Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mh, poti folosi ulei de masline presat la rece, daca nu gasesti unt de cocos, efectul este la fel de bun, difera mirosul .
Miruta, eu raspund scurt pentru ca, daca ma mananca limba mai mult, n-am chef de certuri . Deci aleg nastere naturala fara epidurala.
Alinutza23, daca acum face ghemotocul ce vrea din tine, sa vezi mai tarziu, cand zice "mama", cand se cuibareste la san sau in brate, cand intinde manutele si te ia de gat si te trage de cap sa te pupe, cand se lipeste tot de tine mic si cald si pufos
Nicuratze, esti tare cu baia in cada cu o treime apa . Pot sa fac o gluma proasta dar cu drag? Sa vezi in ultima luna de sarcina, si daca pui 10% apa in cada si apoi intri, o sa para cada plina .

Carla, s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

picky, tu locuiesti in belgia?

philip
21weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui otiliap

draga nemora, sincera sa fiu, nu stiu cum e colul meu. in toata sarcina, am facut doar ecografe, nu si control vaginal. de ce? pt ca la la prima sarcina o dr. tare isteata mi-a facut control vaginal si am ajuns apoi acasa tinandu-ma de garduri de durere, desi aveam de parcurs doar vreo 400m. asa ca mi-i groaza de astfel de controale in timpul sarcinii. la eco se poate vedea dimensiunea colului? sper sa nu par deplasata cu o astfel de intrebare....
pupici

21+ si arina (22.04.1998)

otiliap ..uite nici pe mine nu ma controlat deloc vaginal pina acum, doar eco...a spus ca nu se mai face control vaginal la sarcina doar daca eu am probleme...adica daca ceva nu ar fi in ordine, as fi simitit deja...din cit am intrebat in dreapta si in stinga, nici prietenelor mele (de aici) nu sa facut contral vaginal in timpul sarcinii...si din cite am inteles se vede si la eco...(dar nu bag mina in foc)

23+

bebicul nostru

www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3126168350&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alberta72 spune:

Picky si eu am auzit dimineata la stiri despre tipul acela nebun si mi-a venit sa plang. Nici nu imi pot inchipui ce e in inimile acelor parinti. In plus copiii care au fost de fata la eveniment vor fi marcati pe viata.
Ma tot gandesc la baiatul meu care sta in daycare 9 ore pe zi. Soacra mea mereu imi zice ca de ce ne-am mutat asa departe caci aveam de toate in Romania si ne ajutau ei la crescut copii. Au trecut 9 ani de cand am plecat dar aud acelasi refren.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Asa e Carla si pe aici sunt nebuni, asta are 20 de ani si e belgian...ce l-a apucat, inca nu se stie...acum 3 ani a mai fost un caz cu un tip de 18 ani, tot belgian, care a iesit in strada, in Anvers, cu o arma in dotare si a inceput sa traga in lume...a ucis atunci o femeie de culoare si o fetita de 5 ani. S-a declarat rasist convins si vroia sa ucida toti straini de pe aici....
Philip, da locuiesc de mai bine de 4 ani in Belgia.

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

26+

Mergi la inceput

Mie controlul vaginal mi se pare important cu 2-3 saptamani inainte de nastere, pana atunci se vede la eco tot ce trebuie.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Alberta asa este,vor fi marcati pe viata ...mai ales ca erau niste sufletele nevinovate...nici macar nu se puteau apara...te ingrozesti de ce se intampla in lumea asta...nu mai ai siguranta nicaieri..
Aici parinti apeleaza la astfel de crese ptr ca bunicii nu prea se implica in cresterea nepotiilor...iar concediu de maternitate este de doar 2 luni...apoi mama este nevoita (daca nu vrea sa isi piarda job-ul) sa revina la locul de munca...

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

SEARA BUNA fetelor..ma bucur k sunteti bine sanatoase...uffff am avut de citit 4capitole...multttttttttttttt mai scrieti...

MARIA,BEBE-BECA,CARLA,VA SALUT...MI-ATI LIPSIT

BUN VENIT noilor albinutzesarcini usoare..bebelushi sanatosi si nasteri la termen...

despre noi-ce sa va spun suntem bn sanatoase,bebelina se misca non-stop..la sfarsitul lunii avem o alta eco sa vedem cum se prezinta situatia..cat a luat in greutate lungimea..bla-bla..in rest ce sa va spun ma simt mult mai bn tin regim,stari de lesin nu mai am,ameteli nici atat..mi-au ramas doar carceii la care nu stiu cum sa le vin de hac!

ely 25sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Buna fetelor,
si eu am avut o zi minunata cu bebele astazi, asa cum spunea si alina si eu l-am simtit dupa-masa cand m-am intins in pat cum s-a ghemuit tot in palma mea,vreau sa va spun ca am adormit asa de fericita cu mana pe burtica simtindu-l[9cer. si cand ne-am trezit si a pus tati mana sa-l mangaie l-a salutat si pe el cu suturi mai puternice, de altfel e prima oara cand tati i-l simte serios.Tot astazi am simtit si pt prima data forme diferite din corpul lui, nu sunt sigura daca era o manuta sau un piciorus dar a fost minunat.Ce mai am uitat de toate si de arsurile de stomac si de migrena groaznica de dimineata sunt in al.

20+

Mergi la inceput

ely2304, ma bucur mult ca te simti mai bine. Pentru carcei ia un supliment de magneziu.

Fetelor, povestiti atat de frumos cum va simtiti bebelusii incat ma emotionez de fiecare data, desi am mai trecut prin asta.

Mergi la inceput