America (143)
Raspunsuri - Pagina 22
corinadana spune:
Fetele cine ma poate lamuri si pe mine?
Noi tot cumparam un suculet de pomegranate POM[/b, este 473 ml si cam 4$ si ceva. In fata scrie 100% pomegranate juice, in spate scrie all natural 100% juice dar undeva mic in fata scrie from [b]concentrate. Adicalea eu ce sa pricep? gustul este f puternic de bobite de pomegranate. Este sau nu natural?
Multumesc.
Un weekend placut va dorim! noi azi reluam hula dance dupa vacanta de iarna, ce bucurie pe capul Ralucai, ii era dor sa danseze...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
lisa79 spune:
este 100% din concentrat natural! trebuie s afi atenta sa scrie NOT MADE FROM CONCENTRATE. la whole foods gasesti sucuri naturale 100% sau jewel(gen tropicana). am obs ca tot ce scrie micut este de rau...parearea mea!
bai fetelor,nu ma mai amagiti cu sotu' ca am si el...nici gand de asa ceva! am scos stepperul de la naftalina,mai multe sanse am cu el decat cu sotul. eu sper sa vina maine,asa ca voi face o baie feirbinte azi,scari,stepper...daca nici asa nimic apelam la BOB(asta pt amatoarele de sex and the city)...oricum gluemsc
o dupa-masa placuta!
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
sinzi_ana spune:
Lisa, eu zic sa ii dai de baut si poate reusesti Incearca si bai calde-fierbinti...(stiu ca ajuta cu dilatatia!!!)
Irina, cum mai sunteti?? Ce face Aidan??? Abia astept sa il mai vad
Corina, nu ma pricep...sotu mereu se uita sa scrie "not from concentrate"
Acsor, unde vreti sa mergeti la ski? Vicodin parca lua si House, nu? (nu da dependenta?) Sanatate multa fluturasilor!!!
Conchi, sarumana de laude...am crescut cu toti intre timp
Buni mi-a tot facut codite aseara, si azi dimineata m-am trezit asa:
http://good-times.webshots.com/photo/2755896030087737923ZLnScV
Hihihi...acum nu imi vine nici sa il pieptan
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
adrianaloy spune:
Citez dintr-un articol: "Ca declansator natural, medicii recomanda sexul. Cine are chef sa faca dragoste cu partenerul poate sa o faca fara teama. Este posibil ca astfel procesul nasterii sa se puna in miscare. Odata, pentru ca destinderea pregateste corpul pentru nastere, iar pe de alta parte, pentru ca in sperma se gasesc aceleasi prostaglandine de care se face uz in provocarea nasterii."
Lisa- spune-i sotului ca acum e cel mai bun moment, ca asa a zis doctorul! Ia si tu figura aia de "I want this and I want it NOW!" Oricum daca nu vrea acum- trebuie sa astepte 4-6 saptamani dupa nastere...deci, pe cai (ce ma distreaza cantecul ala" Save the horse, ride the cowboy"
ai pus pe aici vreo poza cu burtika?
Oana C spune:
Lisa, eu trimit ca poate asta asteapta bebelina mica.
Sinziana, ce fain iti sta, ca o pustoaica de 16 ani Meeeiiii, da' ce slabuta esti si ce bine arati! Culoarea parului e naturala sau vopsita, ca-i faina tare (hehe, se vede ca e buni la voi, oricit de stresanta e ea citeodata).
Irina, sint ultima la urat Bun venit acasa si felicitari pentru bebelusul sanatos! Am vazut si eu toate pozele voastre
Cuscra, hai ca venim si noi vinerea la voi Ce fain arata dinner-ul
Andreea, si eu am avut fire in gura si-am luat medicamente pt dureri, acum citeva luni, cind mi-am scos 2 masele de minte. Nici nu vreau sa ma mai gindesc, e asa de neplacut ... Sper sa iti treaca repede Am citit pe sarite pina acum, da' tot am vazut ca albastrelul tau frumos e racit (?) Multa sanatate. Si baga Tooth Fairy pentru printesa!!! Ce i-a lasat sub perna?
