Bucurii de sept-oct 2006 (156)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

tasia, incredibil, exact asta incerc si eu de cateva minute .Functzioneaza telepatia la mamicile de Fabieni .

"Insanity is hereditary. You get it from your kids."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Pot sa dau cafeaua la 4 dimineata? Daca da, poftiti! Sau poate vreti un fresh. Cristina, scuze ca ti-am luat-o inainte.
Tasia si Adina, i-ati dat de cap semnaturii? Daca nu, va zic eu peste cateva ore cum se face!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Ok, Lexi, beau ta. Imi pare rau ca tot nu se simte bine Maria. Si noi am avut o noapte turbata, a treia la rand, ca mi-i Dariutza cu febra. Alte simptome n-are, doar febra mare noaptea si iritabilitate. Azi cred ca-i fac analize de urina sa vad daca nu are cumva infectie urinara. Sper ca nu, dar febra asta de noapte ma duce cu gandul numai intr-acolo.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

buna

am citit ultimile pagini printre picaturi asa ca ma scuzati ca nu fac comentarii si aprecieri de nici un fel

eu sunt un pic obosita dupa weekendul asta, Vlad a dat un show de zile mari, a facut intentionat pe el, desi i-am spus de nenumarate ori sa mergem la toaleta, dar cele mai grave fapte sunt: a stricat laptopul sotului (ceea ce e dezastru national, ca noi din info de pe el "traim") si a muscat-o pe prietena lui, Miruna, de fata si pe umar....a mai cazut in noroi si a aruncat cu perne pe tavan, dar astea sunt minore, pe langa celelalte
in rest, e disperat dupa desene, mai ales Tom&Jerry si mai nou Wall-E cu Eve. Dar fiind pedepsit, nu mai "pupa" zilelea astea nici desene si nici jucarii....cam atat despre noi

as fi vrut sa fac un mic research:
-ce vitamine mai dati Bucuriilor ??? Vigantol mai administrati ???
-iar pt.mamicile de baieti: mai decalotati instrumentele ???

o zi buna

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Lexi, saru`mana pentru cafea! Sanatate Mariei, sper sa-si revina repede!
Cristina, sanatate Dariei, sper sa nu fie infectie urinara.
Lilina, wow, tare nazdravan Vladone. Puteti repara laptopul?
Eu iti pot raspunde doar la prima intrebare, eu nu mai dau Vigantol Narcisei, dar am o cunostinta care ii administreaza fetitei sale o data pe an, in luna in care s-a nascut un numar de picaturi egal cu numarul de kilograme. Nici alte vitamine nu ii dau, doar multe fructe si legume.
Flavia, multumesc!

A mele mici inca dorm, dar si eu sunt adormita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Neatza!

Lexicut, saru'mana de cafea, pacat ca a fost asa de matinala! Imi pare rau de Maria ca nu se simte bine! La medic ai mers cu ea? fetita sa se faca bine!

Lilina, am vazut "pozele destrabalate": originala petrecerea si foarte faina gasca de prieteni! Kilogramele in plus nu se vad deloc in poze, arati super!
Nu te mai amari cu nazbatiile lui Vladone, asta este, ai un nazdravan!
Si Rares mai face prostioare, de dimineata de exemplu a servit plastilina la micul dejun , i-am scos o parte din gura, dar tot i-a mai ramas printre dinti!

Raspunsuri la intrebari:

1. Vigantol 3 pic si Ca Pharco 5 ml 10 zile pe luna, in lunile cu R (la recomandarea pediatrei) si sirop plante Energotonic Jr. (de la mine putere) pt stimularea poftei de mancare;

2. decalotez la baita zilnic ca sa tinem "zona" curata si la doua zile mai aplicam si putin unguent cu galbenele (dupa sfatul dr.)

Mexxa, foarte bune vestile despre Sebicu, ma bucur mult de tot ca nu este vorba de meningita!

Eunice, sanantate lui Toma!

Flavia, bine ai revenit! Felicitari pt job! Vazut pozele, scump tare Bogdanel strengarul! Si Pufisorii, la fel!
Raspuns la intrebare: Rares bea Milumil jr.

Ramo, mi-am notat si eu remediile postate de tine pt constipatie; se pare ca vom avea nevoie de ele pt ca Rares se tine cate doua zile sa nu faca kk!

