Gravidute&Mamici de IASI (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Acum va las, ma duc sa iau fata ca am lasat-o in week-end la mama. Ii prieste la bunici, se joaca frumos, mai ales ca la parintii mei il are pe fratele meu de 10 ani cu care se intelege f. bine Si noaptea doarme f. bine, nu se trezeste ca acasa de n ori pe noapte. Oare de ce?
Noua ne-a prins f. bine ca am ramas doar noi doi, ieri am fost si ne-am plimbat si prin Mall ( nu ne-am intalnit cu Virgil Iantu) cu nasii care ne invidiau ca suntem fara copil

Nici eu nu prea mai pot intra pe net daca e fata acasa, cum ma vede la calculator cum incepe sa planga si vrea in brate. Si nu pot scrie cu ea in brate ca se suie pe birou, pe laptop

Va pup si o saptamana asa cum va doriti.

Aaaa ca uitam: multumim Emma pt informatia cu oferta de la Domo, am sa trimit si eu niste poze

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Buna dimineata
Lacra, ce dulce e Stefy in poze.
CRISSS, vai ce ati avut de tras si cred ca a fost tare naspa cu statul in spital..imi pare rau, dar bine ca au trecut toate acum. Ami arata f bine in poze. Iar tati e asa de tanar(27!!)si tortuletul in forma de trifoi e superb si original caci eu una nu am mai vazut(e creatie Miha?).La Multi Ani sotului tau si multa sanatate familiei voastre!
Daca a mers strigarea, incerc si dupa DIANAAAA de care mi-e dor tare!
Kristinuz, mai e putin, nastere usoara!
Otiliap,imi pare rau, nu te pot ajuta cu informatii..
Anaomaria, felicitari pt. sarcina! Daca dr Grigore e asa de ocupata, ncearca la alt dr. Sunt multi dr buni in Iasi, ai cateva recomandari din partea fetelor de aici pe prima pagina.
Daca abia ai facut testul, s-ar putea sa nu se vada mare lucru la consultatie, eventual o eco intravag. Eu am fost la aproape 7 sapt de sarcina la eco si s-a vazut samburelul(si nu intravag)dar mai sunt si cazuri in care nu se vede decat dupa 7-8 sapt..

ies in oras cu treaba, asa ca ne mai auzim! o saptamana minunata!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Ianuarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata si de la noi... eu una sunt ...
ieri noi ne-am cam plimbat... am fost la manastire la Hadambu, la socri la masa, si seara la nasi ... si Darius a avut reactii... aseara a adormit la 11 pina la 3.30 nu lam auzit deloc... a dormit bustean in patut la el,,, dar la 3.30 am auzit patutul care se datea un colt de perete... cand ma duc la el , Darius era pe burta, mai bine zis in 4 labute si se uita la iconita.... de la 3.30 nu a mai dormit pina la 5.30 a gangurit, a tipat, sa uitat la tv, la treas pe tati de nas, fata, par. pa 5.30 a adormit pina la 8.

in rest suntem bine, vad ca si vreamea e naspa... deci azi mi-am pus in gand sa recuperez somnul... cum adoarme Darius . tusti si eu in pat
azi vad ca nu e de plimbare....e tare urat
ma duc sa din urma,o zi buna va doresc

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismary

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
crismary, n-am incercat acest calciu, dar sub ce forma e? Noi luam calciu lactic. Cu gluconatul nu ne-am inteles.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

E siropel...in final am reusit sa i-l dau cu lingurita (2 doze de 7,5 ml din 3 cate trebuia sa-i dau pe zi)insa dupa 3 zile ne-am oprit. Mi-a facut diaree de la el si mi l-a intors din nou pe dos de nu mai aveam cu cine sa ma inteleg. In final cred ca o sa astept pana luna viitoare cand mergem sa facem o analiza la sange. Daca in analiza o sa iasa lipsa de calciu o sa mai incercam sau o sa schimbam calciu (am incercat si gluconatul in primele luni si tot nu am reusit), daca analiza o sa fie buna nu-l mai chinui. Voi cum va descurcati ...nu apar reactii cand administrati calciul ?

