Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Citat:
citat din mesajul lui voicu_bebi

hellouu burtici
sarumana de felicitari
ieri la 4d cica as avea vreo 21 sapt si la dr cand am fost pe 15 ian si mi-a facut eco 2d aveam 22 sapt ...cum e pana la urma sa ma iau dupa saptamanile indicate de 4d sau alea de la 2d? ce dilema am si eu
aaa si vroiam sa va mai intreb 4d se mai poate face si mai incolo adica pe 27-30 sapt?

Anca..
21+
album poze

Si dupa calculele de la UM in cate sapt esti???Parerea mea e ca trebuie sa te iei dupa calculele de la UM!!La ecograf pot aparea mereu diferente!!

22+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

varsta fatului se aproximeaza dupa LMP, adica prima zi a ultimei menstruatii + primele 2 eco facute pana in max s14. dupa aceea fiecare bebelus are ritmul lui de crestere si nu mai sunt relevante masuratorile pentru prevederea datei nasterii, ci numai pentru a face comparatie intre dimensiunile medii standard pt varsta pe care o are (stabilita de LMP + primele 2 eco)si varsta pe care o arata masuratorile lui la eco respectiv.
nu stiu daca m-am facut prea bine inteleasa.

Vine bebica .... +25
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

hello fetili!

anda_magda, la mine 72% a iesit baiat si e fetita.Dar de amuzament e super testu.

voicu_beb2 felicitari pt fetita.Nu stiu ce sa zic de varsta.Intr-adevar sa te iei dupa UM si vezi daca coincide; la mine mereu a coincis cu ecograful dar nu e neaparat, caci pot iesi diferente de cateva zile; asa mi-a zis dr meu

miruta
succes la examene

carla,imi pare rau ca iar te-a prins viroza asta urata.Insanotosire grabnica si poate e doar asa o....tenta

bebe_beca, sa dea Dumnezeu sa inceteze toate contractiile; cu lunginea colului cum stai?

22 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetelor,

Eu am o burtica de 24 sapt.iar dr.mi-a spus ca bebita baiat are 700 g. Nu e cam mare pt.perioada asta? Mai sunt viitoare mamici in perioada asta in cunostina de cauza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut burtici

Nicuratze hai ca m ai facut sa rad cu copilul lasat pe scara, nu sunt departe nici eu

Pt eco de marti am pus doua alarme la mobil, 3 post it in casa, mama respectiva din Ro care sa ma sune sa mi aduca aminte.....deci sper sa fiu la rendez vous

Picky am fost si eu socata cand am vazut la stiri, sunt o gramada de nebuni aici. Cand ma gandesc ca in Ro bunica ma lasa singura pe strada cu copii pana seara sa ma joc, si aici nu vezi picior de copil dupa 6,30, de jucat afara nici nu vorbesc.

In plus la scoala lui Marc e afisat de 2 ani anuntul ca sunt in vigilenta maxima pt acte teroriste si tot asa, .... nu stii ce se poate intampla maine...

Nici pe mine nu ma verifica la col docul meu, niciodata, chuar ma intrebam cateodata de ce.....

Azi m am apucat sa mai fac cartoane si am avut 2 contractii, m am linistit rapid si m am asezat in pat.

De la ce luna e normal sa aici pana la 10 contractii pe zi? nu mai stiu....

O seara buna si o saptamana excelenta

M am cam speriat....

NOI
Cristina 22 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Uiiiiii..ce liniste la noi in stup!!Azi am fost greierasi nu albinute!!

22+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu v-am citit da's fara chef, aici ploua intr-una si eu tot mananc...

philip
21weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Salutare.
Noi cu vesti proaste...Alex a facut stomach flu si de vineri seara suntem tot intr-o distractie. Banuiesc ca ce a fost mai rau a trecut (vineri noaptea a vomat de 8 ori) dar azi i-am dat supa de pui la amiaz si am luat-o de la capat in sensul ca a vomat de 2 ori in 3 ore. Acum doarme dus si eu stau si-l pazesc. Doamne cat poate fi de rau sa-ti fie puiul bolnav.
Eu sper sa scap sa nu iau virusul si mai bag nasul pe aici cand imi permite timpul si puterile (va dati seama ce nedormita sunt)

Oana 24+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

oana, multa sanatate, daca are bug la stomac, nu-l forta cu mancare, poate sa nu manance de loc atat timp cat e hidratat, iai niste lichide de deshidratare si da-i numai cate putin o data, ca sa te asiguri ca nu le vomita.

philip
21weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

draga ramona7575, mie dr. mi-a spus, la 20 de saptamani, ca bebe are cam 500 grame. asa ca mi se pare normal ca la 24 saptamani sa aiba cam 700 grame. multa sanatate in continuare si un bebe frumos si sanatos!
draga oanaalex, multa sanatate lui alex si sa dea domnul sa-i treaca cat mai repede!
o saptamana cat mai placuta tuturor, fara ploaie, ninsoare (ca m-am saturat, eu vreau sa vina caldura mai repede!!!), fara contractii!!

21+ si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput