GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU (3)
Raspunsuri - Pagina 20
adirys21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Adirys nu, dimpotriva, nu m-am impacientat ca totul a fost ok, adica practic au fost mai mult controale asa ca sa fim siguri, dar ea e sanatoasa slava domnului. Fata de alti copilasi care mai mereu sunt raciti sau constipati sau cu diverse alte probleme, Ioana e super.Multumesc lui DD! Anna de Ioana Maria 11.07.2008Ioana povestea nasterii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11 |
E bine..inseamna ca esti puternica.
Fanna Bine ai venit alaturi de noi!
39+
Andrada Teona
fannna2003 spune:
bine v-am gasit!
sa incerc sa citesc din urma sa aflu si eu ceva despre voi...cu laura m-am intalnit la un alt subiect si nu numai..chiar ne-am intalnit ...din pacate o singura data dar nu e prea tarziu...vine vara si ne putem vedea
deci eu am 40 de ani,lucrez in bacau,de 4 ani ne-am mutat la Blagesti langa buhusi,am 2 baieti si una bucata sot
daca mai vreti sa stiti ceva...intrebati,ok?

Mata Emma lupta iar cu cancerul
un vot zilnic pentru Ioana..multumesc
adirys21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fannna2003 bine v-am gasit! sa incerc sa citesc din urma sa aflu si eu ceva despre voi...cu laura m-am intalnit la un alt subiect si nu numai..chiar ne-am intalnit ...din pacate o singura data dar nu e prea tarziu...vine vara si ne putem vedea deci eu am 40 de ani,lucrez in bacau,de 4 ani ne-am mutat la Blagesti langa buhusi,am 2 baieti si una bucata sot daca mai vreti sa stiti ceva...intrebati,ok? ![]() ![]() Mata Emma lupta iar cu cancerul un vot zilnic pentru Ioana..multumesc |
Pai daca stai la Blagesti inseamna ca ai curte..unde se poate face gratar vara..si bea o bere rece..yummiiiii
La ce ma gandesc eu acum
39+
Andrada Teona
julax spune:
Adirys,,nastere usoara

Nanei,despre ce pediatru e vorba?ca si eu merg in Comanesti momentan la dr.Lovin,de fapt vine acasa la Ioana,ca pana acum nu am mers cu ea la cabinet.
Alina,
grasunul
Anna si eu folosesc Trixera pentru Ioana,doar pe fatza,iar Alex a avut dermatita atopica si a folosit si el din plin,bine ca a trecut![]()
Fannna,bine ai venit!Copii mari,probleme mari ,copii mici ,probleme mici are ceva adevar?
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
fannna2003 spune:
da...am curte si bineinteles ca puem la vara safacem gratar...e o idee excelenta adirys!
julax e perfect adevarat ce spui tu...cresc atat problemele cat si cheltuielile...deci bucurati-va cat semai poate
cat sunt mici copii te intelegi perfect cu ei,te asculta..dupa ce cresc,fiecare are personalitatea lui,isi cunosc foarte bine drepturile dar isi ignora indatoriile.
eiii...asta e...sunt ai nostrii si-i iubim oricum ar fi ei.
Mata Emma lupta iar cu cancerul
un vot zilnic pentru Ioana..multumesc
nanei spune:
julax chiar despre D-l Dr lovin e vorba.El mi-a fost si mie pediatru iar in cazuri grave sau la ore tarzii imi vine si mie acasa.Mie imi este ff drag si m-i se pare un doctor excelent.Am fost si in bacau dar sincera sa fiu nu am vazut diferenta dintre el si medicii de acolo.Asa ca sfatul meu e sa ramai pe mana lui.
AnnaBaby spune:
Softurela multumim de link.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11
AnnaBaby spune:
Va invit la noul capitol!
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11