Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

300 sa traiasca sotiorul si sa fiti fericiti!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello girls

Ada eu te inteleg perfect stiu cum este sa fi ingrijorata, dar tind sa ii dau si lui dreptate la faza cu spitalele. Asta este motivul pentru care nici eu nu m-am dus cu piciul la ORL la un spital de stat. Este epidemie de de toate in perioada asta si risti sa te duci cu el sanatos si sa veniti cu cine stie ce acasa.....Daca totusi esti hotarata sa mergeti si banii va permit acest lucru , fa o programare la o clinica particulara. Acolo este mai aerisit si nu este chiar atat de periculos sa il iei in acel mediu de spital.
Cat despre botez, e cu dus si intors. Pe de o parte nu vrei sa fuga preotul dupa el pe de alta e cam frig in perioada asta.... Si la noi a fost foarte frig in biserica, iar afara erau -7grade cand a m iesit cu el ....asa ca..nu va mai certati si luati o hotarare care sa fie in beneficiul piciului

Pup toate mamicile si fug sa ii dau papa soricelului. Revin

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Oana nu se vede cantarul.la noi nu e nimic sub el si pana acum nu m-am indoit de el dei ti-am zis neavand cuva e cm ciudat sa cantareasca greutatea corect.

Ada
si eu am cantar din ala de la chicco dar nu mai merge bine,o sa mai incerc sa-l calibrez.Legat de botez dupa parerea mea e cam mult sa astepti pana in iulie,e adevarat ca acum e frig,(noi de asta ne-am grabit si l-am botezat repejor ca sa nu prindem asa frig) dar imbracat corespunzator nu cred sa fie probleme.Si eu zic sa te duci daca poti la o clinica privata,acolo macar e mai civilizat si nici nu cred ca astepti ca la un spital de stat.

Babymom asa cum ti-am descris in mesajul anterior,se considea ca rgurgiteaza mult?e cazul sa sun doctora?

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Gaia si tata e topit dupa copii. A zis ca nu-s ai lui doar can a ramas mama, altfel sa vezi ce-o plimba pe Ralu si el ii schimba scutecele si-o legana pe picoare de mama focului. E nebun dupa noi si f. prapastios cnd e vorba de sanatatea noastra, ca si tatal ta, deci e clar ca seama.

Pe observate eu una cred ca trebuie ca unui astfel de tatic nu trebuie sa i se dea apa la moara: adica: te superi te superi da' la piata tot te trimit :). Atata reme cat vad ca nu le merge vor fi super, dar daca le arati un colt pe unde s-ar putea strecura s-a zis cu toate. E usor sa te obisnuiesti asa... Oricum, la chesta cu spitalul cred ca are si el dreptatea lui. In plus EEG se poate face si mai tarziu daca-l vreti. Eu lui tata i-o mai zic verde in fata cand oboseste sa aiba grija de raluca si i-o paseaza maica=mii care are 2 joburi (el e la pensie). La care el s-a suparat si i-a zis mamei ca de ce se plange la mine? Da' saraca nu zisese nimic, ea nu zice niciodata nimic, isi vede de treaba ei, ca o mamica puternica.

Sa nu intelegi gresit, eu cred ca tati al vostru e super, altfel n-ar fi tati, nu?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Musette...am reeditat postul poate il vezi.Il cheama'Cantar digital Soehnle'...daca dai pe Google cred ca il gasesti usor.E cam ca al tau...tot asa nu are cuva, dar prind momentele de liniste si il compactez pe tot Davidutu pe cantar si e ok....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

musette daca e asa cum spui, totul e OK! Linisteste-te, cu siguranta cantarul/cantarirea a fost de bai. Si nu-l mai cantari decat max. 1 data/sapt.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Angelynna,ai PM.

Muuh, stiu cazuri mult mai rele chiar aici pe forum(nu la noi la odisee) care sunt acum acasa si sunt bine.Sa fie bine piticul si sa cresca intr-o zi cat altii in 10!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Oana trimis mesaj inapoi

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Io tot n-am baut din cafeaua aia am lasat mandra jos ca adormise dusa si s-a trezi instant si geme cu intonatie de plans. Cred ca stiti la ce ma refer. E asa dulce... cred c-o mai las un pic asa botoasa.

Cristineescu da e draconic rau regimul ala. Sper macar sa se imbunatateasca starea lui Harri.

Spre fericirea mea noi mai avemd ecat rar ceva dermatita de contact, in rest bine. SI noi ne spalam in ceai de musetel cu galbenele de cand s-a iritat (aici ajung la ce imi ziceau parintii mei cand era anda cat un ghem). . Daca le spun ca fac asa acum cred ca ma iau la bataie.

Musette, mai lasa cantarele, bebe n-are nimic!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Fetelor dar Eva n-a mai aparut din ziua cu vaccinul.
Anca tu parca ai numarul ei...nu o suni sa vezi daca e totul ok?
Ca n-a mai intrat pe forum nu-i mare bai dar sa stim ca sunt in regula si ea si Luca.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

babymom mrci de raspuns!

300 sa-ti traiasca sotul!!!!!

tzitziri l-am vazut,da e cam acelasi principiu,o sa-l compactez si eu pe Luca.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput