Gravidute&Mamici de IASI (79)
Raspunsuri - Pagina 13
byu spune:
Miha, m-am uitat sieu la retete, sunt foarte faine si ce-mi place cel mai tare e ca sunt si foarte accesibile....tuturor, cel putin btiosele alea cu cacao m-au dat gata , am sa incerc si eu , numai sa fac rost de forme..

Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
alynta27 spune:
Alice multumesc de apreciere!
Alina multumesc pentru raspuns!
Danielle maseaza sanul, daca nu-si da drumul incearca masajul in baia calda sau daca te ajuta pune comprese reci!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 25+] cu
Matei
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
byu spune:
Miha.....esti sigura ca la Alfajores trebuie doua pahare si jumate de AMIDON????
Dany ,nu ai pompa, ca aia ajuta foarte mult, mie una mi-a ajutat enorm, ca mie la inceput se umfla si se facea ca piatra noaptea, si la mana imi iesea ochii sa storc, dar la pompa in 10 minute era gata(maxim 20 min
)
Alina, faine pozele,uitasem ce frumoasa esti insarcinata...(esti frumoasa mereu, dar la sarcina e altceva)
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
moldoveanca spune:
Daniela am uitat sa-ti spun de pompa chair ajuta bine dar nu stoarce mult.Sa-ti spun sincer eu am avut lapte muuult timp,cateva luni ca ma speriasem deja![]()
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Alynta chair ca ai burtica mare si frumoasa (eu nici cand am nascut nu am avut-o asa mare
).Si e bine ca esti optimista decat sa te sperii.Poate David o sa fie cuminte si intelegator.
mami fericita de Vladut Dominic
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui byu [Alina, faine pozele,uitasem ce frumoasa esti insarcinata...(esti frumoasa mereu, dar la sarcina e altceva) Byu cu CASIAN ANDREIPoze |
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 25+] cu
MateiConcediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Alynta chair ca ai burtica mare si frumoasa (eu nici cand am nascut nu am avut-o asa mare ).Si e bine ca esti optimista decat sa te sperii.Poate David o sa fie cuminte si intelegator.![]() mami fericita de Vladut Dominic |
La mine bucuria sarcinii/ copilului e amestecata cu multe emotii si cateva temeri! " De ce te temi, de aia nu scapi"- probabil!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 25+] cu
MateiConcediu la mare 2008
David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
mamici... am o intrebare... cine a cumparat volumul I de la super bebe cu dvd????? poate sa mi-l trimita si mie pe mail... eu una nu lam mai gasit
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
mihamora spune:
Buna seara fetelor!
Am ajuns si noi pe acasa, am scris un mesaj mai devreme putin mai detaliat dar mi s-a resetat computerul inainte sa trimit.
Vacanta noastra a fost de vis,copilul s-a comportat foarte bine, totul a fost excelent.
La Londra am cunoscut-o pe Teo, pe Domi si taticul lui, sunt niste prieteni extraordinari, ne-au asteptat la aeroport si ne-au ajutat foarte mult.
Domi e un frumos si jumatate,cu gropitele lui iti vine sa il pupi incontinuu.
Am vazut lume noua, burtici noi, felicitari! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi! Bine ati venit!
Miha - fain blogul 

Lacra - foarte tare faza cu Stefy si catelul.
Daniela - sper sa scapi cat mai rapid de problema de la san.
Michelle si Dominic
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui byu Miha.....esti sigura ca la Alfajores trebuie doua pahare si jumate de AMIDON???? |
Da.
2 pahare si jumatate inseamna 250 de grame.Eu am pus doar 200 (o cutie de la dr Oetcher) si restul faina. Daca vrei poti pune faina in loc,dar nu se vor mai chema Alfajores.
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...