Extrauterina

Extrauterina | Autor: bau

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor. In urma cu 12 ani am fost operata de sarcina extrauterina, de atunci nu am mai ramas insarcinata, cu toate ca mi-am dorit foarte mult . Mi-am facut toate analizele posibile, care au iesit bune! Nu stiu ce sa mai fac, a ramas doar sa vad daca cealalta trompa care a ramas este buna. Stiu de laparoscopie, dar nu stiu ce analize se fac inainte si unde anume se poate face( cer recomandari) ! Poate ma ajuta cineva .Multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmiihhaa spune:

si eu am avut o extrauterina in urma cu trei ani si mi-au scos-o laparoscopic nu clasic asa ca trompa mi-a ramas acolo si am ramas repede insarcinata-am o fetita de 9 luni1/2.Depinde si de varsta,poti ramane mai greu insarcinata, nu NICIODATA.Doamna care era cu mine in salon cand am nascut s-a chinuit 10 ani sa ramana insarcinata si a reusit-avea 40 de ani deci nu e totul pierdut.A ajutat-o mult dr.Dimassi-cu el am nascut si eu si mi-a supravegheat sarcina.Iti pot da nr lui-are cabinet la o clinica de fertilitate din Brasov 0720989796.Si nr de la clinica 0368456093 pt programari.Stiu ca e departe dar merita ingerasii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

La maternitatea Giulesti au un centru bun pt. tratarea infertilitatii, e director Prof. Bogdan Marinescu dar mai sunt si alti ginecologi buni.
Curaj!

Mergi la inceput