Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (66)
Raspunsuri - Pagina 10
ca_eric spune:

belleane si sa te bucuri de bb mic, sa fii sanatoasa si iubita!
si ptcosmin, maria, patricia, tudor andrei, andres, stefana, victoria, kevin, daniel sa cresteti mari si cuminti si sa fiti sanatosi!
daria sunt de acord cu tine cu programul bebeilor si cu sfaturile altora, si eu sunt satula si acrita de comentarii si cica "sfaturi binevoitoare" de la x si y care se cred destepti dar dau cu bata in balta. cel mai rau ma scot din sarite comparatiile..uite al meu face asta si al meu..dar al meu facea de la 6 lunni pe cand al tau numai de la 7..si kkturi din astea...consider ca fiecare bb are ritmul lui si nu trebe forat..mai tre sa s e ia in considerare..la unii..cum e eric..ca e prematur si face mai incet..nu? tre s arecupereze..
tu stii cum e cu sfaturile ..find o mamica cu 2 bbi si singura..
apropo cum mai esti? cum e cassie? si dariusel?
lily79 multumim de complimente..asa zicea si la mine la inceput ma apoi pauza cateva sec apoi iar ma..pana cand a zis mamamamm continuu..atunci e superb..lasa ca zice si la tine vei vedea
simona bravo ca puteti fugi asa singure la cumparaturi fara bb..si eu as vrea..dar mai tot timpul e bb cu mine..si nu prea am cand. daca merg cu tot familionul..normal ca sotul se plicti repede de mall si ma grabeste..
cadina saraca de tine..prin ce treci. tre sa fie tare greu. nu uita ca aici suntem alaturi de tine.
cosminel
lauritza merci de aprecieri..ce e fain-inca- e ca sunt micuti a meu are 7 aproape si acelalat are 4 jumate si inca nu merg sau nu se tarasc si e ok..mai incolo va fi..
mai greu. stiu ca e greu..dar m-am obisnuit..oi fi pregatita cand il fac pe al 2lea.hihi..
belleane ce frumos ai scris tu acolo de ziua ta!!
adriana multumim de compliment! e tare fain sa te strige mamama..bine el nu realizeaza inca ce zice..dar cum suna..e mortal..mai nou intinde manutele spre mine cand e plictisit de ceva jucarie..ca sa il iau in brate..ce strengar am..
doloress felicitari pt cetatenie!!! ce n-asa da si eu sa am..macar green cardul..hihi o sa incep si eu sa ii dau tofu si avocado.
Mami
de
Eric 30.06.2008
ERIC
iubirea si viata noastra
gabitzam spune:
Pina la urma a zis tati ca pleaca de la servici si mergem impreuna maine in Hambarului pentru zapaceala asta de dosar. Ca sa nu se trezeasca acolo ca nu e buna cererea si sa mai facem un drum.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Daria_Ioana spune:
Belleane , LA Multi ani!
Cred ca fiecare varsta si fiecare etapa e frumoasa si trebuie savurata.
Ca_eric, felicitari pt cuvantul "mama"...al meu asta mic deja zice "tzatza"...si nu mi se pare mie..chiar zice asa ,si mai zice si mama si tata si ce mai gangureste el acolo pe limba lui.
Adriana, ce sa zic....
doar ca nu era obsedata de Alba ca Zapada ci de Cenusareasa...hahah...si de Frumoasa si Bestia....
Oricum ea a inceput sa se uite la desene cam de asta vara,cand bebe avea 2 luni.
Acum deja totul e istorie curata..nu mai are rabdare sa se uite nici 2 minute la desene.
YLARI spune:
Poze noi cu Eva scumpa:
http://good-times.webshots.com/photo/2938093370102783415xPOQVO
Pupici!!!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
MissParker spune:
Raceala at its best: curge nasul, mai ustura putin gatul, ard si lacrimeaza ochii, inteapa tamplele, capul e ametit, tot tacamul.
Bebe e sanatos, manca-l-ar mama! Am inceput sa-i dau Sambucus nigra preventiv, dar sper sa il sara pe el raceala asta nenorocita. Nici Bogdan nu are nimic, dar de la el sunt obisnuita, el prinde cam o raceala la 3 ani!!
De ce credeti ca am acum timp pe indelete sa stau pe forum, desi voiam sa vad un serial si sa ma relaxez putin altfel? Fiindca musiu Bogdan a descoperit un nou program la TV (DMAX) pe care in fiecare seara la ore din astea se da un "serial" numit ... American Chopper, despre niste indivizi tatuati, barbosi si mustaciosi si cu tricouri cu muschi si cum construiesc ei de la zero motociclete din alea speciale 

Cum o putea un om normal la cap sa se uite la asa ceva???
Belleane si socrate, dragelor, m-ati emotionat tare mult cu tot ce ati scris despre varsta si mai ales despre modul cum trebuie sa ne bucuram mai mult de prezent si sa nu mai traim permanent orientati doar catre viitor. CARPE DIEM! 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.
Adriana_78 spune:
Ne-am intors din oras - am fost cuminti, n-am stat mult, da a fost frumos si atat; pitica mare trebuia dusa la culcare, asa ca n-am vrut sa ne lungim; acum e sotu' cu ea s-o adoarma, asa ca profit ... apoi ma duc si eu la nani.
Ylari, ce mare s-a facut Eva! E tare scumpa!
Daria_Ioana, sper ca ai inteles in mare ce vroiam sa spun - Cenusareasa - nu mai stiam exact; nu zic ca nu-i bine sa se uite la desene, si eu o las pe fii-mea, insa cu limite, poate sa urle cat vrea si incerc in general sa-i impun niste limite; de multe ori nu reusesc, cedez si nu sunt consecventa si apoi mi se suie in cap si face niste scene, de innebunesc.
Nu e usor sa fii parinte! Unii copii sunt mai dificili, altii mai asculatatori, unii parintii mai rabdatori, altii mai nervosi - nu e o regula- sa faci totul perfect nu se poate si copii model(perfecti) cred ca nu exista.
Lilly, eu credeam ca a fost o greseala cu 3 zile/4 nopti - ma gandeam ca e aiurea sa platesti in plus pt. o noapte - da asa e, imi amintesc ca am mai vazut oferte de genul asta.
o noapte linistita
Adriana
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Poze noi cu Eva scumpa: http://good-times.webshots.com/photo/2938093370102783415xPOQVO |
Doamne, cat e de dulce!!!!!!! Mor dupa ea!!!
P.S. Fii cu ochii pe tataie ca pe butelia cu otrava, stii tu de ce, da?
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii (vezi Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000). Informati-va cat mai bine si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin sau cu copii vatamati in urma vaccinurilor: ne intalnim www.jabs.org.uk/" target="_blank">AICI.
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui MissParker De ce credeti ca am acum timp pe indelete sa stau pe forum, desi voiam sa vad un serial si sa ma relaxez putin altfel? Fiindca musiu Bogdan a descoperit un nou program la TV (DMAX) pe care in fiecare seara la ore din astea se da un "serial" numit ... American Chopper, despre niste indivizi tatuati, barbosi si mustaciosi si cu tricouri cu muschi si cum construiesc ei de la zero motociclete din alea speciale ![]() ![]() ![]() ![]() Cum o putea un om normal la cap sa se uite la asa ceva??? Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008) |
welll... si mie imi mai plac - in timpu sarcinii in noptile de insomnie ma uitam la ei...
fetelor, am fo la Tae bo. M-a luat cumnata mea. Deci : cumnata mea e in generatia emo, dar la tae bo e super tare!! nu am reusit sa fac decat cam 75% din exercitii. Si sa nu credeti ca si alea f.corecte....
o sa repet unele abdomene, care mi s-au parut ok pt spate: stat intins si pedalat din picioare, la 15 grade, picioare la 45, picioare la 90, forfecari, mishcari scurte si dese, mishcari ample si rare, cat de multe. Si din picioare - fandari laterale.
Miine am febra muschiuloasa. Si sofat!! Pup, noapte buna cupii!!!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
stefany_p spune:
la multi ani Belleanne...m-ai emotionat!
Doloress...felicitari pt cetatenie...vrem poze de la juramant...da??
Ylari..Eva scumpa ca d eobicei, iti seamana tot mai bine
se pare ca si gemenele noastre s-au intalnit si au petrecut bine..uff..mi-e si mie dor de sor-mea. nu stiu daca vor ajunge si anul asta aici, pentru motzul lui Iustin..mama ei de criza...
noi suntem ceva mai bine de 2 zile, nu mai urla atat de mult si e mai cooperant..ar manca numai fructe si lactate
socrate spune:
| citat din mesajul lui Doloress Socrate foarte frumos ce ai scris! Esti cumva un Racusor? Ca prietena mea cea mai buna (Rac) e la fel, duc munca de lamurire cu ea sa se bucure mai des de momentul prezent si foarte des imi cade in butoiul cu melancolie de ametesc cat stau cu capul in jos s-o scot de-acolo Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)***www.onetruemedia.com/shared?p=724a9b37307be7a490fa03&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj Patrick "If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh) |
Evident sunt Rac. M-ai prins.