FIV in Ungaria 50

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

noi avem programarea pe 19.03 la debrecen la Tándor si ce m-a mirat foarte mult este ca azi ne-a raspuns la mail (intre timp noi am facut telefonic programarea prin receptia lor) si ne-a spus ca analizele pe care i le-am trimis (uzualele la amandoi, TSH si prolactina la mine si spermograma )ii sunt de ajuns. si noi nu i-am trimis inca dozarile hormonale pt ca le voi face doar la sfarsitul lunii februarie si in martie si nu i-am trimis nici Chlamydia, pap (pe care de altfel ni le-au solicitat si cei de la receptia lor, cei care ne-au facut programarea telefonica). eu nu prea mai inteleg...
oare nu e mai ok sa mergi cu toate analizele gata sa nu mai pierzi vremea? (ca si asa am pierdut 2 luni de la data la care am solicitat programare pana la data la care au mai avut loc pt noi)
uff...
voi prima data v-ati dus cu toate analizele? HSG ati facut inainte sau doar la recomandarea lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

ala mie mi-a facut numai de diagnostic, nu pot sa iti spun cu certitudine daca si scoate polipi. Chiar nu stiu. Pot sa confirm numai ce mi-a facut mie. Multa bafta.

Micky 24+ +
www.flickr.com/photos/34894502@N08/3234839512/?edited=1" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Klu, Felicitari pt sa speram ca urmatorul va fii . Noi va dorim multa sanatate , o sarcina usoara si la termen .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

klu

FELICITARI !!!
sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea !!!
dent
sunt cu pumnii stransi alaturi de tine , fii tare caci toate se vor rezolva.Te asteptam cu cele mai bune vesti.
Despre mine ,ce sa iti spun, sper ca in martie sa incep fivul norocos !!!
micky
esti o mamica frumoasa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CRISIS DA, toata gasca, si inebunesc ca tata nu e acasa.x4
TANYUTZA asa este, toti sunt frumosi foc, ce sa facem daca ne-am mirat de Zadori
KLU Felicitari pentru fetita !

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Klu felicitari pentru fetita sa creasca mare si sa se nasca sanatoasa
Gyongyi minunat ca avem net va pupam si va imbratisam cu darg mai este putin si ne vedem
Fetelor va pup pe toate si va doresc tot binele din lumme si sa vina bebei mult asteptati

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Va multumesc si va doresc sa aveti parte de aceeasi bucurie de care am avut noi cand ne-a felicitat doctorul pentru faptul ca micuta noastra este dezvoltata in limite normale si ecografia morfologica de 12 saptamani a iesit perfect !!!

pe toate !

Klu.12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

Buna fetelor !

KLU1973: Felicitari pentru printesa din burtica ta !!!!

Alla76: Sa iti spun cum a fost la mine. In octombrie anul trecut am scris mail la kaali debrecen cu problema noastra. Ne-a raspuns dupa o saptamana si ceva dr Tandor spunandu-ne sa ne facem o programare la telefon. Am sunat la clinica si ni s-a facut progrtamare pe 22 ianuarie (3 luni dupa). Pe 22 ianuarie am fost prima data la debrecen cu toate analizele pregatite (hormonale din ziua 2 a ciclului menstrual, spermograme, chlamidia si papanicolau). Norocul a facut ca eram in a 13 zi de ciclu, si dr Tandor a spus ca putem incepe procedura FIV (adica spermograma sotului era suficient de buna pentru asta). Se pare ca inainte de a incepe fivul, dr trebuie sa te vada in ziua 12-14 de ciclu ca sa vada cum se comporta ovarele. Avand in vedere ca atunci m-am nimerit sa fiu acolo, dr mi-a si facut o ecografie cu ultrasunete declarandu-se multumit de rezultat. M-a programat apoi pe data de 3 februarie (Z26 de ciclu) pentru analize de sange (cred ca hormonale mi-au facut), ecografie cu ultrasunete din nou si schema de tratament (Z2: Decapeptyl 1 fiola + 1 vitamina E+ 1 aspirina 100 mg; Z3: Decapeptyl 1/2 fiola + Gonal f 75 + 1 aspirina 100 mg; Z4: Decapeptyl 1/2 fiola + Gonal f 150+ 1 vitamina E+ 1 aspirina 100 mg; Z5: Decapeptyl 1/2 + Gonal f 75+ 1 aspirina 100 mg. In ziua 5 sau 6 trebuie sa ma duc la el pentru alte analize de sange si din nou o ecografie cu ultrasunete. Acum tot ce mai ramane de facut este sa astept.... as putea sa adaug pentru prima data de 2 ani jumatate.... sa imi vina ciclul !!! Daca mai vrei sa sti ceva, iti voi raspunde cu cea mai mare placere !

Fetelor va rog din suflet sa imi ziceti cum imi fac eu numai o jumatate de fiola de decapeptyl (seringa nu pare gradata.. cum stiu eu cand e jumate?) si avand in vedere ca am zile in care tre sa iau numai jumate de fiola... sa folosesc acelasi ac in 2 zile consecutiv?... si in afara de asta cum se fac injectiile in burta? Dor?

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Mihaele cand mergi la seged? Eu ma duc acum sambata. Sper sa fie totul bine si sa ma numar si eu printre viitoarele mamici fericite.
Pami tu nu mai zici nimic, cum te simti dupa IA ?

ALI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

dado eu am masurat decapeptylul in jumatate ochiometric. Neaparat sa folosesti un ac nou de fiecare data, asta este sfatul meu iar daca nu ai ace poti cere la Clinica ca iti vor da asistentele de acolo, fara nici o problema. Referitor la injectiile in burta iti garantez ca nu dor, ca bagi serul in grasime (chiar daca esti slab tot ai un pic de grasime), eu mi le faceam singura, asta dupa ce am capatat putin curaj. Mult succes.

Micky 24+ +
www.flickr.com/photos/34894502@N08/3234839512/?edited=1" target="_blank">pozici

Mergi la inceput