Moldoveni,Ardeleni,Munteni....
Raspunsuri - Pagina 6
arghirmonica spune:
Cu precizarea ca totul tine de samabata-pana luni si slana ii pura ,ase ca cel mai scump salam de la market si se manca cu ceapa amu ni scoasa din gredina...no bine-i???
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Ardelenii sint aia care maninca slanina alba pura si curata si beau palinca de 90 grade la micul dejun? |
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui Mihaelka Aveti ceva impotriva sa mutam discutia asta la 'Imaginea romanilor in strainatate'? Maria, poti sa pastuiesti tu mesajul acolo ca sa o luam de coada? |
N-am nimic impotriva, numai sa ne gasesca Naty. Eu nu stiu ce as mai putea scrie pe tema asta.
Naty, hai sa-ti spun la ureche ce eveniment sarbatoresc eu azi cu romanii la Ambasada Romaniei - 150 de ani de la Unirea Moldovei cu Tara Romaneasca. Curat anti-romanesc !
Maria
beshter spune:
citat din mesajul lui Guestus Ardelenii sint aia care maninca slanina alba pura si curata si beau palinca de 90 grade la micul dejun? |
Nu, sunt aia care le fac cadou miticei Mihaelka
Am o prietena ardeleanca pur-sange care cara de la Baia Mare slanina de Craciun si Paste. Pentru pohta mea nemasurata.
XIO spune:
De ce , vrei sa te muti si nu stii care e regiunea potrivita?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
mariamunteanu spune:
Si totusi, prima universitate romaneasca a fost infiintata la Iasi la initiativa domnitorului Al.I.Cuza.
Nu cunosc bine Iasiul, am fost doar de doua ori, dar are un parfum anume pe care nu l-am gasit in alte orase cu pretentii.
Maria
ioanaiub spune:
si palinca e atat de tare de ti se deschide brisca in buzunar
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mariamunteanu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui qsar
Bucovina este la nord-est. Honi soit qui mal y pense... |
Merci de iesplicatie, eu credeam ca are iesire la Marea Neagra . Faceam apelul pe DC.
Maria
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui Mihaelka Ca sa revenim la discutia noastra, am avut o colega venita la facultate de la Tecuci - care se rusina foarte de accentul ei |
Asta din cauza ca se gasesc "destepti" "superiori" sa rada de moldoveni si de graiul lor.
Maria