Ar trebuie sa facem anual o eco mamara pana pe la 40 de ani si apoi o mamografie, pt diagnosticul precoce al unui eventual cancer de san.
Nu ca "ma doare, ma inteapa", asta poate sa nu insemne nimic sau poate fi deja prea tarziu.
Asa cum facem anual Papanicolau, sa facem si o investigatie mamara.
Bafta multa!
Am incercat in fel si chip sa ma programez la Dr Lesaru Mihai. Din pacate dansul pleaca cateva luni din tara si sunt deja programari si pt luna iulie la mamografii si ecografii mamare.
Ma gandeam sa fac mai degraba o ecografie mamara intai. Dar nici la acest capitol nu am gasit un medic bun cum ar fi Dr Iosup sau Lesaru, disponibili. Imi puteti face si alte recomandari?
Multumesc anticipat
Mamografi stiu ca nu este o experienta prea placuta...Dar ecografia mamara? Cum este? Si incepand cu ce varsta se recomanda?
Draga Diciu, la Institutul Fundeni ai incercat sa-l gasesti pe dr Lesaru? Eu am vrut sa ma programez la el la clinica si am primit acelasi raspuns, avea programari pana in iunie si pleca din tara. Dupa insistente am aflat ca face ecografii si mamografii la Fundeni.Am sunat, m-am programat si am facut eco.Daca ai nevoie de info suplimentare, raspund cu placere. Multa sanatate.
crissteo, m-am programat la dr Lesaru pt mamografie in iunie la un cabinet particular specializat. Intr-adevar e plecat o vreme din tara si programarile sunt facute din ianuarie si pentru cand se va intoarce.
Intre timp mi-am facut si ecografie mamara si este bine.
roxx26, ecografia mamara este recomandata pana pe la 35-40 de ani si nu este invaziva si dureroasa.