Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(29)
Raspunsuri - Pagina 14
maria_bunica spune:
Uitasem sa va zic de Liana!!Nu a mai intrat pt ca are ceva probleme de internet!!Asta am citit eu la un alt subiect unde mai scria ea!!![]()
22+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
ely2304 spune:
FETELOR AVETI BURTICII DE TOATA INVIDIA,A MEA E PE JUMATATE DE-ALE VOASTRE!![]()
![]()
ARE TP SA CREASCA PESTE NOAPTE

VA UREZ SARCINII USOARE SI BEBEII SANATOSI NASCUTI LA TERMEN!
WEEK-END PLACUT ...

TOATE 

ely 26 + sapt
....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
oana_du spune:
Buna ziua burtici!
Am "operat" modificarile in listuta si sper sa fi ajuns la zi cu "situatia"
Azi-noapte am vazut si eu o galmitza in partea stanga a burticii pe care cand am mangaiat-o s-a mutat in dreapta
Samburel mi-a dat o rafala de picioruse aseara, chiar si tati ajungand la concluzia ca avem deja baiat mare. Mai rau a fost ca imi aplica suturi in col, in orice caz in zona abdomenului inferior, care au devenit chiar dureroase. Azi am iesit un pic in parc si abia am reusit sa ma tarasc... sa zicem ca nu am una din cele mai bune zile. Oare cum o fi sa ai gemeni?????
Va pupam si incercam sa punem macar o poza!
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
24+ cu 
http://community.webshots.com/user/oana_du
maria_bunica spune:
Oana_du...wow...
..am vazut acum filmuletul!!E asa de dragalas si scump cu mana la frunte!!
Sa va faca fericiti mereu!!
22+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
laurraa spune:
iubita_tiana, o sa treci si tu, o sa ajungi peste 30 si apoi la termen sa nasti un bebe sanatos.Se spune ca intotdeauna cand ti se inchide o usa, ti se deschide o fereastra.Asta este fereastra noastra catre soare.O sa ajungem sa ne tinem bebeii in brate si o sa impartim toate la scutece pareri, o sa erem sfaturi de la maicile cu al doilea bebe, ai sa vezi.Va fi bine

22 + minune de
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza
miruta spune:
Cam liniste in stup astazi! Albinutzele au iesit la plimbare ca-i vreme frumoasa???
Ma bucur si eu pentru Liana si o felicit din toata inima !
Laura , la mai multe saptamani ,sa ajungeti sanatoase la 40!
Eu am terminat si cu examenul de azi , mai avem 3 si gata , am scapat!Cat am stat in sala de examen am primit la suturi de imi venea sa rad de una singura ...mi-a fost teama ca restul lumii ma va crede "nebuna".
Din pacate eu am reusit sa racesc ,deocamdata nu e foarte grav ,am trecut pe ceai de lamaie ,lamaie cu miere si oscilococinum.Am tras si un pui de somn dupa-amiaza si pe cine credeti ,fetelor , ca am visat....pe bebicul meu iubit si scump .Era asa frumos...

Legat de controlul pe masa...la fiecare vizita eu am facut control pe masa si apoi eco , exact cum zicea si Tiana.
Mi-am propus sa fac un jurnal al sarcinii chiar daca nu am foarte mare talent la scris ,asa ca acum sunt cu blogul lui bebe in constructie .Alinutza,sper sa nu te superi pe mine , am imprumutat si eu denumirea ta si l-am denumit jurnal de bebe strumf .E ok?
Am sa postez linkul aici dupa ce mai avansez cu scrisul .
toate burticile si va doresc un weekend placut!
Mirela
20+
CarlaV spune:
Ely, imi pare rau ca am intarziat cu raspunsul, dar ma bucur ca ceea ce mai tin eu minte corespunde cu ce te-ai documentat tu
.
Noi am pregatit o masa de pranz copioasa, si dupa ce am papat toti de nu mai aveam loc am lasat sotul cu copilul energic si am reusit si eu sa dorm, nu mai facusem asta demult dupa-amiaza. Intre timp a adormit si Saby si acum suntem fresh... ma rog, aproape, ca ne-a prins o alta viroza, probabil la cumparaturi. 
Carla,
s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
voicu_bebi spune:
salut burtici
azi dimineata am fost la eco 4D numai k la 4D imi arata ca as avea vreo 21 sapt ,la 3d 22 sapt si cand am fost la 2D pe 15 ian aveam 22 sapt in evolutie acu eu sunt in dilema hmmm ati mai patit asa?
azi am aflat si noi ce va fi bebe..si este fetit!
suntem tare fericiti! banuiam k este fetita .
in rest bebelina este bine dezvoltata si la greutatea care o are de 328 g corespunde unei sarcini de 21 sapt din cate am inteles
va pupic pe toate !
Anca..

23+
album poze
otiliap spune:
draga carla, multumesc pentru raspuns. ai idee cumva cam care e lungimea normala a colului in timpul sarcinii? daca este...
21+ si arina (22.04.1998)
otiliap spune:
draga laura_oana, nici mie nu mi s-a facut control vaginal nici la prima sarcina. dr. aia de care va povesteam eu ceva mai devreme era de la spitalul studentesc si eu am fost obligata sa merg si la ea, in paralel cu controalele pe care le facem la ginecologul meu, ca asa era acum 11 ani, pe vremea studentiei mele.. ginecologul meu nu mi-a facut nici atunci si nici acum vreun control vaginal (e acelasi dr.) insa cumnata mea, care are 26 saptamani, de cate ori merge la dr., de atatea ori ii face si un control vaginal. de asta am intrebat eu daca colul se masoara la control vaginal... 

21+ si arina (22.04.1998)