LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (176)
Raspunsuri - Pagina 9
roli25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrittza buna fetelor.va scriu si eu ca am o problema.sau 2! deci(e clar daca incep asa):eu am fost racita.incepusem sa o suspectez pe Daria de raceala ca a stat doar cu mine.ieri dimineata a inceput sa aibe scaune moi apoase cu miros acru puternic.ieri de la 9 la 00.00 a avut 5 scaune.spre seara a facut febra 38,3 intrarectal.maraita rau,nu a dormit mai deloc in timpul zilei.ieri iam dat orez fiert si morcov,ceai de menta si Milupa HN25(cand a cerut sotu lapte fara lactoza la farmacie aia a zis ca nu exista asa ceva dar ii da lapte dasta ca e pt diaree).toata noaptea nu a facut febra si nici kk.culmea de la 12 nici nu sa mai trezit pana dimineata desi se trezea de obicei de 3-4 ori.pofta de mancare are.eu ii dau putin sa manance dar nu as sti sa zic de ce. acu....sa ma gandesc ca ar fi o enterocolita?sau febra e de la raceala si diareea de la dinti?sau ce e?acu se joaca,bombane pe limba ei,e relativ vioaie dar nu cum e ea d eobicei.are momente cand zace efectiv. si de la kk s-a iritat rauazi a avut 2 scaune. voi ce ziceti? LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ATAT DE MARE SUNT asa a venit pe lume Daria poze |
Eu nu sunt adepta teoriei cf. careia poate face diaree sau febra de la dinti. Sfatul meu e sa-i duci o copro repede si pana iese rezultatul sa mentii regimul.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
laura_dimitris spune:
beinazutza, felicitari lui beatrice pentru primii pasi
gabritza, eu am auzit de laptele ala ca este minunat in diaree... eu m-am chinuit o luna intreaga cu scaune moi la eleni si i-am dat regim si lapte fara lactoza... iar o prietena a folosit regim si laptele asta si a trecut problema in 6 zile!
eu zic ca este bun regimul recomandat de elle si cu laptele dat de tine. vezi cum iii merge. este posibil sa faca mai moale si de la siropelele de tuse...
monica -doc - ca de obicei ! - o maaare placere sa te citesc!!! chiar ca ne bagi mintile in cap in 2 timpi si 3 miscari ! (adica - cateva fraze )
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ginnette spune:
Sa continui:
Sivia, felicitari sotului! LA cat mai multe contracta "babane".
Si mai ales, felicitari Mariucai pentru primii pasi! La cati mai multi si cati mai siguri!
Felicitari si pt Beatrice (de beinazutza)!La cati mai multi si cati mai siguri!
Helene, poate chiar a "luat-o " curentul si de-acolo, febra de-aseara.
Monica-doc, bine le zici! Dar, cum a spus si LalaD
le zici cam rar (noroc cu blog-ul ).
A propos de blog, Monica mai zi-ne de Clara; cum mai este?
Cate-un pt Daria (de gaby) si Ioana (verisoara de Eleni)!
