Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(123)
Raspunsuri - Pagina 19
Aalina spune:
Multumesc cristi. Si eu intre nivea si sanosan ma tot plimb.
Bebelusi eu am citit doar de ceai de frunze de zmeur ca ar face bine la nastere naturala. Despre lactatie insa... nu stiu zau. La prima sarcina am baut dupa nastere ceai de anason si chimen si am avut lapte.
Am alaptat pana la 6 luni si jumatate si cred ca as fi mai alaptat daca pediatra nu ma sfatuia din timp sa ii bag completare ca "parca nu se satura" 

35+ cu
Fabian si
Dorian
AMR 5 saptamani
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Ieri am ajuns si noi acasa. Suntem coplesiti de atatea simtiri, traim totul la maxim, sentimentul e inaltator, divin dar si covarsitor.
Acum nu pot povesti experienta nasterii din punct de vedere a ceea ce am simtit, e atat de puternic incat imi curg lacrimile in continuu de emotie si responsabilite. Astept sa imi sedimentez un pic tot ceea ce simt si apoi voi asterne ceea ce a insemnat pentru mine nasterea Alexiei Maria. Probabil ca am un pic de baby blues, poate un pic mai mult, insa sprijinul de care beneficiez, atat din partea sotului, a familiei si prietenilor, dar si a voastra, ma ajuta foarte mult.
Pe scurt, nu cred ca a fi mama poate fi asemuit cu altceva, nu poate fi cuantificat, este iubire curata, bucatica de Dumnezeu.
As vrea sa va multumesc pentru mesaje si pentru sustinere; nu as fi crezut ca pot sa iti faci prieteni virtuali care ulterior sa iti devina prieteni adevarati.
Citesc ce s-a intamplat intre timp si revin, dar nu inainte de a le felicita pe Roxana si pe Carmen pentru minunile pe care le-au adus pe lume. Sa aveti bebei fericiti, sanatosi, cu vieti usoare si placute ca zambetul si dulci ca mierea.
Pupici
Mamica Bee
ariya spune:
Bebelusi,daca vrei,fa ca mine...eu mi-am cumparat ceaiurile pt alaptat plus galafor si galactogil...galactogilul mi-l iau cu mine la spital,iar ceai o sa-mi aduca barbata-miu dupa ce nasc si am voie sa beau,asa o sa fiu sigura ca vine imediat lapticul...acum am colostru,nu-i problema,dar daca asta mic seamana cu frati-su care urla ca nebunu' si se certa cu tzatza cand ii era foame,mai bine sa-l fortez sa vina mai repede pe laptic,nu?
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani,
37+Miguel Adriano
AMR 1 SAPTAMANAAAAAAAAA
cristi_2003 spune:
bebelusi - eu am luat ceaiul cu mine si imi faceau asistentele.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png
cami_antonia spune:
bee felicitari pt intoarcearea acasa cu bine .... ai exprimat super in cuvinte senzatia .... cred ca eu deja simt asta ... sa fiti sanatosi si asteptam vesti /....
e prima pauza ... in care mananc repejor ceva .... am terminat doar primul holisor ... si inca nu de tot ca mai am geamurile de sters ... am multe de faciut fetele si sunt singurica ... sotu la munca ... asta e ... speram ca ne vom descurca .... pana vine bebe .... apoi tre sa gasim alta solutie ajutatoare ....
bebelusi am grija ... si eu vreau sa nastem impreuna 

dar nici nu pot staaaaaaaaaaa ..... la cat e de facut .....
37+
ANTONIA IOANA
AMR 3 SAPT

