Gravidute si mamici de Sibiu (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

salutare fete!sunt prezenta inca!raportez o noapte alba, cu multa agitatie in burtica si ceva intepaturi.in rest...emotii ca se apropie momentul.sa vedem ce va zice si dr miercuri la control si va anunt si pe voi.
afibebe sa-ti traiasca printul si vrem si noi ceva pozici daca se poate.
cam atat.va las ca ma pun la ca sunt rupta de oboseala.
multi si noapte buna!

38 cu Alexia-Gabriela

http://picasaweb.google.com/RalucaIoana23/AlexiaGabriela?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns margo1 spune:

Buna ziua dragi mamici si gravidute! De curand ne-am mutat si noi in Sibiu, si as avea nevoie de un sfat din partea voastra, dat fiind ca nu cunoastem pe nimeni in acest oras: imi puteti recomanda un medic de familie mai "intelegator"? Ce ma intereseaza e sa fie abordabil, mai exact sa imi acorde concediul de sarcina si lauzie din saptamana 28... Ma poate ajuta cineva cu o sugestie? Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare un raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

salutari fetele!nu mai ziceti nimik?sunteti bine?noi suntem tot 2 in 1, inca.am fost ieri la dr, care ne-a zis ca totul e bine, fata nu e mare asa ca vom incerca o nastere naturala, iar daca (Doamne fereste) intervin probleme abia atunci va face dr cezariana.asa ca asteptam momentul magic, care dupa spusele dr-lui poate fi oricand.iar in momentul in care incep durerile sa-l sun si-mi va spune ce sa fac.m-au apucat emotiile!!!
da sa fie totul bine!
margo, sorry ca nu te pot ajuta dar eu nu sunt din Sibiu,insa daca aflu ceva te anunt.
cam atat deocamdata.va pup si astept vesti de la voi.va doresc o seara placuta!

39 cu Alexia-Gabriela

http://picasaweb.google.com/RalucaIoana23/AlexiaGabriela?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Buna dimineata scumpele mele mamici si burtici...imi cer scuze pentru absentele nemotivate din ultima perioada, dar "esista o esplicatie"[A la Leana lu` Costel din Vacanta Mare]...stiti vorba romanului...cand nu are omul ce face, isi face de lucru! Prin urmare, vinerea trecuta mi-am bagat din nou dosarul pentru sustinerea examenului auto...ma gandeam ca o sa ma programeze la toamna, dar din cauza de sarcina vizibila si timp scurt pana la nastere...m-au programat pentru traseu ieri, ceea ce insemna ca examenul teoretic trebuia sa-l sustin pana joi.

M-am inarmat cu forta (am si bocit, da mi-am revenit), m-am pus serios sa invat si am reusit performanta de a lua sala cu 26 de puncte(mi-au murit laudatorii), da trebuia sa va spun. Ieri cu niste emotii cat casa (ca am avut si contractii si inainte si dupa examen), m-am dus la traseu. Cand am vazut ca ceilalti doi candidati din fata mea au picat si ca mai era sa facem accident intr-un sens giratoriu la volan cu tipa care a dat examenul in fata mea(am fost martor la ex lor si ei la mine)...m-au apucat niste tremuraturi de ziceai ca am Parkinson...in fine, dupa aproape 30 de min de conducere...am auzit ceea ce visam de prin martie "ADMIS".

Asa ca, dragele mele mamici si burtici ca invit la o plimbare virtuala cu .

O zi buna!

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Andrei Razvan !36+

Mergi la inceput

Raluca , burtica draga...stiu ce simti in momentele astea si prin urmare primeste toate gandurile bune de la noi si incurajarile necesare. Cred ca de la inceput ai incercat sa-ti imaginezi in cele mai mici detalii momentul "impinge", si uite ca...Doamne Doamne , ne-a facut sa trecem peste toate si ne-a adus din ce in ce mai aproape de momentul acesta magic! Abia astept sa ajungi in fata calc peste cateva zile si sa ne spui cat de usoara, emotionanta si frumoasa a fost intalnirea cu micuta ta.

Te rugam sa ne dai de stire cand se intampla minunea!

Pupici de la noi si bucura-te de burtica!

Mergi la inceput

Margo1, in primul rand "Bine ai venit" printre noi, felicitari pentru burtica ta si multa sanatate.

Despre medicii de familie, ar fi o gramada de lucruri de spus...depinde foarte mult de ce anume vrei tu sa-ti iei concediul de la 28 de saptamani...daca ai vreo afectiune sau daca asa vrei tu!Unii se baga, altii nu...

Pana sa-ti alegi medicul, trebuie sa te gandesti si un pic cat de usor/greu ti-ar fi sa ajungi la el...conteaza f mult si zona in care stai ...si zona in care are medicul cabinetul. Este f important daca medicul de familie are si specializarea in pediatrie si iti poti inscrie la el/ea si copilul...asta ca sa nu umblii in doua locuri. (Stiu ca o DR f buna si cautata este DR Farcasan, sau Farcasanu...este la dispensarul de la Cedonia de pe Iorga si are dubla specializare)

Eu sunt inscrisa la D-na DR Florescu de la Dispensarul Lazaret, si este doar pt adulti.E ok, dar despre cealalta parte nu stiu ce sa-ti spun..ramane la latitudinea DR, si a ta intr-o oarecare masura!

Sper ca macar un pic ti-am putut fi de ajutor!

Pupici si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Nelia draga, in legatura cu numele sa stii ca la mine in cap este o nebuloasa...imi place un nume dupa care ma plictisesc...vedem noi ce o sa facem...pana acum am schimbat doar ordinea nu o sa-l mai cheme Razvan Andrei pt ca am invatat eu pe vremea cand am dat la litere ca , cacofonie nu este cand scrii/zici"ca calul", "ca cosul"etc...ci, cacofonie este si atunci cand un cuvant se termina cu un grup de litere si incepe dupa el un alt cuvant ce are la inceput acelasi grup le litere(sau silabe), la noi RazvAN ANdrei, dadea in cacofonie...asa ca am schimbat in Andrei Razvan!

Tu ce mai zici? Ce mai face minunatul tau puiut? Cand te hotarasti sa faci bebe2?

Mergi la inceput

Si ca tot veni vorba de cacofonii...ceva de ras:

Sunt 3 tipuri de cacofonii in limba romana;

1. cacofonia mica: doamna a vazut ca catelul s-a speriat de pisica.
2. cacofonia mijlocie: zidarul a vazut ca catul este mai jos decat a fost proiectat.
3. cacofonia mare: copilul a vazut ca calaul a retezat capul osanditului

Mergi la inceput

Fetelor,am facut capitolul 3!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138051

Va astept cu drag!

Mergi la inceput