Tasia, ti-am vazut cretulinul in poze, este foarte dragalas!

Ce de cretulini printre Bucurii! Superrrr tarrrre (vorba lui Rares)!

Adina, asteptam poze de la carnaval, chiar daca baietii tai nu s-au lasat costumati! Ai baieti cu personalitate, nu gluma!

Cristina, bafta cu Dariutza, sa nu fie infectie urinara!

Xandrutza, mamica adormita!

La noi a plouat si este ceatza! Urata vreme!

Va doresc o saptamana buna!

Am uitat: Roxana, cum se mai simte Daria? Tratamentul da rezultate? Sanatate multa si curaj!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Lexi matinala nu gluma Imi pare rau ca Maria e tot bolnavioara. Las ca trec ele si secretiile si o sa puteti odihni si voi!
Cristina sper sa se infirme banuiala ta cu infectia. Ce frumos ca te-ai intalnit cu Flavia!
tasia vazut Fabi cel cretulin si frumos!
lilina nazdravan nu gluma Vladone al tau!
Raspunsuri: - nu-i dau nici o vitmina, in afara de vit.C in ceai.
-vigantol nu-i mai dau de la 1 an si un pic, cam de cand i s-a inchis fontanela. Desi,... daca ma gandesc bine cred ca medicul mi-a zis sa-i dau pana la 2 ani in lunile cu "r" (ianuarie, febr, etc)

Cele care nu le mai dati vigantol, de la ce varsta nu le mai administrati?
Cele care inca le dati, din ce cauza le dati?

Acum pun si eu intrebari sa vad daca nu am gresit ; noroc cu lilina , ca a adus ea vorba despre vigantol

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Stiu ca n-ar trebui sa scriu mesajul asta, dar...nu ma pot abtine.

Lilina - te cred ca e greu sa faci fata tuturor nazbatiilor copilasilor nostri plini de verva si care inca nu au insusit suficient de bine autocontrolul incat sa faca fata emotiilor si curiozitatii, normale de altfel la varsta asta. Nu te supara pe mine te rog,nu vreau sa pun paie pe foc, dar laptopul cu info atat de importante nu are ce cauta in raza de actiune a copilului, si trebe supravegheat atent, ei nu au simtul valorii inca si nici nu cred ca stie sau realizeaza cat este de importanta info pentru voi, iar cu muscatul: asa-si manifesta furia, supararea orice copil la un moment dat, si ca sa nu se mai repetee trebuie ca noi, adultii, prin exemplu propriu sa nu ne manifestam mania/supararea pe ei prin bataie, sau orice alt fel de agresiune. Imi cer scuze daca te-am suparat.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Neata si de la mine aproape la amiaza.
Nu prea mai reusesc sa fiu la curent cu noutatile.
Am vazut ca Sebicu era suspect de meningita, ma bucur ca nu s-a confirmat diagnosticul. Doamne ajuta sa auzim numai de bine.
Cristina, Rares facea febra la eruptiile dentare iar med de fam imi spunea mereu ca nu se poate sa faca 39-39cu 5 de la dinti, dar dupa 3 nopti de febra fara alte simtome si tratam doar cu antitermice trecea ca prin minune si fie aparea imediat ceva la orizont fie la cateva zile. Sper sa nu aveti probl cu infectia urinara, mai ales ca stiu cat te-ai chinuit si cu Vladut. IN REST TE ADMIR IN CONTINUARE PTR RABDARE SI INTELEPCIUNEA DE CARE DAI DOVADA. Mi-as dori si eu uneori sa fiu mai calma si mai inteleapta, dar nu reusesc totdeauna.
Noi suntem in mare suparare, Rares are o perioada tare agitata, nervoasa, incapatanata, face multe prosti si nu numai, suntem numai cu ochii pe el, mnai rau ca a inceput si la cresa cu prostiile, strange copii de gat, se urca pe ei, ii agita, le strica jucariile, a ridicat masa cu mancare de doua ori si a varsat toata mancarica copiilor, nu mai accepta nici o pedeapsa, nu mai sta la colt, nu vrea sa se duca in camera lui cand e pedepsit, l-am gasit tragand de fire/cabluri, prize, batand cu jucarii in oglinda pe motiv ca vrea sa o sparga, Cocotat pe pervaz sa deschida geamuri. Deja nu mai pot sa stau singura acasa cu el prea mult ptr ca trebuie supravegheat continuu. Am avut si noi cateva nopti de cosmar, cu multe urlete din nimic, pur si simplu urla. De doua nopti este ok. Doamne ajuta si in continuare ptr ca eu deja nu mai stiu ce inseamna sa dormi. Am inceput sa avem probleme cu masa, noi care ne laudam ca mancam, refuza sa mai manance seara pe motiv de agitatie, nu mai are stare si rabdare sa manance, drept ptr care de doua seri s-a culcat nemancat. Cu somnul mai bine zis adormitul stam) la fel de prost. LA nani trebuie sa dam pastiluta (vit C) ca fara aia nu vrea sa se puna in pat. Dupa ce o suge imi spune ca nu se mai culca ca a papat pastiluta. E un santajist fara pereche.
Eu mai am putin, sun t cat casa, la servici mai merg la cateva examene, pana vineri, dupa care vor merge colegii mei in locul meu. Am intrat in 38 de sapt deja, asteptam ca dupa 1 febr sa ma cheme la cezariana dar med meu a hotarat sa lasam la termen, drept ptr care m-a chemat la control pe 9 febr. Eu sper insa ssa se intample inainte, ca nu mai am rabdare, abia astept sa imi vad fetita, in plus nu mai are nici ea rabdare, da semne ca vrea sa iasa, momentan parca ar vrea sa iasa prin piele. Pe Rares l-am nascut la termen la 38 de sapt si stau putin ingrijorata ca daca se declanseaza nasterea sa nu fie vreo problema ca am si cerclaj, desi medicul m-a sigurat ca a cusut bine, cu doua ate si garanteaza ptr ce a facut.
Cam atata despre noi. Incerc si eu sa mai intru sa citesc din cand in cand dar mai rar apuc sa va scriu, dar in general sunt la curent cu ce mai fac bucuriile.
In ce priveste sanatatea lor, si noi stam cam prost de la o vreme la acest capitol, eu cu sinuzita acre ma chinuie, iau lunar antibiotic ca nu mai fac fata puroiului, Rares e si el de cateva luni cu tuse si muci care nu vor sa cedeze, din fericire nu s-a complicat, dar aceste mucozitati incep deja sa ma ingrijoreze ptr ca el de mai bine de 2 luni nu prea mai respira pe nasuc, ci mai mult pe gura de cati muci are. Am epuizat toate tipurile de picaturi de nas si siropuri de tuse, i-am dat medicamente in fiecare luna mai multe decat a luat el pana acum in doi ani. Cresa a fost un lucru bun si este in continuare, mai putin in privinta asta. Ma bucur insa ca nu este mai grav decat atata. Insa imunitatea lui de fier a avut serios de suferit.
Vorbeati voi de vigantol, nici eu nu i-am mai dat lui Rares de asta primavara-vara, cand stateam destul de mult afara. Acum de la inceputul toamnei, din sept, ii dau lunar calciu de la Osteocare care are si D3 si Magneziu, lunar cate 10 zile.
Rares s-a obisnuit atat de tare cu siropelurile incat cateva zile in care nu i-am mai dat nimic a plans ca vrea siropel, drept ptr care am fost nevoita la un moment dat sa ii dau septilin ca sa il linistesc, in plus vitamina C e la ordinea zilei si uneori si decasept, care oricum nu ii fac rau, dar ptr mine ideea de pastile este ingrozitoare si am impresia tot timpul ca il imbuib prea mult cu medicamente, eu care nu prea am stiu ce sunt alea ptr el.
VA pupic dulce pe toate, mai ales bucuriile din dotare si va doresc o saptamana cat mai plina.

Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Tanima, bine ai revenit cu vesti! Multa sanatate si sarcina usoara, pe ultima suta!
Ramo, eu nu-i mai dau Vigantol Narcisei de la un an jumate.
Alina, m-am trezit

Noi raportam trei perechi de pantaloni ude si una bucata scaun (de birou) in aceeasi stare; ma anunta, dar in momentul in care face... Pusa la olita nu face nimic Acum i-am pus un pampers, cat sa pot sta si eu linistita la masa...

Mergi la inceput