Camelia
Stellutza spune:
Buna ziua burtici si mamici.
Cred ca asta este ultima zi cand mai intru pe net inainte de 'divizarea' mea
. Avem 38 saptamani si 4 zile si bebelina nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa , dar eu nu mai pot nici macar merge din cauza durerilor de bazin, spate, incheieturi ale picioarelor.
Dr este plecata din tara pana luni asa ca ma rog sa nu ma apuce azi sau maine ..
Dr hematolog, care s-a ocupat toata sarcina de problema mea cu coagularea sangelui, mi-a spus sa merg luni la dr. gineco si sa ii spun ca recomandarea ei conform analizelor din ultima saptamana, este sa nasc luni sau marti si implicit sa imi provoace nasterea, asa ca imi este foarte frica
. Am intrat pe ultima suta si imi este foarte frica de nastere cu toate ca dr. gineco mi-a promis ca imi face epidurala si nu m-a va durea, oare?
Mai nou imi este frica inclusiv sa fac baie, pentru ca ma gandesc tot timpul sa nu mi-se rupa apa in cada si sa nu simt
, deja devin paranoica !
Am pregatit totul pentru nasterea bebelinei dar am senzatia ca .. nu sunt eu pregatita pentru durerile nasteri.
Din fetele care au nascut este cineva dispusa sa imi spuna si mie cat au dat la Dr, anestezist, moasa si restul pliadei care au asistat la nastere? Va rog ![]()
+37 cu
Maya Maria
DarkBendis spune:
'neata la toata lumea
Bine ai venit acasa, mamica Bee! Sa-ti creasca mare-mare comoara, refacere usoara si sa curga mult-mult laptic

Carmen, multumim frmos pentru vesti

Fetelor, apropos de pisici, mi-am adus aminte o faza draguta. Acum cateva luni venise la noi o amica, impreuna cu fetita ei... acum are 2 ani jumate, atunci vreo 2 ani. Ei bine, in vara cum s-au lamurit ca e copil mic in casa, madamele s-au retras strategic... umbla fetita sa le gaseasca si sa le mangaie...ele fugeau ca din fata navalei Hoardei de Aur. Ei bine, acum nu numai ca nu s-au ferit de ea, ba chiar au stat si la mangaiat (nu s-au dus la ea dar se vedea clar ca nu mai sunt panicate de puii de om din casa)
A, da... acum bebe doarme in dormitor la in cosuletul lui.. si noi in pat langa el, si matzele 1 bucata Cleo sub pat si 2 bucati Sheeba si Drusilla in pat la picioare. Si incapem cu totii ![]()
Cosmetice am luat cufarasul de la Mothercare (e ff complet, avem tot ce trebuie in cutie) si se pare ca lui bebe ii place.
Lisa... in caz de...iacata ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Selene_Bunny spune:
miere si cine mai are pisici de casa - adica obisnuite in casa, si eu zic ca igiena si atentia sunt primordiale... O cunostinta de-a mea are pisica, baietelul ei are acum doi ani si ceva, copilul, dupa ce a crescut, a dormit si pe pisica, deh, perna moale si calda, sigur, pisica a fost curioasa, dar nu mi-a povestit despre niciun incident...
Vad ca vorbiti despre analiza secretiei vaginale, care nu e totuna cu analiza tesuturilor de pe col. Mie, din cauza ca am avut iminenta de avort, nu au avut voie sa-mi recolteze tesut (secretie) de pe col, colul nu avea voie sa fie atins, pentru ca puteau declansa nasterea. Analiza secretiei vaginale am facut-o.
crisspoliss, nu stiu cat depinde icterul de timpul dupa care este taiat cordonul ombilical. Nu cred ca in Romania il lasa 3 - 5 minute. Fetita nascuta prin cezariana, de la mine din salon, nu a facut deloc icter. Baietelul de care vorbeam mai sus, nascut tot prin cezariana, nu a facut deloc icter. Celelalte doua fetite din salon, nascute natural, au facut, una tare, alta putin. Daria are icter prelungit de la lapte.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
ariya spune:
Bai,fetelor,se vade ca-s gravida rau de tot!!!am pus ieri pe mail-ul nostru ceva de radeti pana la loc comanda!!!uitati-va,va rog ca eu m-am prapadit de ras cu barbata-miu si copiii!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani,
37+Miguel Adriano
AMR 1 SAPTAMANAAAAAAAAA
cristi_2003 spune:
mortala micuta ![]()
incerc azi sa fac un pic curatenie in mailul comun - sa pun mailurile pe foldere. nu sterg nimic
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png