Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(123)
Raspunsuri - Pagina 4
szmonic spune:
Miere, nici a mea nu ragaie, adica nu stau cu ea sa ragaie ca doarme atat de bine... De obicei ragaie in timpul suptului sau dupa ce o culc, dar mai mult trage cate un vant demn de oamenii mari. la inceput ne uitam urat cu sotul unul la celalalt pana ne-am dat seama ca piticania e cea besinoasa
Agnes are 19 zile
yashy spune:
Lavini La Multi Ani! Intra si ne mai da vesti din cand in cand!! Petrecere frumoasa!!
Ileana, Anca, Ttetzica, felicitari! Refacere usoara si bbi sanatosi si mancaciosi!!
Roxana
Adina & Luka& bobita din burtica36+
obraznicatura lu' mami
bebelusi spune:
Hai Roxana
Hai fetelor iesiti la incurajari, TOATE, Roxana tot timpul are un raspuns salvator pentru noi, merita ca toate sa fim alaturi de ea
37+ Vlad Mihai
AMR 3 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ariya spune:
Bebelusi ,ai pm...
Hai,Roxanaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 37+Miguel Adriano
AMR 1 SAPTAMANAAAAAAAAA
jasmi spune:
Neatza!
Ileana, Anca_, Ttenzika, felicitari mamicilor! Sa va traiasca bebeii, sa creasca mari si frumosi!
_ LAVINIA, La Multi Ani! _
Citat: |
citat din mesajul lui szmonic .... la inceput ne uitam urat cu sotul unul la celalalt pana ne-am dat seama ca piticania e cea besinoasa |
Cristi, eu de cand m-am intors de la spital dorm mai bine ca niciodata Noaptea nu ma trezesc deloc, nici macar pt mers la baie, iar dimineata, dupa ce pleaca al meu la serviciu, mai bag un somn bun. De ex, abia mai-nainte m-am trezit ca-mi suna telefonul . Ce ratam, cum tot insistam eu sa merg la serviciu cat mai mult
ROXANA
... eu acuma sunt stresata, ca m-au tot batut la cap la spital sa vad cat misca pitica. Nu stiu, asa fac cu toata lumea, sau au vazut ei ceva si nu mi-au zis. Ideea e ca de cand stau in pat toata ziua, nu mai e asa agitata si nu mai misca asa mult ca inainte. Si nici n-as suna disperata la dr de cate ori mi se pune mie pe creier cate ceva ... Tot ce fac dr astia e sa ma streseze
aaaa... si era sa uit: ieri s-au terminat 37 de saptamani
Jasmi 37+ cu
way to go, BB
Naty spune:
FELICITARI ILEANA, ANCA si TTENZIKA!
andreea cam 15 minute am stat afara, inainte de asta am stat 2 zile pe balcon (deschis), prima zi 5 minute, a doua zi - 10 minute. Inainte de a iesi pe balcon am tinut-o in camera cu geamul deschis 3 zile cate 15 - 30 - 45 min.
szmonic a mea nu prea sta treaza degeaba, cand e treaza plange si o iau in brate. Daca nu plange nu fac nimic, mai vorbesc cu ea in patut, dar cam atat.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
crysyana spune:
nu prea am mai reusit sa mai scriu in ultimul timp dar am stat si v-am citit din urma... misto ideea cu slingul si wrapul ...cred ca o sa imi iau si eu ...
felicitari mamaicilor si licuricilor care au venit pe lume!!! sa dea DD sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii in fiecare zi!
roxana
Lisa nimic? totusi scoateam agitatele ca nu se stie
La multi ani Lavini!
36+ Andrei Valentin
Naty spune:
andreea nici eu nu incap in pantalonii de dinainte. Necazul e ca nici aia de gravi nu mai pot sa ii port ca imi cad de pe mine. Chiar am o problema cu ce sa ma imbrac cand ies afara.
Fetele, eu ieri am facut 2 experimente nereusite - suzeta, pe care a scuipat-o imediat cu o scarba infinita si lapte praf de care nu a vrut sa se atinga (era moarta de foame si lapte in titi ioc ca de abia mancase cu o ora in urma tot ce gasise).
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI