Fulguleti de nov-dec 2006 (207)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

kiki Minunata si desteapta Garga...Dar i-a spune-mi de unde i-ai cumparat cizmulite? A mea poarta 22 si cizmulite asa inalte eu nu am vazut. Si mai am eu un pitic...au blanita inauntru ca sa tina cald la picioruse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna dimineata dragelor minunatelor!

Tanam...tanam... tanam....
Am o veste de milioane! Astept sa vina bb2 cam pe la sfarsitului lui septembrie-inceputul lui octombrie
Duminica am facut testul de sarcina (si de atunci pana azi inca alte trei teste) si a iesit POZITIV! Doua dungulite rozioare la locul lor... ce frumos!
Rares va avea pereche si partener de joaca!
Asta e fost planul nostru la sfarsit de an (asa cum isi pun unii in cap sa faca cate in luna si in stele pe anul ce vine) si uite ca ne-a cam iesit :) Lui Gabi (adik sotul meu) nu ii venea sa creada, a amutit intr-un zambet tamp si s-a blocat total pentru ca am fost in campanie exact la momentul ovulatiei (depistate metodic cu teste ca la carte) si a fost un fel de punct ochit punct lovit.

Se cunoaste ca azi seful meu e plecat in capitala, da?
Revin.

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

RAMONA FELICITARI! - sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos .

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Doar stiti ca eu aveam o banuiala ca va veni barza, dar pentru ca racisem chiar imediat dupa campanie, am stat in dubii daca sa iau sa nu medicamente cum iau toti oamenii bolnavi. Instinctul m-a ajutat si nu am luat decat oscilococcinum si am baut ceiut cu lamaie si imi pare tare bine ca am facut asta :)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

felicitari ramsan!

ce frumos! e plin de burtici pe aici ma ia cu nostalgie...

in alta ordine de idei, daca aveti ocazia sa mergeti la teatru, la "straini in noapte" (joaca florin piersic si emilia popescu), nu ezitati! mergeti!

povestea mai jos, off-topic

am fost aseara la teatru, a fost ceva special, in primul rand pt ca maestrul implineste azi 73 de ani. eu nu i-am mai vazut live pe nici unul dintre ei, dar m-a impresionat totul.
incepand cu faptul ca, inainte de spectacol, a aparut el pe scena si... s-a adresat publicului ... lucru ce nu se face... ei bine, a facut (el, piersic) un apel de a inchide telefoanele mobile! nu mi-a venit sa cred unde s-a ajuns in salile de teatru... dar a povestit o faza haioasa de saptamana trecuta de la constanta unde a sunat mobilul in randul 1 in toiul piesei, cand era liniste... si... ala a si raspuns! plin de umor, piersic a povestit cum i-a cerut aluia telefonul, era nevasta tipului la telefon... cine e acolo? florin piersic! vai, dl piersic, va apreciez enorm! stiti doamna, noi suntem in timpul spectacolului... cum, unde suntem? la teatru, sotul dvs e aici in randul 1... cum unde? la teatru, si din cate vad e cu o doamna... (tipul disperat facea din maini ca respectiva nu e cu el...) ah lasati ca va rezolvati dilema deseara...
bey toata sala radea, dar, vai... ce trist ca un actor de asemenea calibru este nevoit sa ROAGE sala sa-si inchida mobilele...

apoi a fost spectacolul in sine. nu sunt un critic de teatru si nici macar nu ma pot mandri cu experienta de spectator (desi dupa seara de aseara mi-am promis ca voi avea grija sa ajung mai des!) ce pot insa sa spun sigur este ca... m-a prins asa tare incat la final... am plans ... cred ca si ei plangeau pe bune in piesa, era ceva foarte foarte emotionant. nu va spun ce ca se pierde farmecul piesei, in cazul in care mergeti sa o vedeti. e o comedie romantica, eu am ras in hohote si am plans cu drag si fara jena... pt mine... au jucat exceptional...

la final au fost aplaudati cam 20 de minute fara intrerupere. toata sala, plina ochi, in picioare... nu puteau pleca... au primit flori, el a primit o sampanie, un tablou desenat cu figura lui (si cu un 73 maaree pe spatele tabloului). au plecat, sala continua sa aplaude frenetic. ma dureau palmele dar nu ma puteam opri. s-au intors, ea era inlacrimata de emotie, el la fel, impresionati de suflul de admiratie care se simtea din sala. probabil nu stiti sala de teatru din mures... are capacitate de 600 locuri. si din 600 de voci s-a ridicat "laaaaa multi aaaani cu sanataaateee, sa va dea Domnul tot ce doriiiiiti..." si maestrul a inceput sa planga... vizibil... isi stergea lacrimile si o strangea pe emilia popescu de mana, si ea ii era alaturi, privindu-l ca pe zeu...
si la sfarsitul cantecului a vorbit din nou, l inceput cu glasul tremurat, apoi cu umor... a multumit, a spus ca este absolut coplesit, ca e cea mai surprinzatoare experienta in relatia cu un public, ca nu va uita niciodata aceasta seara... ca oricand, oriunde, oricare dintre noi, se poate apropia de el, il poate atinge si ii poate spune ca a fost in sala asta din mures, cu 24ore inainte de a implini 73 de ani... si dupa asta a fost aplaudat in continuare, minute in sir...

ahh, ce experienta frumoasa am avut...
ps: am fost singura, cu cativa colegi de birou, sotul meu drag era acasa cu copiii, nu avea cine sa stea cu ei si sa-i culce... mi-a facut el hatarul si m-am putut duce...

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

RAMSAN,felicitari,ma bucur pt voi!!!sarcina usoara!

Mergi la inceput

Ingerasa... nu ai voie in butoi!! Hai hopa sus... va veni si la tine barza! Iti pun eu o vorba buna la ea :)

Mergi la inceput

Mariana, Diana si Adina va multumesc frumos
Diana felicitari pentru minunata experienta de la spectacolul de teatru

Mergi la inceput