Noi avem niste prieteni foarte buni in LI. Tot romani, cu 2 copilasi, foarte, foarte de treaba! Poate locuiti chiar linga ei Cind mergem sa ii vizitam pe ei, dam o strigare, sa va vedem si pe voi.
Ramona, sper ca papusica ta e bine acum.
Trebuie sa mai citesc din urma, sa vad ce s-a mai intimplat si ce-ati mai discutat ...
Oana si Eva (29 iunie 2005)
lisa79 spune:
smotru azi...poate poate
o duminica placuta sa aveti,multumesc de sustinere!
39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Oana C spune:
Asa, ... acum motivul disparitiei mele ... offff. Un prieten foarte bun de familie, de aici, a fost diagnosticat cu leucemie. Are 38 de ani si 2 baietei, unul de 3.5 ani si unul de 2 luni. Am stat cu totii in stres si consternare pina i-au dat rezultatele finale; are leucemie cronica si cica nu ar fi asa de rau ca leucemia acuta. Este deja sub observare la Univ of Pennsylvania, la una din cele mai bune echipe din US. Si nu are nevoie de bone marrow transplant sau chemo deocamdata; a inceput un tratament cu un medicament care este f bun pt ce are el. Oricum, noi deja am facut research pentru a fi donors in caz ca ii trebuie transplant (so far, avem acelasi tip de singe ca el) ...
Ceea ce e foarte socant este ca e un tip atletic, exerseaza, maninca sanatos ... si simptomele i-au aparut asa, dintr-o data. Parca ne-a "lovit" diagnosticul asta, ca nu sintem asa nemuritori, cum credem, si trebuie sa avem grija de sanatate.
La simptomele lui (dureri de muschi, oboseala, putina ameteala dimineata), eu nici nu m-as fi gindit sa merg la doctor. Dar de-acum inainte nici nu ma mai gindesc sa stau fara sa fac nimic, daca am vreo problema (cum am stat acum 4 luni, cind am avut singura infectie urinara din viata mea, pina am ajuns la dureri cumplite de rinichi, spate, cind urinam ... si atunci am fugit la ER pt ca am citit ca infectia urinara se poate complica foarte tare, chiar se poate ajunge la moarte - ieri am citit despre fotomodelul din Brazilia, de 20 de ani, ce s-a intimplat de la o simpla infectie urinara ... azi a murit).
Asa ca ne-am facut membership la un club atletic de aici si am inceput sa exersam (as fi spus "mai mult", dar eu chiar n-am exersat mai mult de 10 min/saptamina inainte, asa ca e ca si deloc). Au clase organizate de yoga, pilates, spinning, step, inot, cardio, toning, zumba, tot felul de arte martiale si dansuri, sali imense cu aparatura de lucrat individual, soccer, basketball si clase pentru copii, de dans, gimnastica, fitness ... toate incluse in membership. E un feeling asa de fain cind mergem acolo (la 5 min de noi), imi da speranta ca o sa fiu mai fit si o sa ma simt mai bine.
Si ca sa pastram ciclul exercitiilor, am inscris-o pe Eva si la ice skating, ca isi tot tiriie picioarele prin casa, spunind ca patineaza
Oana si Eva (29 iunie 2005)
miereamara spune:
Da...subscriu, Sanzi arata ca o pustoaica, vesela si pusa pe shotii:))
De abia astept sa ne vedem saptamana viitoare.
Aidan este f bine, mananca, doarme, nu prea plange, doar cand il deranjeaza ceva.
Eu sunt obosita rau, in spital aveam timp berechet, acasa tb sa ma ocup de toate cele, Luc are un proiect f important la servici si am fost singura zilele astea, a tb sa mearga la servici inclusiv sambata si duminica.
In rest suntem bine, zic eu...ma mai apuca din cand in cand cate o depresie mica, mica,....dar trece repede:)), ajuta la kilograme in minus oricum, raportez -14!!!, ma desumflu pe zi ce trece.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery