Ce le spunem baietilor despre pubertate?

Ce le spunem baietilor despre pubertate? | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Pe la varsta de unsprezece ani, baietii intra in perioada numita pubertate. Pubertatea implica dezvoltarea in inaltime, aparitia parului pubian, schimbarea vocii si a dimensiunii organelor genitale. Impreuna cu aceste schimbari, copilul dumneavoastra trece prin adevarate furtuni hormonale, nelinisti intelectuale, competitii cu cei din anturaj si alte tipuri de stress ce trebuie luate in considerare in aceeasi masura ca si aspectele biologice ale pubertatii. www.desprecopii.com/info.asp?id=1667" target="_blank">In acest articol incercam sa trecem in revista cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti despre baietelul dumneavoastra.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Baiatul meu cel mare are 13,6 ani.
Amandoi parintii suntem foarte apropiati de el, vorbim vrute si nevrute, dar cand vine vorba despre o discutie despre pubertate cu el ne retragem amandoi. Credeti ca exista o persoana preferata de baiat? Sau mai degraba, cine ar trebui sa aibe aceasta discutie cu el? tatal pentru ca este barbat sau mama care este mai glumeata si mai jucause?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cokk spune:

si baiatul meu are 13 ani. Face fotbal si mai nou, isi supravegheaza alimentatia.Nu pare interesat de fete... doar sport. e normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pescarul spune:

Buna ziua la toata lumea !!!

E fain subiecul si ma bucur ca putem discuta, deci, aici nu pare sa fie o problema, vorbim deschis, sau cat de deschis putem, din fericire au acces la mult mai multa informatie, asta daca ne gandim la noi. Au aparut si schimbarile, incepe sa/si schimbe vocea, si aparitia celor cateva firisoare de par pubian l/a facut mai ..discret, acum se fereste. Erectiile matinale desi au fost subiect de gluma la un moment dat, s/au banalizat cumva si le considera normale. E mai atent la propria persoana si pare ca incepe sa dea importanta mai mare hainelor pe care le imbraca. E foarte atent la scenele mai fierbinti care le prinde intampaltor la tv, si la fel de atent este si cand o priveste pe antrenoarea de inot, am stabilit amandoi ca arata foarte bine.... Are acces nelimitat la internet, are proprilul lui calculator, paginile pe care intra sant insa atent monitorizate, si pana acum viziteaza doar pagini ..cuminti. E mai atent cu fetele, are cateva colege care locuiesc in apropiere, si care/si mai fac de lucru venind dupa teme, nu stie ce sa faca cu manutele si e sfios nevoie mare, dar se vede clar ca este magulit de atentia care i se acorda...
aparitia cosurilor a creat la un moment dat probleme, incercam sa le tratam cu clerasil si alte lotiuni, dar tot apar, i/am explicat ca la un moment dat au sa dispara... intrebarea a fost ..cand???
cam asta am gasit ca trebuie sa spun, cert este ca acum, pubertatea trece mai usor, sau asta este impresia mea deocamdata, oricum, incerc sa i/l tratez ca pe un ,,adult,, in devenire ce este !


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana00 spune:

Eh la 13 ani, mai incolo sa ii vina timpu sa fie interesat de fete.

- link de reclama sters -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vpralu spune:

buna ziua tuturor eu am un baiat de12 ani pina acum toate bune si frumoase dar am inceput sa nu mai ma inteleg cu el avem probleme mari cu hainele daca pina acum cumparam eu haine acum nu se mai poate nu mai este de acord cu mine in ce fac deloc imi e groaza sa ma gindesc ce ma asteapta se razvrateste din te mir ce e greu si eu gredeam ca atunci cind sunt mici e greu dar se pare ca de acum incepe greul.

Mergi la inceput