Cum cresti o pisica?
Raspunsuri - Pagina 7
emaaimee spune:
nu mai stiu sigur daca masina mea are si functia asta. o sa ma uit.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
Mediajust spune:
Carmaw, ce fel de masina este asta?
Eu folosesc un spray de covoare de la Sano cu efect antistatic (teoretic parul de pisica nu se mai aseaza, impiedica electrizarea si lipirea/depunerea acestuia). Sincer - nu mi se pare ca ar fi mai putin par decat inainte.
Dar n-am auzit de asemenea masina - ce face? Opreste electrizarea rufelor? Sau doar le curata de par?
Da-ne un link, sunt curioasa.
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mediajust Carmaw, ce fel de masina este asta? Eu folosesc un spray de covoare de la Sano cu efect antistatic (teoretic parul de pisica nu se mai aseaza, impiedica electrizarea si lipirea/depunerea acestuia). Sincer - nu mi se pare ca ar fi mai putin par decat inainte. Dar n-am auzit de asemenea masina - ce face? Opreste electrizarea rufelor? Sau doar le curata de par? Da-ne un link, sunt curioasa. "Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc). |
buna fetelor
Dupa cum am scris, joi a fost castrarea lui choupy a fost greu prima zi avea dureri, vet nu mi a dat antidurere nimic,a vomitat singe l am dus la un alt vet;;;;zicea ca e normal !!...acum s a mai linistit dar de joi il tin in casa pt ca aici in Creta afara e praf si imi e frica sa nu se infecteze
_
Acum doi trei ani am vazut masina asta de spalat w...POOL in ro zice
ca aduna parul de pusi, ca are efect electrizant.Si eu sunt fff interesata de ea desi am masina de doi ani in ro mi as lua una din asta
Nu am link asta imi trebuie si mie
--------------------------------------------------------
Suntem intr o mare dilema si poate voi fetelor ma puteti ajuta
Deci stam aici in Creta pina in dec apoi cam pina la 15 20 martie mergem in ro mergem in belgia mai calatorim aiurea
Nu stim cum sa facem cu CHOUPY sunt hoteluri care nu vor pisici sa l las in pensiune 4 luni e mult nu stiu cum sa fac????
Multumesc ca existati si ca avem locul nostru unde sa ne spunem pasurile noi iubitoarele de mici blanosi
mihaela_s spune:
carmaw daca citesti putin in urma, intrebarea asta am pus-o si eu. Ce sa spun, e greu daca plecati asa mult, foarte greu, oriunde il lasati. Noi am fost plecati in iarna doua saptamani si Morgan nu iesea atunci afara, plus era zapada cat casa si frig. L-am lasat la un pensionat de pisici, dar a fost cumplit de suparat pana si-a revenit.
In vara am fost plecati o luna. L-am lasat acasa, in grija unor prieteni care veneau o data pe zi si il lasau afara, apoi in ziua urmatoare in casa si tot asa, apoi prietenii au plecat si ei si au ramas vecinii de alaturi sa aiba grija de el...a suferit mult, tare mult...a disparut trei zile si a aparut pe jumatate mort, vecinul l-a ingrijit, mangaiat, dragalit si si-a revenit. Dar au trecut mai bine de doua saptamani pana si-a revenit, era murdar, nu se spala, era "plecat" cu gandurile, nu colabora, cred ca a suferit tare mult. Si-a revenit insa, e OK, dar nu stiu ce sa zic...4 luni e enorm. Daca aveti la cine sa il lasati, la cunostinte, prieteni...nu stiu...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
carmaw spune:
ingrijit, mangaiat, dragalit si si-a revenit. Dar au trecut mai bine de doua saptamani pana si-a revenit, era murdar, nu se spala, era "plecat" cu gandurile, nu colabora, cred ca a suferit tare mult. Si-a revenit insa, e OK, dar nu stiu ce sa zic...4 luni e enorm. Daca aveti la cine sa il lasati, la cunostinte, prieteni...nu stiu...
fii alaturi de Mihaita
[size=2]
Miha
sigur ca am citit...dar voi aveti prieteni aici e altfel 'cretanii nu adora animalele adica cresc oi capre iepuri gaini ca se maninca carne, oua,se bea laptic...in rest daca catelusi ,pisicuti nu ar exista nu i-ar deranja!
