rochie pt balul de absolvire

rochie pt balul de absolvire | Autor: IoanaDark

Link direct la acest mesaj

Salve,

Am si eu o curiozitate. Unde pot sa gasesc in Romania o rochie frumoasa pe care as putea sa o folosesc pentru balul de terminare al facultatii? Nu imi doresc una cu zerouri infinite, ci in genul celor de la Victoria's Secret (ca design, ca pret). Intreb unpic cam devreme pt bal, insa mi-am dat seama ca nu am nici cea mai vaga idee unde as putea sa caut

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Buna!
Banuiesc ca balul o sa fie spre vara? E bine ca iti cauti de pe acum. N-ai nici o iesire pana atunci din tara? Nu stiu ce facultate termini, dar am vazut multe poze de la fete, si erau extrem de elegante. Sa vezi petreceri de absolvire de liceu cum sunt imbracate fatucele alea, ma ia capul!
Nu stiu cati ani ai, sa ma gandesc la niste magazine. Si cam cati bani vrei sa dai pe rochie? E mult 1000 lei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carrye, ma intereseaza si pe mine rochite elegante pentru ca in luna mai voi fi nasa. Nu vreau ceva super-elegant sa zaca in sifonier ci mai degraba ceva clasic, elegant, fara paiete sau sclipiciuri si cam la jumatate din pretul mentionat de tine.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

IoanaDark, nu stiu daca in Bucuresti aveti Rinascimento. Eu am luat una foarte frumoasa de acolo cu fix 99 de lei (chiar la reducere am prins-o).
Carrye... pentru o studenta suma aia care ai scris-o tu e... enorma . La mine echivaleaza cu doua salarii si nu mi-as permite sa dau atata. Si sa le cer la parinti mi-e jena. Si pentru ei ar fi enorm sa imi dea asa o suma doar pentru o rochie.
Depinde de salariul fiecaruia si de cat se poate intinde, evident. Sper ca nu te-ai suparat .

In alta ordine de idei, Ioana, eu as umbla muuuuuuult prin magazine, la un moment dat vei gasi ceva frumos, potrivit pentru tine si accesibil.

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Delidana, nasa de cununie sau nasa de botez? Nu stiu ce varsta ai si unde o sa fie evenimentul. Oricum, e mai, e destul de dificil, precis o sa iti trebuiasca si ceva de pus deasupra si asta mi se pare cel mai greu de gasit. Chestia care sa mearga cu restul tinutei.
Deianira, nu am de ce sa ma supar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Dar de ce nu iti comanzi ceva de pe net?
Rochii faine gasesti si la noi , conteaza sa mergi prin magazine.
Am vazut spre exemplu in magazine no name rochii mult mult mult mai faine decat cele d la designeri

www.delias.com
www.boohoo.com

Sau daca gaesti un mode fain si ai o croitoreasa buna ... ;)

Si eu trebuie sa ma gandesc la rochia de banchet

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Am vazut cateva rochite foarte dragute pe linkurile de la tine, Xio . Si preturi de bun simt, wow!

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La Debenhams am vazut rochite frumoase, si erau si ceva reduse...cu 300-400 de ron luai o rochita haioasa, si care mai mergea purtata si la alte ocazii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carrye

Delidana, nasa de cununie sau nasa de botez? Nu stiu ce varsta ai si unde o sa fie evenimentul. Oricum, e mai, e destul de dificil, precis o sa iti trebuiasca si ceva de pus deasupra si asta mi se pare cel mai greu de gasit. Chestia care sa mearga cu restul tinutei.
Deianira, nu am de ce sa ma supar!

Voi fi nasa de cununie. Evenimentul va fi la un restaurant de cartier. Am 30 ani.
Din pacate nu orice fel de rochie mi se potriveste pentru ca am corpul in forma de para cu talie bine definita si solduri cam mari. Nu-mi plac rochiile gen baby-doll, ma arata gravida.
As opta pentru o rochie care sa accentueze talia, ceva pina sub genunchi, eventual cu fusta mai larguta (nu dreapta). Nu ma intereseaza ceva super pretentios, vreau ceva care sa mai poate fi purtat si alta data. M-as duce si la o croitoreasa daca as gasi un model de rochie care sa-mi placa.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaDark spune:

Fetelor, am 21 de ani, 1,76 si 58 kg (variabil)

Intr-adevar, balul este aproape de vara si nu pot sa cer 1000 pt rochia mea de bal, si nu as vrea ceva cu paiete sau sclipici (de aceea am dat ca exemplu Victoria's Secret - rochii classy/tineresti si in acelasi timp foarte atractive). Nu ma deranjeaza sa o iau de pe net atata timp cat imi place.
In privinta iesirii din tara, posibilitatile sunt minimale... nu am nici un plan pt asta.

Multumesc frumos pentru sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

eu am probat chiar miercuri o rochie f draguta de la zara, care cred ca ti-ar fi venit perfect la dimensiunile tale, costa 149 de lei, reducere de la 200 si ceva, nu mai stiu. e gri din voal cu taietura sub sani, unde venea o banda de catifea neagra care se lega cu funda, decolteu frumso, manecile lungi,m usor bufante, stranse in jurul incheietutilor cu mansete mai lungi de catifea cu nasturei mici, mi-a placut, o vroiam pt nunta finilor mei din mai, dar nu prea imi statea bine la decolteu ca n-am ce baga in el. nu e poza rochii pe site-ul zara, ca puneam link

Mergi la inceput