*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (195)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Luny, e bine asa fata!!!! Stiu ca ma repet dar iti spun iar, exact asa s-a comportat si Rebe la inceput si va povesteam aici ca de vreo 2 ori pe noapte merge cu mangaiat pe spate si-n restul noptii la san! Asa incepe procesul, usor de tot cat sa nu sufere tare, cat sa nici nu simta ce se intampla, o data mangaiat si culcat, o data mufat si tot asa! Eu cred ca sunteti pe drumul cel bun! Usor, usor cedeaza si Muffa, hai multa perseverenta in continuare , nu ceda si nu-l pune mereu,mereu la san, mergi in continuare asa ca o sa ai si rezultate, o sa vezi! In 2 saptamani o sa fie mult mai bine.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

stii ce este mai nasol?..ca va trebui sa dorm cu el in pat, eu nu am cum sa tin patul lui lipit de al meu si nici nu mi-at folosi ca nu e de lemn, e din ala pliant si nu se lasa marginile alea de plasa, sa pot pune mana pe el..si stii ca eu am fobia cazutului din pat ca am patit-o si am ramas cu sechele...mai safe este cand e si Liviu, ca il pun intre noi si n-are pe unde sa cada, dar in noaptea aia cand el lucreaza, nu stiu..sper sa mearga..

naty dar ce este cu intepeneala aia?..pup si sper sa fie mai bine Iuli, si sa vina repede randunoiul tau!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna Naty
eu sunt aici ....
imi pare rau si mie de Iulia si sper sa nu fie nimic grav decit o raceala

Clodute mami de Patrick si
cu probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Naty multa sanatate Iuliei!

Clau si Luny ma bucur ca ati avut o noapte un pic mai bune decat celelalte, va doresc sa fie din ce in ce mai bine!

Antonia s-a frichinit azi -noapte pana pe la 12.30 cand s-a trezit de tot, nu mai avea chef sa doarma, nu avea stare ,era un pic maraita, nu-si gasea locul.Intr-un final a adormit la 2.15 si pana 09.30 nu s-a mai trezit decat o data la 6 sa bea lapte.I-am bagat mana in gurita de dimineata si am simtit la mana al 4-lea dintos de sus, incisivul stang, deci in total al 7-lea!

Cat despre mancare, eu n-am mai zis nimic, dar a avut o perioada de vreo luna, pana mai acum, cand nu a mancat aproape nimic in afara de lapte. Aproape nimic inseamna ca papa max 3-4 lingurite cu chiu cu vai si apoi baga lapte, aruncammacarea non stop. Acu ma declar super fericita ca papa la o masa cam 130-150 grame de mancare si astea cu pacaleala dupa primele 6-7 lungurite. Dar am zis sa-i dai mai des, ca ei fie ca-i dau la 3 ore papa sau la 6 ore, tot atat mananca.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ma trezisem hotarata sa bag la spalat ca a dat cosul pe dinafara, dar nu curge apa de azi dimineatam, abia se tzaraie,asta noroc ca stam intr-o zona joasa a orasului .

Am bagat pitica la somn si ma duc sa ma inspir de la bucataras ce gatesc astazi.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Sonia si Andrei au nevoie de ajutor. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Clau, e incredibil ce suflet mare ai si cum ai grija de
problemelor tuturor. Ma bucur ca Rebecca e mai bine.
Naty, eu sunt pe aici dar nu prea stiu ce sa iti zic. Stiu doar ca nu e de glumit deloc cu laringita si deasemenea ca Prednisonul e foarte bun pentru cazuri de astea. Nu prea stiu ce e de facut daca l-a varsat ca aceeasi problema avem si noi cu orice siropel. Orice i-as da varsa si nu mai stiu cat a inghitit si cat a luat??!! Supravegheaz-o foarte atent chiar daca esti obosita si suparata. Multa, multa sanatate si mai asteptam vesti bune de data asta

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Luny, si eu il pun pe Sabin la mijoc cand e agitat, iar daca sotul e plecat, pe partea lui pun o pilota mare pliata si asa stau linistita ca nu are unde sa cada.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

u randunici!
Am reusit sa intru si eu putin, ca bebelina doarme. Si nu-mi place ce citesc. Naty, sanatate multa Iuliei si sa vina cat mai repede doctorul ala! A tras-o curentul pe undeva? Am vazut toate filmuletele cu ea, e mortala mai ales in oglinda! sa treaca raceala repede.
Luny, of mai, ce te chinui si tu noptile! Si cu papica, of, of! Vad ca si Andreea a inceput sa manance mai putin, cam 2 mese solide pe zi, in rest vrea tzitzi. Ce-o fi?! Dar macar a inceput sa doarma iar toata noaptea. Fiind fornaita, o culc in patutul pliant cu noi in camera si vad ca doarme mai bine, s-o simti mai in siguranta daca ne-aude pe noi acolo, mai ales pe ta-su care sforaie de zor.
Clau, si Rebe a fost racita? Of, ce ne facem cu racelile-astea?
Vio, nu stiu ce sfat sa-ti dau cu papica, nici daca-l lasi nemancat mai mult timp nu papa?
Mimo, eu nu l-am vazut pe mergaret!

O sa pun ceva pozite de la Tg. Neamt pentru cine are chef.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Raluca, Cris
Cris, ce face finuta, au venit la Bucuresti?

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput