme transpirate, ca vine de la tenis .

MAAAAAAAAAAAAAREEEEEEEEEEEE !!!!

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Dragele mele,
Desi cu intarziere, am sosit cu sampania , tort, parjiturele si friptane - care merg cu muraturile lui kokiy . Saslic, papanasi si clatite ucrainiene...
Va multumesc ca nu m-ati uitat. Nici eu nu v-am uitat. Chiar v-am dus dorul. De luni sunt din nou alaturi de voi . Duminica imi pleaca soacra. Nu scriu mai mult, ca cine stie Din cand in cand am mai tras cu ochiul la ce scrieti. Dar un capitol in cateva ore? Trebuie sa ma reapuc de jogging ca sa tin pasul cu voi.
Va pupic dulce, va multumesc ca sunteti alaturi de mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

DEVOOOOOOO!!!!! Scapa de soacra si hai inapoi!!!!!

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Devoska, alunga soacra si vina la noi. Trimite-i si rachetele la pachet sa nu se simta singurica pe drum .
Oana, distractie placuta, sa se lase cu lumanarele si cina romantica !

Eu-s singurica si obosita (what else is new), fetele imi sunt plecate care incotro, barbatul e la mama naibii, ceilalti barbati din viata mea sunt insuportabili deci nu intra la socoteala... va am doar pe voi in seara asta uda de vineri. Cred ca mai bag un film sau doua dupa ce-mi scot principesa la plimbarea de seara si pe urma ma bag la somn. Trista viata duc!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Kokiiiiyyyy, am citit si eu postarea ta. Mult prea tare, frate, mult prea tare!! Ma si gandesc ce era in capul tau... iti si imaginai un scenariu horror in care te lasa fara obiectul muncii, nu?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Pai, cand va zisei eu ca am o imaginatie ...care de multe ori ajunge la extreme

efdggfhhyj

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

cu mentaaaaa? oh, yes

(asta a fost ecoul lui Noe, Noe e pe canapea langa Bia cu prima ei febra de gradinareasa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

pupam gradinareasa
sa se faca bine !!!

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput