FIV in Ungaria 50

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Buna seara fetelor!!! Acesta e primul meu mesaj pe acest forum.Va urmaresc inca din octombrie si de la voi am aflat o multime de lucruri despre experienta prin care eu si sotul meu trecem (acum a doua oara) si pe care o impartasim cu toate.In seara aceasta la ora 12 imi voi face injectia de CHORAGON iar Luni merg la ora 8 la Debrecen pentru punctie.Tineti-mi pumnii. Am si eu cate ceva de spus legat de FIV in Ungaria.....dar mesajul meu devine cam lung. Promit sa mai scriu....Succes tuturor!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

ZisaCami felicitari si multi pupici de la noi. Sa fiti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

ALINA_BUBULINA,vad ca ai trecut si tu prin multe...e nasol sa te trezesti mutilata si bebe sa nu apara.Se va gasi o cale in mod sigur,chiar dc ultima varianta va ramane fiv.Dar ai grija cu salpingita,asa stiu ca dc exista,nici fiv-ul nu reuseste, pt ca acel lichid e toxic.Am o prietena care are salpingita in urma hsg-ului,zice ea.Sa-i mentionezi la dr.Zadori despre aceasta problema!.In cat februarie mergi la el?

FETELOR AJUTATI-MA !!!

Mi-a spus ieri Zadori,ca pana nu scap de polipul din uter si de vreo 15 kg nu mai am ce cauta la el !!! Cum sa le dau jos ?
Ca de pus le-am pus usor dupa tratam de stimulare.Ambitionati-ma cumva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Dent, o prietena de-a mea a slabit vreo 10 kg mancand din farfurii mici, mancarea taiata in bucatele tot mici, la intervale tot mici de timp. A, si sala de 2 ori pe saptamana dar nu s-a epuizat prea tare cu miscarea! Cum? Nu ai putere sa slabesti? Uite care este scopul tau:

De polip nu ti-a zis ca poti scapa prin histeroscopie? O sa fac si eu dupa ce vine menstruatia care se incapataneaza sa nu apara

Alina, imi pare rau! Zadori, sper sa te ajute sa-ti indeplinesti visul!

Pup fetele, eu va voi da mai multe detalii dupa ce vin de la Szeged, pe la jumatatea lui februarie.

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

FELIX76,esti draguta,multumesc!La stres ma indop,nu-mi va fi usor..SUCCES in februarie,sa ne spui si noua...!!!Tu pt ce ai facut laparo? Vreau in februarie si histero si laparo la aceeasi anestezie.Poate impusc doi iepuri:si polip si trompe.Sper ca nu ma cu apa rece?!

IRINAFLOREA,cred ca esti tare fericita,sa-ti tina fericirea inca 9 luni.Iti tin pumnii,mult succes la !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Dent, eu am fost pacienta lui Tutunaru si asta e strategia lui: cateva monitorizari sa vada daca exista ovulatie, daca exista face laparo sa nu fie vreo problema de functionalitate a trompelor, aderente sau endometrioza. In cel mai bun caz face si histero si laparo in aceeasi operatie dar la mine n-a facut. Asa ca trebuie sa o fac si pe asta dar ma voi duce la altcineva pentru ca am anumite rezerve cu privire la Tutunaru...

Irina, mult succes! Stii ca primele 10 mesaje sunt moderate... Scrie repede 10 ca sa poti comunica in timp real cu fetele.

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

MIHA O sa-ti mai facem o vizita, dar acum suntem in carantina. pentru Marisa.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Mi-am facut injectia si am mai pierdut ceva vreme pe forum....multumesc pentru incurajari.Sper ca de data aceasta va fi ok. Noua ne place Dr Bodnar...e foarte profi, si ne incurajeaza mereu.In plus, ce ne-a impresionat este ca,la al doilea FIV ,pana acum la clinica nu am platit nimic. Am cheltuit doar pe medicamente ( o groaza...dar nu-i nici un bai). Probabil ca Luni.....mai vedem

Dent, acum vreo 3 ani am facut urticarie acuta cronica si a trebuit sa tin regim: orez fiert cu legume fierte si mai tarziu fructe...rezultatul a fost ca am slabit 20 de kg...poate te ajuta. Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanyuta spune:

PUSSI ai niste fetite super.ce repede trece timpul.
zisa CAMI felicitari ptr bebe.
sa dea domnul sa fiti toate fericite ca noi.si nu va pierdeti speranta ca intr-o zi toate o sa aveti un bebe.
si noi dupa trei incercari am reusit,
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

irinaflorea,multa bafta si sa fie cu de data asta !

dent, am cunostiinte care au slabit 15 kg in 2 luni cu "capsula de slabit" se gaseste si la plafar sau faci comanda pe net; nu sunt efecte adverse, s-au facut analize de sange si au iesit mai bune decat inainte. Acum, nu stiu... tu hotarasti. Bafta, oricum !

pussi, ai niste fetite un deliciu ... sa fie sanatoase si sa te bucuri de ele !

miha, sperba Marisa cu rochitza...seamana cu mama ei !

atelocin, ne e dor de voi !

liana, sper ca esti foarte bine ... no news, good news !

pe toate !
Klu. 12+

Mergi la inceput