Gravidute&Mamici de IASI (79)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27
Miha dar noua nu ne prezinti blogul?!

E la semnatura! De la lume adunate...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Poze noi, de aici:

http://good-times.webshots.com/photo/2101072550100722791RgWadl

O poza deosebita!. Foarte frumos!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kriss79
Miha (asta simt eu cand intru acolo pe blog)
Stii ce? am o idee! de ce nu faci si le pui dupa la vanzare! ca sa le fac imi ia mult mai mult si e f greu:)Ce zici? bine..ar treb sa fie din Iasi tantele..eu as fi clienta ta la sigur!

Sambata am fost la o petrecere,o buna prietena si-a sarbatorit fata,a implinit 15 ani. Mi-ar fi placut si mie sa am copil asa mare ,dar daca am facut copiii de baba... Si prietena asta a mea m-a rugat sa-i fac eu prajiturile si tortul,cica sa ma plateasca. Dar n-am putut sa-i iau bani. Nu-s buna de facut afaceri.
Oricum,inca mai visez la cofetaria mea mirosind a vanilie si scortisoara ...Deocamdata raman doar la vise.
Ma voi gandi la ideea ta ,mai ales daca voi fi asaltata de cereri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Miha multumesc de apreciere! David abia se trezise si se cuibarise langa tati, unde a mai tras un pui de somn! Am intrat si eu pe prima pagina a blogului! Foarte frumos!
Kriss eu nu am avut probleme de genul cu d-ra dr. Mihalceanu. Probabil ca sarcina este o prioritate!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 25+] cuMatei
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Seara buna tuturor!

La noi e o vreme de kko.Astazi s-a oprit ploaia si am reusit sa merg la o cresa sa-l inscriu pe Andrei dar fara sanse. Trebuie sa mai merg si la altele. Apoi am mers sa profitam de ofertele de la Orange si acasa unde am papat si am cazut la datorie.

DIn pacate seara s-a pus iarasi pe plouat, asa ca pas iesire afara. Inr est toate bune, Andrei nu mai tuseste, dar tot se trezeste plangand noaptea de la dintii astia nesuferiti care nu vor sa iasa mai repede sa ne lase in pace.

Va uram seara buna si multa multa sanatate!

emma si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Alynta, super pozele! Multa sanatate!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Alynta, super pozele! Multa sanatate!

emma11

Multumesc!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 25+] cuMatei
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
Va ofer o .

Printesa mea.... aseara ainghitit o bila de sticla cu diametrul de 1,5 cm. Sunt cu inima cat un purice. Eu eram la bucatarie si m-a strigat sotul disperat.... Deja o chinuia, sa vomite, ii bagase degetele pe gat... Eu sa mor pe loc. Mai omule, voma nu antreneaza, decat ce e usor, aia e grea.... nu mai iese pe unde a intrat. Nu si nu. Scandal... mare. Sun pediatrul din spital, imi spune ce stiam deja, ca nu se mai poate decat sa o asteptam si sa cautam in KK. Cum dansa merge la cresa, cine cauta in.... Am dus recipient de colectat comoara la cresa... Sotul nu s-a potolit nici acum, a sunat si medicul Stefaniei, m-a bazait sa mergem la spital.... si dupa ce eu am vorbit aseara cu medicul din spital si mi-a zis cam ce si cum... la ce sa ma duc, sa mai agat vreun virus?
Fetele care v-ati mai lovit de asta, va rog sa-mi spuneti cum s-a finalizat. Am inteles ca daca nu iese de buna voie, va trebui scoasa chirurgical.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Alina, ce frumusei sunteti...

Daniela, asa m-am gandit si eu....

kristinuz, multumim.

Ani, scuze, am incurcat pe Darius al tau cu David al Alinei. Trimit cate un dulce la amandoi, sa nu se supere pe mine.

Kriss, multumim.

Miha, felicitari pentru blog. Acum inteleg si eu de ce nu mai ai timp de forum. Dar dupa cum si Kriss a scris, pune-le la vanzare.... ca arata super... Si eu as fi client.

Emma, un dulce lui Andrei, sa-i iasa repejor dintisorii si sa nu mai aiba dureri.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua si de la noi

iulia mersi de si stai linistita nu sa suparat Darius, mai ales ca l-ai... ii trece repede

eu una nu mai pot... de aseara de la 10.30... eu una am dormit doar o ora jumatate si aia pe fragmente la noi sau adunat mai multe....GINGII, TUSE, SI ACUM SI MUCULETIDarius a fost ffff marait a tipat, a plans,nu putea sa respire deci eu am deschis tv si lam fatait de mama focului......
acum ma duc sa il schim de kk... mai vb

multa sanatate la strunfi... si multi

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput