Gravidute&Mamici de IASI (79)
Raspunsuri - Pagina 12
alynta27 spune:
Lacramioara eu zic sa te linistesti! O bila nu e ceva "colturos" sa se agatre prin nu stiu ce intestin, ea va "aluneca" pe calea digestiei normale!
Alina ai depus dosarul pentru 85%? Cum si ce ti-au zis persoanele de la Directie?! Sanatate lui Darius si multumim de cafea! Eu imi mai fac de cap cu cate o cafeluta mai slaba!
Uneori abia astept sa-mi vad minunea mica! Stiu ca nu-mi va veni deloc usor, mai ales ca nu am bunici prin preajma, dar sunt optimista! Poate pre optimista?!![]()
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 25+] cu
Matei
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alice_is spune:
Neata
Iulia, multumim de cafea si uite o
sa-ti treaca supararea. Subscriu la ce-a spus Alynta, o bila rotunda iese usor. Am intalnit un copilas care a inghitit un banut, si dupa o saptamana l-au recuperat(banutul)![]()
Ani multa sanatate lui Darius
Alynta frumoase pozele. Ai o familie reusita
Miha spor la bloguit
, am citit putin aseara si am ramas
Am si eu nevoie de un sfat va rog. Trebuie sa cumpar vaccinul Infarix penta, cica nu-l are sanepidul pe cel de stat si trebuie sa facem infarixul. Aveti idee de unde as putea sa-l procur mai ieftin(nu ma dau banii afara din casa in perioada asta) 
danyelle005 spune:
Fetelor voua vi s-a dereglat CM in timpul alaptarii sau cand ati intarcat? Si cat timp ati mai avut lapte dupa ce ati intarcat? Eu inca mai am probleme cu sanul ala, cu toate ca-mi pun in continuare comprese, adica gheata caci compresee nu-si faceau efectu.
Mie mi-a venit CM prima data de cand am nascut pe 1 dec. si apoi pe 25 dec, de atunci nimic
. Si insarcinata nu sunt ca mi-am facut test dimineata, ca prea stateam cu stres.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
Anilansa spune:
alynta ieri am luat foile de complectat si le-am duc la firma... poate mi le aduce azi contabila... si miine sa ma duc saimi depun dosarul.
mamaici mersi mult de urari... momentan stam cu starimarul si cu batista bebelului, cu ceai fara medicamente pt raceala
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Anilansa spune:
alices... eu acum 2 luni cand a trebuit sa il cumpar vaccinul l-am gasit tocmai la farmacia de langa Casa cartii.... pe stafan cel mare.... fata in fata cu prefectura... am daT 240 cred
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kriss79 spune:
neata
Lacra, cred ca va iesi biluta cum a spus si Alice..imi pare rau de intamplare..
Daniela,depinde probabil si cum erai inainte..adica aveai cm regulat..sau nu. Mie mi-a venit cm in iulie daca nu ma insel.de atunci mi-a venit regulat la 29-30 z maxim.doar in decemb am avut ceva probl, intarziind cam 14 zile, probabil din cauza problemelor avute in dec, adica de ordin afectiv. De atunci e ok.
Tot mai ai probl cu sanul? poate e bine sa suni sa te vada un medic..eu nu am avut probl deloc,am luat pastilele alea cam 10 zile..si gata..nu m-am stors, nu am pus comprese, nu nimic..probabil nu mai aveam nici cine stie ce lapte..Si eu am avut cm pe 24.12, dar mi-a venit pe 21.01..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Ianuarie 2009
danyelle005 spune:
Kriss inainte imi venea regulat CM pt ca luam si pilule; Cand am intarcat m-am oprit la jumatatea foliei de Exluton pt ca m-am gandit ca nu mai are rost sa le iau daca nu mai alaptez, chiar mi-am luat pilule din alea normale dar inca n-am inceput sa le iau pt ca nu mi-a venit CM. Poate si de asta s-a dereglat.
Cu sanul am fost la med de familie si mi-a spus sa-mi pun comprese reci. N-am vrut sa iau pastile din alea pt ca am auzit ca au niste reactii tare nasoale.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alice_is Am si eu nevoie de un sfat va rog. Trebuie sa cumpar vaccinul Infarix penta, cica nu-l are sanepidul pe cel de stat si trebuie sa facem infarixul. Aveti idee de unde as putea sa-l procur mai ieftin(nu ma dau banii afara din casa in perioada asta) ![]() |
Ati putea face Pentaximul,care e aceeasi Marie cu alta palarie
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
byu spune:
Buna fetelor,
la noi a devenit foarte greu sa facem amiaza...
cred ca e si din cauza faptului ca ii mai ies inca doi premolari, ca si asta noapte , am stat treaza de la 11.30 pana la 1 cu el cu maraieli , plansete...pana a trecut puseul si a dormit bustean pana la 9.15.
Dany,problemuta ta, eu cred ca e de la intreruperea pastilutelor,ca daca ai sa citesti pe prospect, parca scrie ceva de consecintele intreruperii(asta din cate imi amintesc eu).Mie mi-a venit CM dupa opt luni de la nastere, si am avut si dureri de mijloc cu vreo cateva saptamani inainte...ca eram confuza de-acum, vroiam sa ma duc la control.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelle005 Fetelor voua vi s-a dereglat CM in timpul alaptarii sau cand ati intarcat? Si cat timp ati mai avut lapte dupa ce ati intarcat? Eu inca mai am probleme cu sanul ala, cu toate ca-mi pun in continuare comprese, adica gheata caci compresee nu-si faceau efectu. Mie mi-a venit CM prima data de cand am nascut pe 1 dec. si apoi pe 25 dec, de atunci nimic . Si insarcinata nu sunt ca mi-am facut test dimineata, ca prea stateam cu stres. |
E posibil sa se fi dereglat pentru ca ai intrerupt pastilutele.Sanul poate sa mai curga sau sa produca lapte mult timp dupa ce ai intarcat.Dar dupa o perioada ar fi bine de mers la control sa vezi ce s-a intamplat cu laptele ramas pe canale. Daca nu se resoarbe poti face chisturi. Eu asa am patit dupa ce l-am intarcat pe Robert si am fost nevoita sa o fac pe Amira.
Cred ca de data asta voi lua pastile,chiar daca efectele sunt nasoale.Mai nasol decat chisturi,vizite la dr,tratamente,mamografii,ecografii...
nu cred ca poate fi. Cred! Mie dr Holicov mi-a zis ca se incepe cu cate f putin,un sfert la cateva zile si se creste cantitatea,pentru a da organismului ragazul sa se obisnuiasca.
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...