DUPHALAC sau ce altceva????

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Incearca si Lass Baby de la Erbavita, se gaseste in farmacii. E pe baza de plante si la noi a avut efect bun.
pUpici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terishka spune:

bb yasmi, eu am inceput tratamentul cu ulei de parafina, fetita mea il accepta foarte bine si nu trebuie dat pe stomacul gol, poate sa manance inainte. poate nu ar strica totusi sa faceti o vizita la doctor, sa vezi daca chiar e nevoie de laxative sau nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Bb, cu placere. Legat de Psyllium, sa stii ca am intrebat dr. cat timp e ok sa i le dau si mi-a raspuns ca nu sunt interdictii, pentru ca sunt tarate si atat. Mie nu mi-a venit sa cred ca o lingurita/zi a facut o asa mare diferenta. Lasate 5 min in putina apa se fac asa, ca o gelatina. Iar Alex le adora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multumesc pt raspunsuri.
citisem si de lass baby, si de tarate.
anca a , maine merg si cumpar tarate si incerc inainte de ai mai da duphalac.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Asa facea si el pietricele, de asta am si raspuns ca mi-a sunat cunoscut.:D
in timp s-a reglat, acum realizez ca nu a mai facut de mult.
Parerea mea e ca trebuie sa umbli un pic la alimentatie (taratele sunt o idee buna) si sa nu ii dai medicamente pt asta, se va regla si fara, mai ales daca nu o doare cand face si face zilnic.Dupa ce nu ii mai dai medicamentul ce se intampla, nu se constipa iar?
La noi problema e ca e si f mofturos la mancare, mananca f multa carne, putine fructe si legume si cred ca de aici si "pietricelele"

Mergi la inceput

anca a , am cumparat si eu tarate psyllium si in seara asta i-am dat. imi spui te rog tu i-ai in paralel si duphalac?

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Bb, prima saptamana nu (ca nu gasisem taratele la farmacie), a doua da.
Psyllium i-am dat cate o lingurita mica de 2 ori pe zi cam 2-3 saptamani iar apoi doar jumatate.
Parerea mea (neavizata, desigur) este sa nu-i mai dai Duphalac, sa vezi cum se comporta dupa cateva zile de tarate.

Mergi la inceput

anca a, multumesc frumnos de raspuns. momentan i-am dat aseara si azi de 2 ori si tot asa pietricele a facut. si ii mai dau si dimi pe stomacul gol ulei de masline cu miere.

_

Mergi la inceput

anca a , am revenit sa iti multumesc frumos!! au facut minuni si in cazul nostru taratele psyllium.
multa sanatate!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Dragele mele - eu am avut probleme cu Darius, in ceea ce priveste constipatia. Ii dadeam Dulcopic, dar ajunsese sa faca numai daca ii dadeam acest medicament. Am scris pe forum si o alta fata draguta(imi cer scuze ca nu ii mai retin numele, cred ca Daniela) mi-a spus ca de ce il obisnuiesc cu medicamente si mi-a recomandat NON-STIPATION - este un produs natural - un sirop din prune, smochine si extracte de plante medicinale. Il gasesti in farmacii si la naturisti.
I-am dat lui Darius siropul, nu am consumat nici macar o sticluta(250ml), acum e ok, il folosesc doar in caz de forta majora.
Sper ca te va ajuta si pe fetita ta.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput