Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(157)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

Ok mersi mult de tot!Mai imi poti spune cat dureaza si cum ai platit,cand ai primit-o?

dureaza ceva, doar transportul e vreo 6 sapt... am platit-o inainte cu cateva zile de-a mi-o expedia, dar cred ca o poti plati si cand primesti coletul...discuta cu Anamaria vezi ce-ti spune....

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Multumesc mult de tot!O sa-i scriu sa vad ce stabilesc cu ea!Si inca o intrebare...ii pot comanda orice jucarie de la Fisher Price?Scuze ca te-am zapacit cu intrebarile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:

Ok mersi mult de tot!Mai imi poti spune cat dureaza si cum ai platit,cand ai primit-o?

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

dureaza ceva, doar transportul e vreo 6 sapt... am platit-o inainte cu cateva zile de-a mi-o expedia, dar cred ca o poti plati si cand primesti coletul...discuta cu Anamaria vezi ce-ti spune....

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Multumesc mult de tot!O sa-i scriu sa vad ce stabilesc cu ea!Si inca o intrebare...ii pot comanda orice jucarie de la Fisher Price?Scuze ca te-am zapacit cu intrebarile mele!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

no pb, Cristina...poti sa ma intrebi tot ce vrei... si da, poti sa comanzi tot ce vrei atat de pe FP, cat si de pe alte site-uri, gen: V-tech, leapfrog, littletikes, etc.

poti sa intr si pe bebelusultau.ro, la bursa bebelusilor, acolo are un sibiect pe tema asta si poti face diverse comenzi la fff multe jucarii...pe care le doresti...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

neata!
ALINA - daca tot citesti, incearca perele umplute, se fac fff repede si sunt bestiale, iar pt Maria le pui crema de branzica.

ADRA - chiar nu e loc, adica avem catel cu roti, centru de activitate, carucioare...unde sa le tin, i-am zis sotului sa facem asa ca sa il induplec sa aduc toboganul acasa, ca el nu vroia.

iar gatesc azi...si nu mai stiu cum sa fac...am scos pulpe de la congelator si am prins un drag de ciuperci in ultima vreme, cred ca le fac cu maioneza de data asta..

ANCUTZA - cred ca navalesc maselute!

o zi buna, ca intru rar azi!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
http://alessia-maria-ellis.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!

Am admirat si eu videoclipurile – ieri am vazut-o pe Maria Ancai D si am ras cu lacrimi! Bestiala faza! Azi am vazut clipurile cu Iasmi si m-am minunat si ingrozit in acelasi timp: asta ma asteapta sip e mine, BB? Avem acelasi tip de mobila si nu pot sa-mi imaginez (deocamdata) ca Ilana se va urca pe ea cu asa agilitate! Vai de mine! Ma ia cu dureri de cap doar cand ma gandesc! Felicitari si pentru vocabularul bogat!
Ellis, v-am vazut blogul La mai mare si la cat mai multe postari, ca tare mi-e drag sa-ti vad fata poznasa! De retete nu zic nika, nu ma bag, pen’ ca n-am timp, pen’ ca fiica-mea oricum imi da cu flit dupa ce muncesc in bucatarie si pen’ ca oricum am muulte kg in plus!
Miha, de blogul tau ca sa mai zic, am zis deja mai sus! Of-of, mai-mai…Foarte faine retetele (le mai citesc si pe DC cand le scrii) si daca tot ai placere si pasiune pentru gatit, poate ca ar trebui sa faci o mica firma de catering. Poate gasesti vreo gradinita particulara (ceva de genul asta) la care sa livrezi…Ma rog, era o idee…
Noi am fost f. necajiti pentru ca Ilanei i-a aparut iar iritatia aia nasoala la fundulet si ca de fiecare data a durat vreo 2 saptamani. Inca mai persista, dar pare ca se va vindeca. Am incercat iar o gramada de creme, n-a functionat nika…I-am facut si un preparat cu antibiotic in farmacie…Cedeaza f. greu si mi-e tare teama sa nu fie ceva viral. Pediatra zice ca nu, dar…Am facut o programare la dermato, dar abia saptamana viitoare si parka vad ca pana atunci se vindeca si nu mai are dr. ce sa vada…
Anca, pupici Mariei nedormite! Sau doar voi sunteti nedormiti? 37.5 nu e febra mare, poate fi de la dinti/masele.
Adra, pupici Evei! Sa inteleg ca ai cumparat sit u F. Dolto – Cand apare copilul? Cum ti se pare? Eu n-am rabdare s-o citesc pagina cu pagina, mai mult o rasfoiesc seara, la culcare. Sper sa se prinda totusi ceva de mine. Ieri am mai aflat (tot pe DC, of course!) de-o carte care mi se pare interesanta – Ce spui dupa buna ziua, Eric Berne. Vreau s-o command pe net.
Acum fug la munca, desi n-am niciun chef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziuaaa!!
nu am mai apucat sa intru...am pierdut vreo 2 capitaole...am mai citit eu asa printr randuri dar nu ca sa si pot comenta cele citite...am incercat sa vad filmuletele de catre vorbeati toate , aici, prin ultimele pagini...nimic...nu pot sa vad nici unul....o sa intreb eu sotul ce e de facut...

Ana mea e bine dupa interventi "mecanica"(multumim tuturor pt. gandurile bune!)....mai tre sa o fac 10 zile cu nidoflor, apoi voi trece exclusiv la ceva unguent uns, probabil bepanthen...de care nu sunt ff incantata...poate mai imi sugerati altceva!? Multumesc anticipat! nu o mai doare deloc...caraie ea cand o desfac sa o ung dar nu de durere...e mai mult deranjata...(saraca ...si eu as fi)
la un mom dat am citit ....ma intreba cineva daca nu era ceva anestezie pt. treaba asta...pai nu stiu...ca la noi a mers atat de repede ca nici nu am apucat sa intreb, sa vad...ca deja eram afara...sper sa nu recidiveza chestia...desi sansele sunt maaari...atunci sigur voi intreba de anestezie...

Ana e tot mofturoasa la mancare....din pacate cea mai afectata de figuri e masa de pranz(legume , carne, si ce-o mai fi)...asa ca am ajuns sa ma bucur daca reusesc sa o indop macar cu canita tocata marunt...fara alte garnituri....in scim ii plac supele ...asa ca de alea bagam la greu....i-am dat kiwi...s-a facut praf la fundulet, cu ulceratii...a plans saraca cand am spalat-o la fundic..(exact sambata cand eram la petrecerea unui copilas , petrecere la care Ana a invatat sa sufle in lumanari...a fost un mom ca la reclama...priceless(sper ca am scris corect)....noi toti indemnam sarbatoritul sa sufle, reusise de cateva ori...Ana statea langa el...si copilasul tot sufla si lumanarile nu se stingeau...apoi la un mom dat vine un suflu din spatele sarbatoritului si ...lumanarile se sting...Bravo Ana-asta dupa ce toata saptamana ii aratam cum sa sufle sa faca baloane de sapun-acum le face si alea!!ye -ye bineinteles ca am apins lumanarile de 20 ori sa sufle cand unul cand altul...distractie maxima!)

dinti nu i-au mai iesit...are tot 5....de 2 luni..!dar nu ii dau Ca...ca dupa analize e la lim max...asa caaa...fara Ca.
doarme mult mai bine...fara scandal seara...deci nu va ganditi ca adoarme din prima..dar macar nu mai plange .. sta in picioare si ma striga doar sa vin la ea...cand ajung langa patut se intinde si se uita gales la mine...eu ii ofer lapte apa, suzeta..apoi ies...si repetam asta de 3,4,5 ori...si pana dimineata la 10, 10,30 nu mai am treaba(decat ca la 6-7 ii dau laptic)...ma tot gandesc ca daca de la problema aceea cu labiile nu se putea odihni k lumea, nu putea adormi..poate avea usturimi, mancarimi...vai saraca...ce mustrari de constiinta am!(retroactive)....nu-i bai a trecut cum a trecut, dar de acum incolo...

fata mea inca doarme...daca se trezezste nici nu stiu ce sa-i dau sa manance....(am facut iar comanda la babypoint..iar intarzie )...azi tre sa facem o scurta vizita unei fetite , apoi eu ma duc la servici pana diseara la 19...nu e ff rau...incep sa ma obisnuiesc, sa-mi placa ..din nou...ce ma bucur..!diseara primim musafirii....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

adelamaria ...cum sa-ti faca programare saptamana viitoare ?!....ai zis ca vrei pt. copila...mamaaa
da ce-i cu oamnenii astia...! eu oridecate ori am programat-o pe Ana am reusit sa o vada dr. in aceasi zi, a doua zi, a treia(sa zicem)...dar peste we? nasol
adica medicul ala nu se gandste...ca daca e iritatie , asta chiar doare si e mult pana saptamana viitoare....
se aud strigate (a aaa) s-a trezit ...am iesit si eu !

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

off, mai Bianca..saracuta... nici noi nu ne impacam cu carnea si legumele... din greseala mai mananca cateva lingurite...cu chiu cu vai...da mananca in schimb altele, care-i plac... asa ca te inteleg...iti tin pumnii...pupici la mofturoasa mica...

ellis, miha, am vazut blogurile voastre...felicitari!!! da vad ca nu va jucati, mai...sunteti in top!

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai fetelor Maria iar incepe sa faca febra si i-a dat mama panadol,e bine?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Anca eu zic ca e in regula...imi pare rau pt piticuta!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Anca eu zic ca e in regula...imi pare rau pt piticuta!

Cristina si Radu 3.12.2007

pupici la Mariuca draga de ea... nu are alte simptome? doar febra?

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput