Gasca de Constanta *(103)*
Raspunsuri - Pagina 8
jone spune:
sunt musafiri dragi mie.pentru care nu trebuie sa ma pregatesc.
vin cu mancarea [:-)] ca sa imi umple mie frigiderul (ma cert mereu cu ei pe chestia asta) iar colac peste pupaza una din matusi s-a pus si mi-a facut si 2 oale de mancarica.
ne-am plimbat pe malul marii, am adunat scoici (ptr scrumiere) ieri la masa de seara numai gogosi asha facute ca la tzara.
mie mi-s dragi tare de tot.
au zis numai ca vreau sa scap de ei ca le-am facut prea cald.
alexandra a avut parte de joaca si harjoneala.
ce sa mai zic.ne-am simtit bine.nu am apucat sa facem o tura cu masina cea noua.data viitoare.
va pupam, o seara placuta si o saptamana si mai placuta.
ps.ne-am distrat copios pe tema "cod galben"...si zapada care vine.pregatisem si sania si nimic!
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
bettyk spune:
buna dimineata constanta!
ce vreme urata:(.si ziua de luni nu imi place. dupa weekend.......
sa aveti o zi buna.
jone spune:
buna dimineata si o zi buna!
o cana de pentru fiecare
(mi-ar fi placut o iconita mai frumusica decat asta cu fata mov)
noi asteptam zapada.
pupam
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
Madamsadamy spune:
Buna ziua, gashca!!!!!!
Despre locul de intalnire, daca tot nu gasiti un loc de joaca, eu v-as recomanda pe cel din TOMIS. Este usor de gasit, copii sunt in ochii nostri, si spatiul este destul de larg, nu cu efect de sufocare. Asa ca va propun sa ne vedem sambata la ora 16-16.30. Sa vedem cine se inscrie. eu prima cu cupilul meu e c-am mare darrrrrr, ata e. Apropo am pus poze noi si am omis sa fac un folder si cu ziua lui din decembrie unde a inversat pozitia lumanarilor. Ii doresc s-o faca si la anul. O sa pun imediat poze de la 10 decemrie si o sa vedeti la ce ma refer.
De mult ma vrut sa-i adresez o intrebare Gabrielei( Dodo pui): te-ai mutat la Navodari?
Pana data viitoare, multa sanatate la puiuti, si va astept sa va inscrieti la intalnire.
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madamsadamy De mult ma vrut sa-i adresez o intrebare Gabrielei( Dodo pui): te-ai mutat la Navodari? |
Da,cu ajutorul lui DD am achizitionat(cu credit ipotecar...logic) un apartament cu 2 camere in Navodari.
Teoretic,oricum confirm vineri,sambata suntem la intalnire.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ontica Camelia spune:
Buna!
Ce faceti? Ati savurat cafelele/ceaiurile?
Eu abia m-am intors de la penultimul examen, si inainte de a ma mobiliza pentru ultimul am zis sa trag cu okiul pe aici.
Mandrele mele sunt ok acum, vineri noapte, dupa ultima injectie Teo a inceput sa faca febra, iar , sambata am tinut-o cu antitermice, iar pe seara i-a aparut eruptie ca la rubeola . Am sunat la dr. Fasie si ne-a chemat duminica la urgenta. Parerea dansului a fost ca, de fapt Teo a avut rubeola si nu rosu in gat, concluzia, am intepat copilul degeaba. Din pacate acelasi lucru l-am patit si la Alex, am intepat-o la inceputul rubeolei.
O zi buna! Multa sanatate!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
bettyk spune:
buna fetelor.
camelia,sanatate puiutilor.
la fel am patit si noi cu Alexia.ca are rosu in gat, apoi la analize, ca ar avea si o cistita(desi nu o ustura jos), repede injectii, penicilina. apoi si antibiotice pe cale bucala. noroc ca i-am facut o baita ceva mai fierbinte si atunci au iesit bubitele pe corp.se putea intampla o nenorocire. nu avea copilul ceea ce au spus medicii. era varsat de vant. asa ca eu una m-am lecuit cu medicii de la Sp. Jud.au vrut sa o interneze, tipete, de mi-a facut copilul atac de panica.
acum daca e ceva ma duc cu fata la o clinica particulara. costa, e adevarat dar medicii de acolo sunt mult mai buni. cel putin asta e parerea mea. mi-au pus copilul pe picioare.
o zi buna va doresc!
Simona R. spune:
Buna seara!Scuzata-ma ca intru in gasca voastra neinvitata!Vroiam sa va salut si sa intreb daca nu cumva cunoaste cineva o bona (ca "mamaia" noastra s-a inbolnavit chiar inainte de a incepe David gradinita)de incredere care ar mai avea nevoie de activitate.Ma interesa sa locuiasca mai aproape de zona Dacia.Multumesc!Sper sa nu va suparati pe mine ca mi-am permis sa intreb!
va pup si multumesc inca o data
Ontica Camelia spune:
Buna!
Facem un apel la...un ceai, ceasca de sau ce vreti voi? haideti!!!!!!!!!!
Simona nu ai dat buzna, bine ai venit la Gasca. Daca cineva te poate ajuta, cu siguranta o va face. Sper sa gasesti cat mai repede bona.
bettyk multumesc! ce imi pare mie rau, este faptul ca au vazut-o 2 medici, unul la urgenta duminica trecuta si dr. ei luni, cand se umflase mititica in stanga de am crezut ca are oreon. Nici nu sti pe cine sa mai crezi .
Gravidutzele ce mai faceti? Cu va mai simtiti?
Gabi te rog sa o treci si pe bettyk in listutza.Merci!
Sa aveti o zi buna fara stress!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
bettyk spune:
buna dimineata gasca! ce fac fetele? puiutii sunt bine?
de luni incep munca:( si nu prea o sa mai am timp liber. o sa va vizitez seara, nu va uit:).
vine si sotul meu acasa din voiaj!!!!!!!!!
camelia, ce sa iti zic. medicii de la urgenta nu mai sunt asa competenti,parerea mea. nu o data am patit cu fata ce am patit. asa ca eu una parere buna nu mai am. iti ziceam de o clinica si de o doctorita foarte buna,care pe langa antibiotice(o consulta si le da doar in cazuri extreme)foloseste si produse homeopate. sa stii ca sunt foarte bune. eu nu am mai avut probleme asa des cu fata. daca vrei sa iti zic de ea, eventual sa dai pe mailul meu. nu stiu daca e bine sa zic aici. sa nu se zica ca fac reclama:).
va pup si va doresc o zi buna in continuare.