Crismary, mamica Razvanel (09.01.2008)

taierea motului

Neata
Si Alexia a facut diaree de la calciu pharco si acum ia ca lactic. Ea are nevoie deoarece inca nu papa lactate...
Lacramioara, am admirat o d-ra doctor in poze
Kristinuz iti doresc nastere usoara si bebe sanatos
Noi suntem mai bine cu raceala, insa ne mai chinuie un canin, avem deja trei si unul pe drum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Buna dimineata si de la noi!
Lacramioara,multumesc mult de aprecieri. Si eu am admirat doctorita super frumoasa si expresiva.

Daniela ma bucur mult ca ati trecut cu bine de hopul asta. Cam in doua saptamani asa o sa incep si eu proiectul. Am admirat pozele de la Vatra Dornei. E super k reusiti sa aveti timp si pt voi 2, si mie mi se face dor uneori de asa ceva, dar dupa intarcat poate..desi mi-e ca ne-am gandi doar la ea.
Ami a invatat sa dea pup, pana acum doar mie. Sotul moare ca vrea si el. Mai stim sa ne spalam singurele pe manute, sa ne scoatem tot ce e cu fermoar si pampersul. Si sa mazgalim tot ce prindem.

Kriss multumesc din suflet pt urari. Ieri s-au implinit si 8 ani de cand m-a cerut de nevasta, eu aveam 16 ani si le implinise in ziua aia 19. Tortul e cadou de la parintii lui, de la aceeasi cofetarie din Vaslui, unde am facut si pt Ami la aniversarea de 1 an. Ieri am continuat petrecerea la Bolta Rece, unde am fost pt prima oara si m-am convins k e adevarat ce se zice k mancarea e suuuuper buna. Ami s-a imprietenit cu un baietel si vroia sa stea doar la masa lui

Mami de Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

OTILIAP incearca la doctorul onofriescu.e un medic bun,ma rog era cand eram eu studenta in iasi.in paralel poti incerca la maternitate sa dai de el mai usor.oricum pana in sapt 8 nu-ti face mai nimic.ia acid folic si nu te zgudui,nu fa efort nu care nu fugi,nu sari pana treci de 12 saptamani.sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Buna ziua dragele mele moldovence !
Eu sunt din Bt dar merg in Iasi la dr. Onofriescu. Eu sunt incepatoate in ale gravidelii pt ca am abia 3 zile de cand am aflat. Am mai fost si in 2007 insarcinata dar n-am apucat sa ma bucur mult de ea pt ca am pierdut dupa 2 zile. Acum Dumnezeu a facut o minune si ne-a dat un samburel pe care noi speram ca o sa-l ajute sa creasca mare si voinic pana la termen. Sper sa raman alaturi de voi! Apropo....cum ati trecut de primele saptamani?

Doamne ajuta!+4
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai departe viata pe pamant. - Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna
eu una nu am apucat sa dorm inca... Darius deabia acum da semne de oboseala... deci incerc
dasalina bine ai venit!!! eu sper ca sa vina sanatos samburelul, sa duci sarcina pana la sfarsit si iti doresc o sarcina usoara. sa ai mare grija de tine
la mine a fost bine, ma simteam in al 9 lea cer,eram cea mai bucuroasa, si tot timpul imi mangaiam samburelul... cu toaye ca in primele 3 luni mi-a fost frica sa nu il pierd... nu am facut efort, dormeam mai mult si am maincat fff multe fructe,

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Oauuu gravidutze noiSarcina usoara si bebei sanatosi va doresc..Primele 3 luni de sarcina eu le-am petrecut mai mult in pat ca imi era tare rau(greata ameteli si somn muuuult).Doctorii daca vedeti ca sunt ocupati nu disperati, sunt multi care au fost recomandati de fete cu siguranta veti gasi unul care sa va placa

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Daniela nu retin daca Amalia doarme singurica sau cu voi.Sa stii ca ei dorm mult mai bine cand nu o simt pe mami alaturi.Este testat de mine si de sora mea.Cand tineam patutul in camera cu noi se foia toata noapte cum e singurel in camera doarme linistit(asta cand nu are crize de dinti).Asa m-a sfatuit asistenta de aici si uite ca a avut dreptate.Daca ai posibilitatea sa o lasi singurica in camera incearca si tu

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput