*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (195)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Felicitari, Vladutz! Dar... mai vrem! Multam, Mimo.
Teo2rina, hai mai des pe la noi, cu vesti despre puiut!
Zozelina, termina domne cu emo, ca nu-ti sade bine! Ochilor tai frumosi le sta bine razand.
Cleme, si tu Brutus?
Spun si eu puiutilor nascuti intr-o zi de 21: Daria, Andrei-Radu si Andrew-John! Sa fiti sanatosi si voiosi si mergaciosi si mancaciosi!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ei Elara ce ma bucur ca ti-ai facut din nou un obicei din a ne vizita zilnic
E emotionant cu Vladutzul, imediat vei vedea si tu Eu, nici nu stiu cum sa explic, traiesc emotiile astea de doua ori intens sau de 100 de ori mai intens...o data pentru ca e normal sa te bucuri ca mama de orice face nou copilul tau, a doua ora pentru ca nici prin cap nu-mi mai trecea ca-mi va fi dat sa vad in aceasta viata cum face copilul meu (din nou copilul meu) aceste progrese si poate nu in ultimul rand va spun ca altfel privesc eu acum lucrurile. Cand era Teo mica, eram nervoasa si nerabdatoare, mai egoista si mai preocupata de "ale tineretii valuri" ...mergea ea, bravo ei..dar eu la terasa cu prietenii mei cand mai ies, ca tare as vrea Cam asa...acum am revelatia uneori cand Vladutz se uita la ceva atent, ca el vede lucrul ala pentru prima data in viata lui ..ofof! Si asa de tare ma emotionez, parca incerc sa-mi amintesc cum o fi fost cand am vazut eu prima oara focul, de exemplu...Sunt cam dusa, stiu Dar tare ma bucur de bucuria lui cand descopera o frunza, un pai, o scama...eu care atat de rar ma mai bucur de ceva pe lumea asta Adica sa nu ma intelegeti gresit, ma bucur si eu ca doar vedeti ca toata ziua ma hlizesc, dar nu asa...la tot pasul...ca pana sa vad eu frunza verde ma enervez ca put tomberoanele sau ca am calcat in vreun "noroc" de caine Pe el lucrurile astea nu par sa-l deranjeze si incerc si eu sa traiesc emotia lui indirect .
----------------------
Si-am incalecat pe-o sa

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

NAty ai un PM de la mine

pentru toate randunicile

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

8 kg jos? Esti pe lista neagra Oricum nu erai prea grasa Ha-Ha , ai intuit bine iti arata ea Tuchi firimituri si ciuguleli Doamne, cum o fi sa te straduiesti atat sa inveti cum trebuie si ce trebuie sa mananci si sa-i vezi pe toti in jur cum isi bat joc de toate teoriile si de sanatatea lor Eu cred ca le-as lua mancarea din mana pe strada
Ca mi-a venit o idee creata ...Tuchi semintele "de floare" de le mananca astia pe strada si scuipa coji, alea fac bine sau nu?
Ca sa stiu cat mai dureaza crontanitul ala general , mai ales in IOR

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mamici care ati facut dosarul pt recalcularea indemnizatiei si care ati fost in concediu medical inainte de nasterea bebeului ...voua v-au trecut pe formular banii care i-ati luat pe concediu sau salariu net...mie mi-au trecut din octombrie 2007 pana in martie 2008 salariu primit pe concediile medicale si nu ma mai ajuta aproape cu nimic aceasta recalculare...o sa depun dosarul dar nu o sa iau mare branza...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

mamici care ati facut dosarul pt recalcularea indemnizatiei si care ati fost in concediu medical inainte de nasterea bebeului ...voua v-au trecut pe formular banii care i-ati luat pe concediu sau salariu net...mie mi-au trecut din octombrie 2007 pana in martie 2008 salariu primit pe concediile medicale si nu ma mai ajuta aproape cu nimic aceasta recalculare...o sa depun dosarul dar nu o sa iau mare branza...

Da, mie mi-au trecut. Si, la fel, recalcularea pe mine nu ma ajuta prea mult...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

LA MULTI ANI PT PUIUTII NASCUTI AZI
Astazi a depus si Lucian dosarul. Si cica primii bani vor veni la sfarsitul lui martie. Faza misto e ca in decembrie 2007 i-a trecut tipul de la personal si prima de Craciun, cica se accepta.

Mergi la inceput

Ia sa vedem

poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Iata si pozicile promise!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mda de rahat cu aceasta recalculare...banu;tot la ban trage...
am vazut pozici de criss criss...

rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei

http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12

Mergi la inceput