Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(122)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Chiar fetelor spuneti-ne si noua ce e util si ce nu din tot ce ati cumparat voi, ca acum dupa ce ati nascut ati vazut ce a fost util si ce nu.

Naty ne arati si noua de care sling ti-ai luat? Eu oricum nu stiu care e diferenta intre ele ca nu m-am documentat, dar o sa ma documentez ca aud ca sunt utile

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Ciufik, TARE faza! OK, sunt de acord...ne intalnim la o prajitura si faci cinste?! A fost bun ceaiul?

Ariya, merci de sfaturi. O sa incerc sa beau cat mai multe lichide ca eu nu prea beau e adevarat....si sincer nici nu prea mananc....nu mi-e foame decat rar, ce sa fac? Sa bag in mine asa...

Cadia, iti dau PM cu ce m-ai intrebat.

Porumbitoooo, unde esti? Pe unde ai zburat? Da-ne o veste...esti calatoare?!

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ledi draga de tine ... asa fac si eu cand stau treaza imi vine sa ii bat pe toti aia care dorm

alina si eu la fel patesc cu lapticul, dar insist. Si iau mult Galactogil. Nu i-am dat inca formula in completare, daca papa putin ii dau la interval mai scurt. E tare stresant si enervant, dar asta e. Sunt zile si zile, uneori am mai putin, alteori mai mult.

cadia sling-ul e ca o esarga, wrap-ul se infasoara cu totul pe corpul tau. Eu am sling de la Mothercare, intra pe site si vezi ca sunt 2 modele, eu am din cel care pare mai solid. Cred ca si alina are la fel. Nu iti mai trebuie si port-bebe clasic. Eu am unul primit dar nu cred ca il voi folosi, mi-am dorit mult sa am sling si zic ca merita toti banii, bebe sta super bine in pozitia aceea, e usor de pus, il poti folosi si in casa si afara.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Revin: cadia sling-ul meu se numeste Premaxx baby bag

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

ciufik, saru-mana de raspuns!

am vb cu dr, mi-a zis sa stau linistita si ne vedem luni la control. ooooof, si cat mai e pana luni.... asta e, cum ne-o fi norocul!

va tinem la curent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

nu am apucat sa fac nimicdecat bebe ...l care ink mi se par toate(azi deasupra buzei sup e vanat, dar cianoza fixa cu bb ok nu exista)da io zuza...

La multi ani celor nascute azi!!!Billy, Lilistroe si Andree_eapt Andree_ea special

Felicitari mamicilor noi de dupa mine :asparagus, tec,Flo, micola, Carmen....ce rapida Carmen ..sa fiti sanatoase, recuperare usoara si bb sanatosi!Sunt fericita pt Flo ea era cea cu stopul respirator parca in antecedente si se tot chinuia sa gaseasca anestezistul in euroclinic.

Bafta multa maine ttenzika si Roxana

Nu parasim odiseea nici vorba, ne mutam abia dupa ce ultima dintre voi nasteti!

Roxana din pacate are dreptate, ceza nu e o fericire.Acum de ex desfacut oleaca pansamentul ,Andrei de la caditza si pn la masa de infasat improscat caca p el , dat jos, tre sa sun dr sa vaz dc ma duc maine...in principiu tbuia luni.Plus ca eu am un pct de sutura unde curge sange ink(dr zis ca taiat o perforanta l perete din greseala, ata e), deci nu pot sta fara.

Nu stiu ce fac maine cu bb ca el suge la mine si cadn urla urla si din militari in pantelimon e cale lunga...offf...plus k ieri papat o mandarina si dat burta copilului peste cap, urlete , dureri, scaune multe..acu tati e plecat la familist, dupa certificat, concedii, ehehe

Incerc sa va mai scriu da dc reusesc sa citesc e mare lucru.

MULTUMIRI SPECIALE:Naty,Aalina, Cami, Roxana,Carmen_Marieta
pt cum m-au sustinut in spital , pt vesti , telefoane si sms.

POZE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Bebelusi, ai PM!

IrinaC, bine ai revenit! Recuperare usoara!

Adina & Luka& bobita din burtica36+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C
Nu parasim odiseea nici vorba, ne mutam abia dupa ce ultima dintre voi nasteti!

Yey, va rugam nu va mutati fara noi, asa mai invatam si noi cate ceva din experientele voastre

Crisspy 36+ sapt Razvan Andrei

AMR 4 SAPTAMANI

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Alinuk cat a costat? E super. Zi-mi si de care e ca sa il pot cauta. E o idee buna ce spui tu....si ce spui despre landou...ca e iarna...

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

aici e in jur de 350ron
(dupa mine, cel mai bun raport calitate/pret)
www.semwa.eu/products/Carucioare-accesorii/Carucioare-Shopper/Carucior-Hauck-Shopper-6-LKR-H-Sport-albastru1.html" target="_blank">carucior Hauck

mai poti cauta si pe alte site-uri pe gogule dupa numele caruciorului

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui damiana

ceau, fetelor!

n-am apucat sa citesc mai nimik din spate, ca bag sama ca ati scris ceva...

felicitari noilor mamici, sa aveti bbi mancaciosi si fara colici!

la multi ani sarbatoritelor!

fetele care se pregatesc de nastere, sa aveti nasteri usoare si sa va tienti repede-repede bbii in brate!
arata... cred ca a inceput sa pice cate un strop din dopul ala... si n-avem decat 33sapt si 4zile....acuma, is convinsa ca ati mai raspuns de o mie de ori la intrebarea asta, da' dopul e ca niste mucisori gelatinosi, albi? is de-a dreptul disperata, vreau sa mai stea bb in burtica!!

ajutati-ma si lamuriti-ma, va roooog!!!

Damiana - eu abia de ieri am inceput sa pierd din dopul real si e gelatinos si e spre maro, ce spui tu, am avut si eu inainte, deci nu cred ca e ala de care sa te sperii....

Ela - luna a - 9 a contine saptamanile 37,38,39,40 desi aici pe site scrie ca abia la sfarsitul sapt 37, bb este considerat la termen. Da eu zic ca nu trebuie sa iti faci pr, pt ca de acum e dezvoltat total, in ultimele sapt; mai acumuleaza ceva slaninuta sa ii tie de cald
Fetelor eu am cumparat carutul de la chico...daaaa inca nu e testat

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 2 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput