GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU (3)
Raspunsuri - Pagina 7
lauramonica spune:
alina, curaj, ce putin mai ai!!!! Oau, nastere super usoara!
anna, da, si mie mi s-a parut asa, haios, sa spun inainte de operatie ce alergii am, de unde sa stiu io, poate ma documentam inainte , ceva...
karmen, gandeste pozitiv, nu mai plange, gandeste-te ca il faci sa sufere si pesufletelul ala mic din burtica ta. Stiu ca esti ingrijorata, dar gandeste-te numai la bine - dupa cum ai spus nu ai cum sa influentezi lucrurile, si de ce sa le agravezi cu stresul? Un pupic pe burtica de la mine!
Sarcina frumoasa in continuare si voua, gravidutelor!
ps. Cand ma gandesc ca o sa trec iar prin stresul unei sarcini...acum e usor de linistit pe altii...Ma vad eu atunci!
eumada spune:
Karmen, nu dispera nuplange.Stiu ca e tare greu .te inteleg pentru ca eu am amenintare de avort si stiu ce inseamna sa-ti tremure inima.
Dumnezeu e foarte mare si trebuie cateodata si el rugat chiar daca nu obisnuiesti in mod normal.
Trebuie sa fii tare pentru bebe.Si ai sa vezi ca va fi un copil sanatos si frumos.
Cuvintele nu pot sa spuna nimic stiu si asta.Ma rog sa ai putere si sa fie bine.Si eu am plans nopti intregi dar am sperat si sper si nu gandesc negativ deloc,sau cel putin incerc.
alina2700 spune:
Buna fetelor!
Ieri nu am mai intrat sa va povestesc pentru ca m-a cam durut burta si sotul m-a bagat de urgenta in pat....nu m-a mai lasat sa fac nimik!
Am vb ieri cu anestezista e o tipa super de treaba,chiar mi-a placut de ea! Mi-a spus ca pe 12 este ea sau un medic roman Sandulescu, deci oricare ar fi din ei o sa fie bine!Anestezia este spinala,asa ca imi pot vedea comoara imediat ,iubitul va sta cu mine in sala si poate sa vada operatia sau poate pur si simplu sa stea in spatele paravanului pe care o sa-l ridice dr.!Deci toate bune si frumosae !In sfarsit sunt multumita de ce am auzit!Acum ma rog la Doamne Doamne sa stea bebe cuminte pina pe 12 !
Ieri nu stiu de ce m-a durut burta asa rau ...poate de la mersul pe jos sau poate de la frig ...cine mai stie .
Oricum , deacum voi incerca sa stau cat mai mult in pat sa nu ma agit pentru ca vreau ca totul sa fie ca la carte!
Karmen incearca sa te linisteti ,nu e cazul sa plingi ,daca ti-a spus ca o sa vedeti peste 3 sapt inseamna ca sunt sanse sa fie totul bine,sa nu uitam totusi ca eco este un aparat care poate da si erori...sa te rogi la Doamne Doamne sa fie totul bine si sa ne dai vesti bune cat de curand!
Fetlor va pupacesc pe toate
sunt aici....instalata bine mersi cu tot cu comp in pat, asa ca sunt cu ochii pe voi
AMR 8 ZILE
http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/
Karmen_ spune:
Mersi de incurajari. Va pup pe toate, mamicutze si bebitzei. Abia astept sa intru pe forum si sa-mi incarc bateriile cu incurajarile voastre. Sa de Dumnezeu s-auzim numai de bine!
24+
eumada spune:
Trebuie sa ne spui KARMENCAND MAI AI PROGRAMARE LA DOCTOR SI EU TE-AS SFATUI SA MERGI LA CEL PUTIN INCA DOI.nU CONTEST PE NIMENI DAR.....
HAIDE CURAJ
Karmen_ spune:
Maine la dr. neagu (stiu...)la bacau si tot maine la o alta dr. ginecolog la moinesti (sefa de la maternitatea moinesti).
Maine seara sau joi dimineata iti spun ce speranzte mai am.
Oricum, mersi frumos de tot sprijinul.
24 +
alina2700 spune:
Buna fetelor!
Sa tinem pumnii stransi pentru Karmen!Sa dea Dumnezeu sa vina cu vesti bune astazi!
Eu sunt in pat din nou....asta e casa mea deacum.Astazi am primit scrisoare de la spital(asa se procedeaza aici) ca pe 11 sa ma prezint cu bagajul la ei.
Mai e f. putin! Nici nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp de cand am plins de bucurie ca vedem cele doua liniute ,acum asteptam cu nerabdare sa-l aducem acasa pe !!!Suntem pregatiti pina in dinti
Fetelor unde sunteti? Mai spuneti si voi cateceva!
Pupici tuturor!
AMR 7 ZILE
lauramonica spune:
ALINA, oau, un pic mai ai si-ti cunosti a doua comoara!
KARMEN, astept vesti bune!
Beatrix, Anna, Eumada, monica, si celelalte fete pe care le-am sarit, va doresc o zi frumoasa.
ramona, tu cum te mai simti?
Pe mine ma doare capul de-mi crapa, cred ca am sa
Beatrix_N spune:
Buna sa va fie ziua, fetelor!
Karmen, sa ai bafta, te asteptam cu vesti bune !
Alina, stai la caldurica si la odihna, cat poti, ca dupa, te vei bucura din plin de comoara dar cu siguranta iti vei dori sa dormi si nu va mai fi asa usor ca acum ! O saptamana si gata...Aaa..o veste buna, de incurajare, asta daca te mai supara mainile, incheieturile, tocmai ce mi-a venit menstruatia a doua de dupa nastere caci am intrerupt alaptarea, si iata ca mi-a trecut mana dreapta, probabil ca hormonii s-au reglat, asadar pot spune ca ma simt mult mai bine, imi pot tine ingerasul in brate fara sa fiu nevoita sa strang din dinti, mai ales ca e bine dezvoltat si 9 kg sunt mult si asa...deci , dupa ce vei naste si vei intrerupe alaptarea cu siguranta, mainile nu te vor mai supara...
Multumesc de urare Lauramonica si tie o zi minunata iti doresc !
Si tuturor gravidutelor si mamicutelor o zi pe gustul vostru, sa fie !
alina2700 spune:
Da fetelor! Mai e un pic si imi tin cea de-a doua comoara in brate!
Beatrix ma bucur sa aud ca ti-a trecut durerea,dar cel mai mult ma bucur ca ai un bebe asa de mare si sanatos! Eu as vrea sa-l alaptez cat mai mult asa ca poate o sa-mi treaca chiar si alaptand!
Cat despre odihna ce pot sa-ti spun e ca lenevesc toata ziua!Stau cat mai mult in pat pentru ca am avut ceva dureri si mi-e frica sa nu se intample ceva inainte de 12 dimineata cand o sa-mi faca cezariana!
Va pupacesc pe toate!
Asteptam vesti bune!
AMR 7 ZILE