America (143)
Raspunsuri - Pagina 14
ruxij spune:
Salut!
N-am avut azi timp sa scriu. Cum mai sunt piticii bolnaviori, AC, Ramona? Al meu nu mai are nimic.
Cu interviurile, Sanzi, tb sa zici un defect care nu e prea defect, cum a zis cineva, "muncesc prea mult" si alte din astea.
Lisa, sa nasti usor. Pare ca bb vine, credeam ca pana azi gata.
Conchita, bine ai revenit!
Lai, sper sa gasiti alta casa. Si noi am pierdut vreo doua case pana am reusit sa o luam pe asta.
De invitatii nu am info curente, alor mei le-am trimis-o notarizata, dar acum cativa ani.
Cu arabul, nu cred ca il iau. Mai bine astept. Am observat ca in general prefer sa am studente fete, nu prea ma inteleg bine cu barbatii
Va pup pe toate!
Carmenbr spune:
Ramona, injura-ma, era vorba de Mucinex, dar eu cum am si medicamente din Ro pentru Eric, am incurcat (de fapt si seamana denumirile). Mii de scuze.
Ia-i Mucinex simplu doar cu Guaifenesin pt zi, ca sa expectoreze si seara Mucinex cough care are si ceva care sa stopeze tusea pe timpul noptii. La Eric s-a vazut diferenta dupa 2 zile de Mucinex. Inca o data scuze.
4 anisori...uraaa!
ruxij spune:
Ramona, nu stiu dc. ti-au zis fetele, eu pt. Bogdan folosesc "Gentle Vapors" (parca asa se numeste), un aparat din ala care se baga in priza si raspandeste in camera niste vapori mentolati. Merge mereu cand tuseste noaptea. Inainte foloseam triaminic patch, dar l-au scos de pe piata. Acum si acest vapor thing merge bine de tot.
Dar Andrada pe unde o fi? Oare e OK?
arminad spune:
Asa e, astea cu tuse sint cele mai cele...
Ramona ,la noi a tinut o tuse d-asta mai mult de-o luna .Ne tot spunea medicul ca trece ,ca e viral ,colectivitate ,imunitate scazuta etc.Dar ne saturasem si noi si copilu .Am citit pe un forum de mamici de asta
http://www.herbalremedies.com/6973.html
In citeva zile a trecut tusea .Si e asa de bun la gust ca vroia extra portie.
Ramona J spune:
Multumesc mult pentru sugestii. Iau notite. Ana de obicei are probleme sinus-git, e prima data ca tuseste din plamini si m-am cam panicat.
Carmen, nu-i bai. Am oricum sirop de tuse pentru noapte si cu chestia cealalta mi s-a parut ca am curatat foarte bine nasul.
Un fel de Sambucus din asta cred ca am folosit la Alexandru. Posibil sa fi fost alta firma, dar n-am observat atunci un efect deosebit. Cum e cu gustul? Ca Ana e finicky rau. Uite asa elimin din start o multime de medicamente. Cind n-am de ales trebuie sa fiu pregatita cu 2-3 portii, ca vomita.
In seara asta n-a vrut sa ia siropul de tuse (cred ca-i cu aroma de struguri, dupa culoare). Pentru prima data a inteles de buna voie si mi-a zis ca-l ia (dupa o portie de plins care i-a facut si mai multe secretii aiurea), cind i-am explicat c-o ajuta sa nu tuseasca atita si doarme linistita. Creste fata mea.
Ruxij, bine ca scaparati repejor.
AB si Ciuf, cum mai sint copiii?
Multumesc pentru sfaturi, sorry ca am tot monopolizat discutia. Stiu, fac asta mereu.
Ramona J spune:
Arminad, acum am vazut ca zici ca-i bun la gust. Clar e altul. Ce am avut noi nu era gustos.
AB spune:
Cu fatuca cred ca-s pe drumul cel bun.
Acum baietul la rand. Bine ca nu-s trei
Io ca sa stiu de ce stau acasa.... m-am operat azi la dinti. Implant de colagen sa-mi tina gingia ca am vreo doi dintisori cu 2mm de os ramas. Asa ca-s cusuta, tacuta si umflata si mai usoara cu 900. Abia astept sa fiu rambursata.
Mi-a dat si antibiotic asa ca poate scap de strep eu
Trimit in zori 'otul in vacanta. Saracul chiar are nevoie si-n plus poate scapa de strep. Acus isi pune in bagaj computerul Daca nu-si ia "nefasta" legala cica nu poate pleca singurel
Carmen multam fain. Curatarea de sinusuri e super, Mucinex-ul nu-l pot folosi...ii stimuleaza nasul.... si nu se opreste. Muc cel Mic.
Ramona ufff pupa Anutza sa se faca bine. Noroc cu generalele ca am aflat ca esti banateanca. Eu sunt din Lipova.
Ciuf da am ce face aici. De aici am plecat in Franta ca sa am pozitie tenured mai repede si sa-mi pot permite sa tin totul pe linia de plutire cu doi prunci. La Universitate e cerere. Tocmai a dat un tip 60 mil pentru un centru de mate nou nout. Si in privat, researcher anytime. Dar cine naiba isi permite cu pruncii sa faca 10-12h de lucru. Asta face al meu si e deja complicat. Daca a facut probabilitati, procese sau teoria semnalului si e dispus sa se mute in privat spre NY salariile sunt bune 80K fara bonus ca incepator. Daca vii de pe pozitie tenured pt senior researcher e mai bine.
Medicina am inceput-o din curiozitate si disperarea momentului in care simteam eu asa ca mi-au intrat zilele in sac.
Conchi mai zi ce faceti:).Pozne?
Ramona J spune:
AB, esti o nevasta model. Uite cum impusti doi iepuri dintr-odata cu operatia asta.
Insanatosire grabnica!
Hello neighbor! Io mi-s lugojanca.
ciuf spune:
Stiu de la sot ca i-a recomandat medicul sa ia Mucinex cu un pahar mare de apa. Altfel, cica, este frectie la piciorul de lemn.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
AB spune:
Daaaa ca-n statuetele japoneze cu maimutele primite de casatorie. Una isi astupa gura, alta ochii si ultima urechile.... No nu mere am urechile radar
V-am zis bonusul meu nu? Nu gatesc pentru adulti pana miercuri. Eu poci bea doar supa, mama vrea salate. Mai raman prunciii ...Uraa. Si miercuri plec in Franta .
Ciuf de ce?
Ramona eu folosesc pentru respirat si o chestie cu uleiuri volatile Bronchodermine. Vrei sa-ti aduc?