Laura, Alina,deja le dati la cresa? Eu n-am curaj; astept gradinita (pe 2 ani juma'te)
Eu am mai citit la subiectul 'in unul sau doi....' - ca am vazut ca si Lala20 scrie mai mult acolo. Groaznic!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
roli25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laura_dimitris
alinush, la mine aproape 2 ani de zile mers dimitrakis la cresa au constituit o experienta frumoasa! an afara de simple raceli pe care le-ar fi facut oricum - nu a fost bolnav niciodata. nu a cazut, nu a patit niciodata ceva rau . a invatat sa vorbeasca, sa faca pipi/caca la olita, in fine... mie totul mi s-a parut super. de aceea o voi da si pe eleni. stau mult mai linistita stiind-o acolo decat sa-mi sara inima din piept ca s-ar putea frige acasa, ca ar putea cadea sau alte chestii cu o bona... sunt de acord cu bona la copii mici! dar dupa 1 an sijumatate, sau, de3 fapt de cand incepe sa mearga singurica fara probleme - mult mai potrivita mi se pare cresa. eu nu sunt inca hotarata unde sa o inscriu asa ca o voi inscrie la doua crese. una este pe compozitorilor in dr. taberei. - acolo a mers si dimitris si am avantajul ca le cunosc/ iubesc pe doamnele de acolo (si ele pe mine ) alta este in militari - pe la apusului - . chiar am vorbit cu lavinia (mitsu-bishu) sa mergem impreuna si sa-i bagam pe copii impreuna. eu sunt tare incantata sa-i fac colegi/prieteni pe eleni si conrad !!! daca vrei alte detalii, vorbim aricand doresti ! Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Intru totul de acord! Cadrul institutionalizat mi se pare net superior statului acasa cu o bona despre care nu ai cum sa stii cum se comporta (doar daca impanzesti casa cu webcamuri) si in mod clar nu se straduieste sa invete copilul ceea ce il invata cresa/gradinita. Marc merge la gradi de la 1,9 ani si sunt extrem de multumita!
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
ginnette spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui roli25
Eu nu sunt adepta teoriei cf. careia poate face diaree sau febra de la dinti. Sfatul meu e sa-i duci o copro repede si pana iese rezultatul sa mentii regimul. Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006) www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI |
Subscriu! (mai ales ca am fost patita si mi s-a explicat si de care 3 pediatrii).
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
gabrittza spune:
multumesc elle.oricum e la regim de ieri
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
gabrittza spune:
roli si ginette multumesc.nici eu nu sunt adepta asa ziselor simptome date de dinti respectiv diaree si febra dar am luat in calcul si aceasta varianta.
de regim ma tin in continuare.
laura lapticul ala e foarte bun la gustsper ca si efectele sa fie la fel de bune
acu a dormit putin,a mai baut niste ceai de menta si acu se joaca cu telefonul meu.e binedispusa si are chef de dans.
ma bucur ca e activa si cu chef de joaca dar totusi ma baga putin in ceata si nu stiu ce sa cred.
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
monicaa spune:
cu putina intarziere dar tot din suflet si cu mult drag
LA MULTI ANI
Raluk.m
Tudor Mihai
Eric Adrian
Ileana
Stefania
Alexandru
Numai bine si sarbatoritilor de astazi
LA MULTI ANI
Sofia
Vanessa
Calin
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
alina023 spune:
Beinazutza, felicitari pentru primii pasi ai lui Beatrice!
Laurici, multumesc pentru info. Eu nu stiu daca voi avea curajul sa o dau pe Ana la cresa. Eu sunt fff multumita de bona noastra insa nu stiu cat timp imi voi mai permite sa o platesc. Deja imi este f greu.
Gabby, multa sanatate Dariutei!
Doc, te asteptam mai des!
Roli, si tu esti o mamica curajoasa. Eu sunt mama closca. Si mamaligoasa cand vine vorba de calit copiii.
Laurici I si mie imi plac termometrele mai...comode, ca sa zic asa. Dar sa stii ca pana si la clinicile particulare medicii au mai mare incredere in clasicele termometre cu mercur. Imi pare rau ca ai problema asta.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
monicaa spune:
Multa sanatate clopotzeilor bolnaviori! Am citit ca iar s-au inmultit Offf.
Felicitari Mariuca pentru primii pasi singurica!
Asa si vroiam sa va dau solutia de franare umblatoare gen geanta postasului in special pentru suprafete gen parchet: pentru a se invarti rostile mai incet legati la 2 roti o bucata de servet mai gros. Pentru a nu mai aluneca asa tare pe parchet acoperiti 2 roti cu baloane. Nu rezista ele foarte mult dar nici scumpe rau nu sunt asa ca mai faceti un pit-stop, schimbati balonul si gata.
Va pupicesc
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/