Eu stau la niste km de orasul Chania si astia sunt analfabeti rau(nu mai zic altceva ca lista ar fi lunga)
Deci nu avem preteni ;;;exista un azil pt animale tinut de englezi cer cam 15E/zi si 4 luni intr-un mediu care nu e al lui ar murii!
Da o sa improvizez o solutie care e pe tiparul meu...eu plec cu av inainte 3 sapt apoi vine si omu cu masina cu choupy in ro
Mai lasam pe pisicut la mama in apart si noi plecam( o sa i fie greu ca el e obisnuit mereu afara;;;)si tot asa
Dificil! Ca sa nu ti spun ce chin am tras cu el pt castrare(am umplut forumurile de cerut sfaturi si de jale) ca vet aici e 'spartan' rau si Choupy e ca baietelul meu si pe el cind il doare ma doare si pe mine...plinge el, pling si eu.
iN alta ordine de ideii pe tine te am tot vizitat trebuie sa vezi la contoar....superb...poate adata vom venii si noi sa vedem minunata Suedie
in rest
de la plaja ca acum am aparut in casa.
carmaw spune:
Revin ...Choupy al meu de luni e afara( a stat in casa 4 zile dupa operatie si a luat 10 pastile de antibiotic) si se joaca dar probabil ca a tras de firele de la operatie si acuma e toata singe
Vet-ul mi a dat un sparay cu antibiotic
ce sa fac iarasi sa l tin in casa???
OUFFFF sint suparata
mihaela_s spune:
carmaw, multumesc de aprecieri...am vazut sigur ca ma viziteaza cineva din grecia, e cineva si din Atena care o face...banuiam ca de pe forum ;).
Cred ca solutia sa mearga sotul cu pisoiul in Ro, cu masina e cea mai buna.
Despre cea cu castrarea...te intreb despre ce fire vorbesti? Eu am inteles ca Choupy e motan, atunci nu ar trebui sa aiba fire, cel putin Morgan nu a avut fire. Nici nu a primit antibiotic, nimic. Si-a revenit din anestezie dupa vreo jumate de ora dupa ce a ajuns acasa, a fost ametit putin si apoi a mancat normal, nu a vomat, nu nimic...se mai lingea el la rana, nu a sangerat, a fost totul OK. Cam dupa o saptamana l-am lasat afara, dar el nu iesise toata iarna(l-am castrat pe la sf. de februarie). Imi pare rau ca ai probleme cu el, normal nu ar trebui sa fie nimic, nici antibiotic sa nu primeasca, nici sa nu sangereze...mergi cu el inapoi la medic daca e tot asa.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela_s ...mergi cu el inapoi la medic daca e tot asa. fii alaturi de Mihaita vorbe de copil... Hobby www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor calator de profesie |
iubita sarut mina
a fost george la vet si i a dat un sprai antibiotic
Eu acuma m am gindit sa l bandijonez cu ceai de galbenele mereu intre cele doua sedinte de spray si sa fac suc proaspat de varza alba(ceai de galbenele?
Sunt suparata nu mi arde de nimic... el nu a mincat de doua zile decit niste firimituri de pîine(culmea i am preparat bucatele de pulpa de pui, i-am facut thon,brinzica plus vreo 4 variante de mincare cu sos uscata nu vrea nimic...)
O sa incerc sa l mai tin in casa dar vin mereu prietenii lui si pling la usa sau lovesc usa cu coada sau capul sau pur si simplu zgiriie usa-isi vor prietenul afara
frumoasa solidaritate
ps aici iau pus fire resorbabile la operatie si iau dat 10 pastile de antibiotic( dupa operatie l am tinut in casa 4 zile ca plingea zgiria usa la unison cu prietenii ....era ceva!!!!!
-----------------------------------------------------------------
si nu in ultimul rind multumes de raspuns