Buna ziua tuturor. In urma cu 12 ani am fost operata de sarcina extrauterina, de atunci nu am mai ramas insarcinata, cu toate ca mi-am dorit foarte mult . Mi-am facut toate analizele posibile, care au iesit bune! Nu stiu ce sa mai fac, a ramas doar sa vad daca cealalta trompa care a ramas este buna. Stiu de laparoscopie, dar nu stiu ce analize se fac inainte si unde anume se poate face( cer recomandari) ! Poate ma ajuta cineva .Multumesc anticipat
si eu am avut o extrauterina in urma cu trei ani si mi-au scos-o laparoscopic nu clasic asa ca trompa mi-a ramas acolo si am ramas repede insarcinata-am o fetita de 9 luni1/2.Depinde si de varsta,poti ramane mai greu insarcinata, nu NICIODATA.Doamna care era cu mine in salon cand am nascut s-a chinuit 10 ani sa ramana insarcinata si a reusit-avea 40 de ani deci nu e totul pierdut.A ajutat-o mult dr.Dimassi-cu el am nascut si eu si mi-a supravegheat sarcina.Iti pot da nr lui-are cabinet la o clinica de fertilitate din Brasov 0720989796.Si nr de la clinica 0368456093 pt programari.Stiu ca e departe dar merita ingerasii....
La maternitatea Giulesti au un centru bun pt. tratarea infertilitatii, e director Prof. Bogdan Marinescu dar mai sunt si alti ginecologi buni.
Curaj!