Gravidute&Mamici de IASI (79)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissintibun
Si daca tot nu am intrat de atata timp, am adaugat poze noi, chiar de azi sa ne revedeti . K tot am serbat ziua sotului si am facut poze. http://good-times.webshots.com/album/569794760Urknas

LA MULTI ANI BOGDAN! Sa fii (mai) fericit si implinit!

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005
Miha felicitari pt blog, acum am inteles de ce nu mai timp sa treci pe la noi

Multumesc!

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Multumesc pentru primire moldovence dragi!

Eu am mare incredere in Dr. Onofriescu. Stiu ca e foarte ocupat dar cu toate astea eu n-am simtit ca ma neglijeaza din acest motiv. Iti da adresa de mail si nr de telefon si ii trimit pe mail analizele iar el imi raspunde imediat. Nu ma deranjeaza ca e ocupat pt ca asta inseamna ca merge la multe conferinte, simpozioane, instruiri si perfectionari si astfel imi creste increderea in profesionalismul lui. Ce e mai bine? Un medic de care dai mereu dar care nu are instruire si experienta sau unul care are coada la cabinet dar alaturi de care stii ca o sa fie bine . El e tipul foarte tehnic, adica nu te mangaie pe cap .....la inceput cautam si eu unul de asta....iti spune verde in fata cum stau lucrurile. Cumnata mea care e graviduta a monitoririzat sarcina tot cu el si e foarte multumita. Eu urma sa incep un tratament de stimulare ovariana de luna asta dar Dumnezeu a facut minunea si n-a mai fost nevoie. Oricum el imi spusese ca sunt sanse de sarcina.Ma bucur mult ca sunt alaturi de voi. Nici n-aveti idee cat am visat sa fiu si eu la odisee. Poate dupa ce o sa ma vada Dr. o sa ma pot bucura pe deplin. Deocamdata sunt foarte emotionata!
Va pup si aveti grija de sambureii vostri si de minunile care le aveti!

Doamne ajuta!4+
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai departe viata pe pamant. - Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

O pentru cine doreste....

Noi am iesit la plimbare si un "domn" a iesit cu cainele.... si a facut kk in mijlocul drumului, l-a lasat acolo si a plecat. Atat a mai strigat Stefy dupa el.... "ca-tel nu fumos kk ta-da, kk la olisa.... " si nu se mai oprea... toata lumea se uita la ea si la cel cu cainele.... Cred ca nu-i mai trebuie a doua oara.... Deci dupa Stefy toata lumea trebuie sa faca la olita, si catelul....nu pe strada.

Daniela, Kriss, crissintibun, multumim.

Ani, ce dulce e David...

alice, multumim. Si un Alexiei sa-i iasa usor si ultimul canin.

dasalina, Anaomaria, sarcina usoara si bine ati venit la noi. E foarte important sa ai mare incredere in medicul tau.

Legat de discutia despre d-l Onofriescu, subscriu la cele spuse de Kriss. Am doua cunostinte apropiete, care au avut mult de suferit de pe urma faptului ca e foarte ocupat.... si uneori ce face mai lasa de dorit...

Ella, spor la pregatiri pentru marele eveniment.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata lume!
O cafea la toata lumea!
Bun venit -telor si sarcini usoare Dasalina,Anaomaria si Otiliap! Si eu sunt de parere ca un medic nu prea ocupat ma multumeste mai mult! Sarcina trecuta si aceasta mi-o monitorizeaza dr. Mihalceanu Elena! E un profesionist si la cum m-a ajutat la nastere si dupa am deplina incredere in dumneaiei! O recomand cu caldura tuturor! E o tipa pragmatica si directa! Eu merg in cuza Voda la ea. Face si la particular consulatatii! In primele luni mi-a fost rau! Nu am varsat decat 1 data, dar ameteam, si eram slabita! Raul nu vine din primele saptamani, cam dupa o luna si un pic! Cu dragoste, rabdare si sprijin din partea sotului si a familiei trec toate!
Cristibun La Multi Ani sotului! Imi pare rau de experienta trista! Am admirat o casa frumoasa! Fetita a ramas la fel de frumusica!
Danielleam sa pun poze noi, dar ultima "burtica" e de la Rev! Am sa ma pozez mai recent!
Voi cum reusiti sa puneti filmulete pe net? M-am chinuit 3-4 ore si a esuat incercarea mea!
Revin cu poze!
[b]Miha
dar noua nu ne prezinti blogul?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 24+] cuMatei
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Poze noi, de aici:

http://good-times.webshots.com/photo/2101072550100722791RgWadl

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 25+] cuMatei
Concediu la mare 2008

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Alynta ce bine iti sta cu burtica! Intr-adevar David seamana f. bine cu tati, poate Matei va semana cu tine

Lacramioara ce tare a fost Stefy, poata asa se va invata si domnul respectiv (si nu numai) sa stranga in urma catelului.

Dodoluta mea face a ploaie, nu s-a trezit nici acum. Doarme de aseara de la 10 cu o oprire pe la 6 pt ceai

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

Buna dimineata mamici si burtici!!!
Noi ne-am trezit de dimineata si tot papam ba lapte ba un corn#8230;ca dimineata
danyelle005 nici la mine Alexandru nu o sa aiba camera lui#8230;asta e..o sa-I fie bine si fara camera lui momnetan
iulia-stefy foarte tare faza cu Stefy!!!!
Dasalina,Anaomaria si Otiliap binet ati venit si sarcina usoara!!!
O zi linistita va doresc!!!
Apropo ce greu merge forumul....

36+ bebe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata si de la noi
iulia si alynta multumim de

iulia de Pasti te asteptam cu o friptura de miel....nu iti cerem unul intreg sa iti zic si motivul.... pe Darius nu il chemama David

de ieri am introdus si carnita de pui in papita... ia placut... tot de ieri incercam sa ne intoarcem si pe partea dreapta.. e mai greu dar vom reusi, tot de ieri Darius sa redicat in genungi in patut = la toate astea creste puiul mamii.
aseara a dormit ceva mai bine, azi ma duc pina la Directie Comunitara sa vad ce fac cu dosarul asta pt 85 %.

merge ff greu forumul... deci va doresc o zi buna

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
incerc si eu de dim sa scriu ceva..merge f greu forumul..
Dasalina, daca ai incredere in Onofriescu mergi pe mana lui:)fiecare isi alege dr dupa cum crede de cuviinta..
ALina, f frumoase pozele. Si Mihalceanu nu mai e ce a fost:) e si ea super ocupata, are o gramada de consultatii peste tot.de ex soramea era pacienta ei si tot suna sa se programeze.Nu e insarcinata si nu pt. a ramane merge, doar controale caci a avut ceva probl..si mai mereu o program peste 2-3 luni..
Lacra, super faza cu kk si catelul:)
Miha (asta simt eu cand intru acolo pe blog)
Stii ce? am o idee! de ce nu faci si le pui dupa la vanzare! ca sa le fac imi ia mult mai mult si e f greu:)Ce zici? bine..ar treb sa fie din Iasi tantele..eu as fi clienta ta la sigur!
Ella, bine ati revenit! si la ce rest faceti? cu tot cu Bianca? noua ni s-a parut complicat cu copil la rest caci nu are stare sa stea pe scaun, e fum/lume fiind inauntru..mai aveti un pic..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Craciun 2008
Ianuarie 2009
Hainute pe comanda

Shopping pt.copii

Mergi la inceput