Sezatoarea Canadiana (125)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Dragaica ce chestie cu chiria aia. Dar fii atenta ce ati semnat voi. Pentru ca ei fac presiuni uneori absurde. Noi am avut probleme cu fratele meu, nu ca ar fi facut el ceva rau.A vrut sa rupa contractul si s-a certat putin cu ei. Si aia imediat ne-au sunat pe noi, ceva de genul ca daca nu-i bagam noi mintile in cap platim noi. Problema era ca noi semnasm bailul de anul anterior. Si semnatura nu se transmite automat la noul bail....Dar ei au crezut ca ne fraieresc. Am intrat noi tare in ei si s-au potolit. Asa ca nu o lasati asa balta, si aminteste-ti ce ai semnat, cat era bailul valabil.... Neplacuta situatie, ce ne-am enervat atunci, in conditiile in care eu nu aveam probleme adevarate, ca doar era fratele meu si nici nu avea intentia sa nu plateasca....

Engleza, ai incercat la dawson, cauta pe site-ul lor.Au sigur sambata ceva, dar nu stiu daca engleza scrisa... Costa cam 250cad o sesiune cu vreo 40 de ore in total.
Aveau si la UdeMontreal dar e prea tarziu acum.Poate sa incepi in mai..... Si parca e ceva mai scump.

Mihaela

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Agata a luat din nou locul patru! A facut totul frumos, corect, a fost foarte aproape de trei, dar au fost fetite mai bune... pe bune! Mi se par destul de corecte notarile!
Simona, felicitari patrupedului!
Dragaica, la McGill sint cursuri bune de engleza, si simbata. Eu vreau sa-mi iau la toamna sau poate chiar la primavara. Dai test, te pune la nivelul la care esti si sint cite doua pe nivel (cred ca 5 sau 6 de toate), oral si scris. Uite aici: http://www.mcgill.ca/eflp/pte/. Sau la Dawson College, http://dc11.dawsoncollege.qc.ca/dsweb/Get/Document-4962/descriptions_w_timetable.pdf, paginile 4-5.

Creme - eu nu ma dau cu nici una antirid, sint bune daca testezi fata si respecti felul de ten. Folosesc doar o crema hidratanta de la Avenoo... dar nici nu pot sa spun ca vai de mine, ce bine arat... pentru ca nu ma ingrijesc si mi-e ciuda pe mine, nici macar crema asta usoara nu o pun decit atunci cind nu se mai poate. Insa, am o prietena care merge la o cosmeticiana si e tare multumita de ce-i face. Ma voi duce si eu in curind, pentru ca mie mi se pare ca se vede munca ei. Dupa ce i-a facut test sa vada ce fel de ten are si daca nu sint cumva portiuni cu un altfel de piele fata de restul, ii face o masca naturala, de curatare si hidratare si ii da patru creme pe an, cite una pentru fiecare anotimp, adecvate tenului ei, facute din ingrediente naturale (in special pe baza de fructe si legume). Cind ajung si eu la ea, va spun cum e... de fapt dupa un timp, ca sa o testez pe pielea mea si sa vad rezultatele, daca vor fi.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Hello!

Sa ne laudam, alors! Silver a facut, in fine, ce-a avut de facut, la plimbare :) Postam cu f. multa mindrie!

Laurajar, subiectul ala cu bebei... nu ca m-ar interesa intr-un mod special, dar poate ca toate info despre bebei care se posteaza aici ar tb. postate acolo, mie mi se pare ca se pierd info pretioase. Eu nu citesc tot ce se scrie la subiect, ca nu ma intereseaza meniuri de bebei etc, dar poate ar fi bine pt doamnele cu copii mici sa isi regaseasca acolo info de care au nevoie.

Amu, am si eu o intrebare de o suta de puncte: imi trebuie o crema antirid, dar una adevarata, testata de una dintre voi, inainte sa ma apuc sa cheltui o avere pe ea. Please, ca am santuri, nu riduri!!!!

Pusi, o duminca placuta!
Sionna

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985
Simonna, poate te dezamageste ce-ti spun, dar nu exista creme care fac miracole impotriva ridurilor, poate doar le reduc putin.
Daca ai predipozitie genetica la ridare rapida, putin poti face in sensul asta. Cele mai durabile rezultate le obtii cu medicina cosmetica, aka injectiile cu colagen samd, micropeeling, laser. Eu am inceput recent sa folosesc preventiv creme anti-wrinkle mi s-a parut foarte buna Lavera din gama anti-aging, e cam 75 CAD tubul de 50 ori 60 ml nu mai tin minte exact, apoi Dermaglow la 50CAD care contine colagen cica, si mi-a placut de asemenea efectul. Ultima ce mi-am cumparat-o e pe baza de acid hyaluronic, din gama Derma-e si sunt de asemenea foarte multumita, e usoara tenul arata mai luminos dupa aplicare...merita sa incerci, asta din urma costa cam 32 CAD.

Mona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Simo, Felicitari lui Silver! I-am povestit lui Seba de Silver si mi-a zis ca stie ce cadou vrea de ziua lui. Noroc ca mai este ceva timp pana atunci! Noroc ca Isa nu stie inca sa ceara asa cadouri ca ziua ei este peste putin timp.

Astept si eu cu nerabdare raspunsurile pentru la creme. Pe mine ma intereseaza si pentru maini ca mi se par tare ridate si uscate in ultima vreme.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

A fost admis Octav la master la McGill!!!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Nelia felicitari!

si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofronica spune:

Felicitari Nelia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Nelia felicitari lui Octav cand incepe?
si felicitari Agatei binenteles, e bun si locul patru, data viitoare va fi mai bine
Altfel ce fac piticii? Felicitari lui Lisandru pt primi pasi

Dragaica o sa intreb maine de tapis, si eu stau toata ziua in picioare, dar eu sunt o fire hyperactiva m-as plictissi sa fac munca de birou, de aia imi si place sa lucrez cu animlele ca nu stau o clipa

Simona, patrupedu o sa-si dea drumul sa faca afara , cu perseverenta din partea voastra si sa nu lasati niciodata ca nu-i bai ca a facut in casa, tre sa continuati ....si la -40....

mi-am adus aminte apropos de vorbit ca eu cand eram mica nu pronuntam pe Tz si Sh.....le-am reusit in clasa 1, la aproape 7 ani , le spuneam tot timpul s, chiar si la Tz, si eram raraita rau....va dati seama ce radea toata lumea de mine ca nu pot pronuntza Tz, ma puneau sa zic batz si iesea altceva....inainte cu o zi sa invat litera tz eram dezastru nici nu voiam sa merg la scoala, si uite asa prin nu stiu ce miracol, dimineata am reusit sa-l pronunt....ce m-am mai bucurat

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Intilnire Montreal 6 februarie
Restaurant: Vinnie & Gambini Ora: 18h00

Oanagabriela
Mimitete
Simi
Podeanu
Dragaica

Nelia, felicitari pentru Agata si Octav

Simonna, eu foloses gama Roc de multi si ani si sint super multumita. Am mai alternat cu Biotherm.
Pitilache, ca si crema de miini, mie imi place f.mult Avena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Nelia, felicitari pentru Octav si Agata!

Oana o sa caut ce mi-ai spus. Eu foloseam de la Neutrogena dar parca nu face fata iarna asta. Merci

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput