Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(157)
Raspunsuri - Pagina 7
uberbax spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi ellis, nu a apucat sa sara...de asta s a intrerupt filmuletul...am fugit sa o prind..... stai linistita ca nici iasmi nu leaga cuvintele dar in schimb le spune ffff clar si tot repeta ce aude!! _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
cristi07 spune:
BB, chiar vroiam sa iti zic de piticuta ca zice asa de frumos unu...!
Adriana, bine ai revenit!
Cristina si Radu 3.12.2007
ellis spune:
deci - dimensiuni, lungime 1.5m, inaltime 1.1m, pret pe la vreo 2 mil la momentul asta; eu il am de la o prietena al carei baietel are 3 ani si nu il mai foloseste;
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
http://alessia-maria-ellis.blogspot.com/
cristi07 spune:
fetelor ia uitati-o pe Maria (vasari) ce scumpa e!
http://picasaweb.google.at/alina.buciu/Clipuri#5293851290661502354
http://picasaweb.google.at/alina.buciu/Clipuri#5293851383346182706
Alina, nu te superi pe mine dar m-au distrat asa de tare
bb_yasmi spune:
ca de obicei, maria de alina, e o scumpa!!
ellis, multumesc frumos!!! asa caaaaa...ai grija ce inveti fata...ca tine minte...
cristina (amandoua ) intr-adevar e asa frumos sa o aud cum "vorbeste"....mai ales can imi spune cum face mou (moshu', mos craciun..) ho ho hoooo, caum face mama cand e suparata offf offf, cum papa bebe, la putzica ii spune tot tzitzi ca si la tzatze , ooo si cand imi cere bobo/.....ma topeste!!! aaa si pufuletii/pufarinii sunt pufu si in seara asta la strigat pe bogdi ...BODI si pe aylin...AYN!!!! VORBESTE FFF MULTE CUVINTE!! daca am sa uit vreodata am sa recitesc aici ....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Vasari spune:
Buna tuturor ! Vad ca mi-a luat-o Cristina inainte ! :)) Data viitoare pun eu filmele cu Radu !
Andreea, Eric e foarte dulce ! I-am admirat tunsoarea si data trecuta, nu stiu daca am apucat sa-ti zic. E cumva de poveste.
Ellis, felicitari pentru achizitie ! Sper ca asta sa insemne putina relaxare pentru tine. :)
Miha, Ellis, va citesc si eu blogurile. Daca e ceva sub 30 min de bucatareala o sa incerc.
Anca, ai o fetita foarte dulce ! Am ras cu lacrimi. :))
Si mi-a placut mult "unu" spus de Iasmi ! Ff frumos si la mai multi !
Adra, nu stiu daca ti-am zis, dar imi place mult blogul tau si il citesc zilnic ! Mi-a placut in mod deosebit ultimul clip cu Eva, cel cu soricelul, e una din melodiile mele preferate.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
cristi07 spune:
vorbarete fetite avem noi pe aici.
fetele cu blogurile...felicitari!
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi07 fetelor ia uitati-o pe Maria (vasari) ce scumpa e! |
Are dreptate fata...puiul face nani... Ce scumpa e!
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...