Gravidute&Mamici de IASI (79)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Multumim de urari fetelor

Am uitat sa va spun ca am innotat cu delfinii. Mai am ceva poze de pe insula Mujeres dar nu am reusit sa le pun.

Michelle si Dominic

Bravo!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 25+] cuMatei
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Dupa doua zile de stres, si controlat ...kk... a iesit si "oul de aur"....
Deja stiam de dimineata ca e in colon... dupa eco si radiografie, dar nu pentru asta am ajuns noi azi la spital si am sta pe acolo vreo 5 ore... Ci pentru o laringita urata, combinata cu angina eritematoasa....si febra...40 evident. S-a trezit dimineata la 1 si aproape se sufoca. Am pazit-o toata noaptea si la prima ora ne-am infiintat la medicul din spital, pediatra ei fiind dupa amiaza. Dupa ce ies si analizele la sange.... maine, vedem ce e de facut. Deoacamdata doar antitermice si aerosoli.

Ani, sa vezi ce n-am dormit eu de la 1 de azi noapte... Simt ca mai am putin si-mi pica ochii pe tastatura.... Multa sanatate lui Darius. Pentru desfundat nasucul in somn, eu pun pe langa ea doua picaturi de ulei de menta. Eu zic sa nu folosesti ACC fara sa intrebi pediatrul. In functie de felul de tuse se alege ce medicament primeste. Mie azi de exemplu mi-a zs sa nu-i dau ACC ca o agraveaza.

Alina, Alice, Kriss, multumesc pentru sustinere...

alice, noi am facut Pentaxim si il luam de la pediatru, facea dansa comanda.

Daniela, ma tem ca problema survine in urma intreruperii pilulelor. Eu asa am patit. Iar sanii mi-au mai curs cate putin o perioada... zic eu lunga.

Michelle, multumim pentru aprecieri. Sa va fie de bine vacanta, ca se vede ca v-a priit.

Alina, de unde ai cumparat aparatul pentru aerosoli si ce marca e? Eu pana acum am luat de la fina mea, dar vreau sa-l iau sa-l am in casa cand imi trebuie, ca azinoapte tare bun ar fi fost.....

Ella, ce mai face Bia? Multa sanatate.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Lacramioara off nu se mai termina bolile astea??de la noi.Aparat de aerosoli avem Omron 3 mil am dat si e foarte bun.Sanatate multa

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca0234 spune:

buna mamici si burtici
vreau sa urez si eu bun venit noilor gravidutze, si sarcina usoara. subscriu si eu la recomandarea alyntei. am nascut cu dr mihalceanu, care mi-a si urmarit sarcina de altfel, si am ramas cu o impresie f buna.
saptamana asta dragos si cu tati s-au hotarat sa raceasca amandoi odata; in consecinta, in loc sa am grija de un copil a trebuit sa am grija de doi. de luni noapte daca nu ma trezeste dragos care fornaie din cauza mucisorilor, ma trezeste tati care mai nou face ca o locomotiva cand doarme si imi uda si tot patul pe deasupra. in plus mi-e mila de mititel ca tre sa il chinui sa ii pun colargol in nas. zilele astea am fost ca un zombi. dar de azi am inceput sa vad luminita de la capatul tunelului. se simte parca mai bine. sper sa o tina tot asa si sa reusesc si eu sa dorm cat de cat.
ani insanatosire grabnica lui darius. acelasi lucru il doresc tuturor puiutilor din "clubul batistutelor"

anca lui Dragos-Andrei (08.07.2008)
http://community.webshots.com/photo/2533244300104507541UWLZBq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lacramioara e Microlife si l-am luat de la Donna. La alte farmacii il gasesti cu 300mii mai ieftin. Eu am luat teapa! Credeam caci cu card ajung la acelasi pret, dar m-am inselat!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 25+] cuMatei
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

sal mamici si burtici!
noi am revenit in iasi, dupa 2 saptamini de "exil"la tzara, unde a fost super, sanius, chinuit cateii,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Imi recomandati si mie un cardiolog bun/bunut/ne-bun? Si nu unul care sa ia o sacosa de parale?

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Vroiam sa spun ca atunci cand achizitionati un aparat pt aerosoli ar fi bine sa nu fie foarte zgomotos pt ca asta ii sperie pe copilasistim din proprie experienta

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata

azi dau eu ferbinte... daca e nevoie si cu laptic sau frisca

noi ieri am fost la doctor.... la consultat si mia zis ca e viroza .... deci continui cu batista bebelusului, cu fluidol si cu ceai... cat mai multe lichide.... ma intrebat daca manaca bine si iam zis ca da, deci dupa 5 zile mergem la control... speram sa fie bine....
asera am putut si eu sa dorm ... cei drepr de la 3.30 la 7 dar tot e ceva si in plus de asta a dormit si in patutul lui, dar pina la 3.30 sa foit si a palns, a marait... ei dar nu trecem noi si peste asta.

iulia sanatate multa Stefaniei.... si multi

mamici multumesc fff mult pt explicatii despre aerosol.... inca la noi nu e foarte grav viroza, dar pe lista noastra de cumparaturi e urmatorul pas.... acum asteptam banii ca sa ii luam aerosol sa fie in casa.... Doctorita mi-a zis ca e urmatorul pas la o raceala puternica inainte de antibiotic. si ne da ia gramajul pt aerosol

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

sa continuii... trebuia sa ii schimb pampersul lui Darius ca a facut kk si nu ii place.

ieri a implinit Strunful 6 luni... si .... sa vedeti indrazneala pe el..... era la el in patut si se juca, eu la bucatarie, sotul la calculator....cand deodata liniste in patut si sa auzit deodata un tipat, se intoarce sotul si ce sa vezi Darius era in genunchi in patut si se tinea cu mainile de margina patului asa ca am luat decizia ca sa iii cumparam o saltea si sa coboram nivelul ca sa nu ma trezesc cu el jos

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput