Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (53)
Raspunsuri - Pagina 21
Maya25 spune:
Nikoleta20, eu stiu ca Maria K se ocupa de deschiderea de capitol nou... Nici eu nu prea stiu cum vine, mai ales ca e un user special cu care se deschid capitolele. Nu stiu cine mai are parola.
Cocufan, mersi de explicatie. Dar mai bine hai sa ascultam de Ilinca M si sa lasam superstitiile ca numai stres ne provoaca. Si eu am avut la nastere circulara laxa de cordon si mama mea nu a purtat lant. Iar eu am purtat la prima sarcina si bebe nu a avut circulara.
Sigur ca tu faci cum vrei dar ce simplu ar fi sa putem influenta destinul doar cu niste "prudente" din astea babesti gen superstitii!
Iar chestia cu acidul si parul copilului iar e o chestie prosteasca, pur babeasca. Uterul e din ce in ce mai mare, apasa stomacul in sus ceea ce face ca si acidul sa urce. Om scapa de arsuri complet doar dupa nastere. Asta e una din micile neplaceri ale sarcinii. De-ar fi numai asta...
Maya
32+ 
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
Adee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nikoleta20 si ca tot vorbin de superstitii,stiu k daca vine cineva la bb sa il vada,tre sa fi stat cuminte in seara precedenta nu ,dar asta e valabil pana cand botezam copilul,sau mereu?adik ma gandesc k da,poate vom sta cuminti si noi pana la botez,mai mult ca sigur,dar dupa,dk in timp ce bb doarme,noi ne-am face de cap si bb incepe sa ...ce fac?nu ma duc la el?sau fac un dush si merg pe urma??? nu inteleg chestia asta...mi se pare normal,totusi,dar nu inteleg in cazul parintilor,cum se face?http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1 |
am auzit multe superstitii, da asta cu
inca nu am auzit-o. Noi vrem sa facem botezul numai in vara cand este cald si bebe nu este chiar asa mic; daca ar fi sa ma iau dupa asta ar insemna fara
pana in vara
Pana acum nu am tinut cont de nici o superstitie; am purtat si lant, colier, margele, am avut buzunarele pline
32
Arianapoze
mababei spune:
In legatura cu
, stiu ca dupa nastere trebuie sa nu cazi in ispita timp de 40 de zile dupa nastere, apoi faci molifta la preot si ai liberrrrr!![]()
Dar despre musafirii care trebuie sa fi fost cumintei cu o seara inainte de a veni sa vada bebitzul, sincer n-am auzit!
mihaela
31+ 
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
Nikoleta20 spune:
de-ar fii sa ne luam dupa superstitii...am ajunge la balamuc...ma mir,totusi ca vad k suntem destul de tinere ai toate...si totusi ne ghidam k babele alea de 80 de ani...![]()
inca ceva as mai vrea sa va intreb,daca mai sunteti prin zona,mai naste cineva la filantropia?daca da,voi ce va luati in bagajel?stiu...stiu k exista un subiect despre asa ceva...dar m-am zapacit cand am vazut ce au postat fetele..."trusa de machiaj"...fiecare cum crede,dar nu cred k arde cuiva atunci de machiat,ori de pensat...ma mir ca nu au trecut epilator,ori feohn sau rochia de seara...si mai stiu k fiecare maternitate are regulile ei...de aceeac as vrea sa stiu exact pt filantropia cam ce imi trebuie si dk mai stiti si cam ce tarife sunt acum
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nikoleta20 insa eu as fi vrut sa aflu ce remediu as mai putea incerca impotriva arsurilor...k voi deveni curand imuna si la Rennie,am ajuns sa iau cate 5-6 pe zi,si intre ele,mai si indur...adica nu iau la fiece mik arsura ce apare... |
Incearca si Maalox.
Denisa-Madalina
27+
cu Adela

nu
...ce fac?nu ma duc la el?sau fac un dush si merg pe urma???
nu inteleg chestia asta...mi se pare normal,totusi,dar nu inteleg in cazul parintilor,cum se face?