Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Alina, Foarte frumos povestit.

Ioana 25+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Vai, ma dor de ochii de la atata citit din urma. Am reusit sa ajung la zi, sunteti tare harnicute la scris.
Noi azi mergem la control, sa vada si dna doctor ecografia, am facut si analiza pentru anticorpi anti Rh si sunt absenti, e bine si asta.
Am inceput si noi sa ne miscam mai energic in burta la mami, cred chiar ca tati e invidios si vrea si el sa simta.
Multumim pentru caruciorul roz de pe prima pagina
Acum suntem in mari cautari de potriveli de nume. Eu am ales un nume si tati trebuie sa aleaga unul. Dar e dificil, sa se potriveasca si cu cel ales de mine, si cu numele de familie, sa inceapa cu consoana. Plus ca tati tot face niste propuneri la misto si pe mine ma apuca nervii. Am citit ca si alti tatici fac la fel. Dar avem timp, asa ca nu ne grabim.

O zi minunata tuturor si un sfarsit de saptamana frumos si relaxant!

Andreea 21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Salutare si de la noi!

Off, Carla pai de unde sa iau eu coconut butter...
Lauraa, ce bine
Ramonaiani felicitari ptr baietel!
Oanaalex sanatate multa! si sa vina dintisorii mai usor
Blue nu te necaji uite si eu uit f usor in ultima vreme si cu programarea am incurcat de 2 ori , e normal in sarcina sa mai uiti
Miruta
Picky si eu am zis la fel cand am intrat in sala de travaliu si am vazut live o fata care mi-a nascut sub nas... n-am mai vrut sa ma asez in pat dupa aia, vroiam doar acasa. Nu te speria ca se sperie si bb trebuie sa colaborati reciproc in mom respectiv, nu e asha de rau pe cat pare, uite mie mi-a zis o fata apropo de tipat ca ea facea asha ca sa expire mai usor, intelegi e ca la artele martiale
Si eu am avut atunci in ultimele 2 luni seara de seara vise numai cu mine nascand , pana la urma nasterea e un proces f normal, doar ca s-a instrumentalizat f mult si asta te cam sperie. Mai bine cauta pe net metode de respiratie si de relaxare in travaliu, e mult mai folositor.Uite eu am vazut si mamici care in timpul travaliului si al nasterii au vb cu copilul si-au pastrat o atitudine pozitiva, pana la urma bb e mai fragil decat noi.
Oana-du ce baietel voinic!
Philip fain, eu m-as gandit ca sunt pe o barca cu motor
Maria m-am bucurat ca esti de acord cu mine cu injectiile
Cu kg am citit si eu ca din sapt 20 pan ala 28 e normal sa pui 0.85 kg pe sapt si dupa sapt 28 pana la sfarsit cam 0.6 kg/sapt.
Nemo, interesant ce zice Niculescu asta, oare si moasele or fii tot asha open minded ?? La mine au ridicat sprancenele cand am fost in maternitate si am zis ca io o sa nasc natural dupa cezariana....
parca intelesesem ca in apa nu e cu epiziotimie
Ioana, te astept cu vesti!si succes
Alinutza 23

Mihaela 23+& Irina ( nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Ioana ce mai faci pe net? N-ai zis ca la 3 ai progamare! Sa nu ne tii in suspans!

20+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

pai plec pe la 14.30, cam asa... Pana atunci mai fac din treaba si stau cu un ochi si aici, tot dau refresh...

Ioana 25+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

draga nemora, am acasa gnipral ca mi-a dat dr. sa iau daca nu mai pot, dar ma cam tem, cand am vazut cate poti pati de la el, adica: scaderi de tensiune, tahicardie, etc.
in ceea ce priveste dormitul, eu nu pot dormi nici pe spate si nici pe partea stanga deoarece ma apuca contractiile. dorm doar pe partea dreapta, ca asa ma simt eu bine. si-mi trage bebica niste picioare in partea dreapta... de fapt bebica misca aproape intotdeauna in partea dreapta.
va pup

21+ si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Emhash, alea din Germanica or fi...
in apica da, e fara epizootie
ce zici mai, ca-i 5 milioane eco la niculescu?

Otilia, io-ti spun cum luam io: 3 no-spa si 1 de tableta de gynipral pe zi, la 8 ore FIX!
am devenit experta in spart pirula de gynipral in 3
daca iei una pe zi n-ai nika
colul cum e? tre stat cu okiul pe el, sa nu se scurteze!

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Nemo, nu are cum 5 mil.
Eu am programare pe 19 la el cu eco, si jos cand am facut rezervarea am intrebat si mi-a spus min 3 max 4 daca include si doppler.
Poate eco+ consultatie asha mai inteleg.

Mihaela 23+ & Irina (nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Intrasem hotarata sa va citesc si sa va intreb cum e cu dormitul pe spate ,ca mi-au zis vreo 3 persoane pana acum ca nu e bine pentru bebe si-mi faceam probleme dar vad ca deja ati dezbatut problema asta .Eu dorm bine inca ,mai mult pe dreapta dar si pe spate .Am observat ca atunci cand stau pe spate intinsa bebe e mai agitat , se misca mai mult.Are vreo legatura?
Alinutza ,ce frumos ! Si eu citisem ca atunci cand iti atingi burtica si o mangai are si bebe tendinta de a intinde manuta spre mana ta , eu imi inchipui mereu ca ma "mangaie" si el cand il maingai eu .
Legat de vitamine ..nici eu nu mai iau ,nu am terminat nici prima cutie de elevit pe care am luat-o in primul trimestru ,imi e rau de la ele ,imi dau niste arsuri groaznice de stomac .Si in plus dau senzatie de foame ,si la capitolul kg nu stau prea bine ,o sa vedeti voi cat e china cand voi ajunge eu prin luna a opta , a noua .Nici nu vreau sa ma gandesc cat o sa ma chinui sa le dau jos dupa nastere.Dar asta e , pentru buburuza mea indur orice!
Legat de epiziotomie ...cred ca oricine ar prefera sa nu fie taiata ,nu stiu daca un muschi mai poate fi la fel ca inainte oricat de maestru e cel care taie si coase .Depinde foarte mult de doctor si cred ca sunt extrem de putini care nu vor sa taie ( ma refer la Ro).
Eu vroiam sa va intreb de epidurala , am auzit pareri pro si contra .Voi ce parere aveti?La medic nu am intrebat inca dar oricum vreau sa-l schimb asa ca probabil voi intreba la cel nou si as vrea sa fiu cat mai informata si sa nu iau de buna tot ce mi se spune .
Am pus si noi cateva poze daca vreti sa ne vedeti ...

http://s238.photobucket.com/albums/ff127/miruta/

Mirela 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

miruta incantata de cunostinta! Sunteti doi frumusei indragostiti! Chiar vroiam sa te cert ca nu vii cu poze!

Eu una nu stiu cum va fi pana la sfarsit, dar mi-as dori sa reusesc sa nasc natural si fara epidurala, am inteles ca pe langa multe efecte secundare nedorite, o ajuta strict pe mama sa nu mai simta durerile si il ingreuneaza pe bebe in munca lui de a veni pe lume. In opinia mea, consider ca am cu siguranta mai multa forta decat o mogaldeata care nici nu intelege ce se intampla cu ea. Sper si imi doresc sa reusesc sa nasc repede, natural, fara epidurala. Cu pasa mai e cum e, dar de coloana mea n-as vrea sa se atinga nimeni!

20+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput