LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (176)
Raspunsuri - Pagina 6
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta lala da, ii dau si azi osciloccocinum, i l-am dizolvat ibn putin apa calduta si l-a baut cu canuta .. ma gandesc sa-i dau in fiecare saptamana cate o doza .. o fi ok?? gand la gand .. si eu ma pregateam sa caut pe net despre manevra heimlich .. multumesc! Elena de Eva Maria (14.01.2008) Eva creste mare Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Da e ok sa-i dai o doza pe saptamana.
Acum cand o suspectezi de o raceala ii poti da o doza zilnic timp de 5 zile.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
alina023 spune:
Elle, ma bucur ca e bine Eva scumpa. Doamne ajuta sa fi fost numai atat.
Sa stii ca si Ana a facut o zi de febra fara alte simptome...saptamana trecuta parca. Eu am pus-o pe seama vaccinului din decembrie .
LalaD multumim!
Am uitat sa va spun ce comanda a dat domnul Luca pentru ziua lui: tort jumatate din inghetata si jumatate din jeleu...ambele de capsuni. Sa vedeti distractie pe capul meu ca sa- fac asa ceva.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
NataliaS spune:
Sofia frumoasa si scumpa, Calin si Vanessa Sa va dea DD multa sanatate, sa cresteti mari, frumosi si voiosi si sa-i faceti fericiti pe parintii vostri!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta lala da, ii dau si azi osciloccocinum, i l-am dizolvat ibn putin apa calduta si l-a baut cu canuta .. ma gandesc sa-i dau in fiecare saptamana cate o doza .. o fi ok?? gand la gand .. si eu ma pregateam sa caut pe net despre manevra heimlich .. multumesc! Elena de Eva Maria (14.01.2008) Eva creste mare Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
elle, multumesc de schema. am salvat-o de data aceasta !
din pacate, sora-mea a fost acum la dr. cu ioana ei si are un orsu in gat de toata frumusetea de natura virala... de aici febra de ieri incoace...
ai sunat acasica? ce spune socrela? i-a luat temperatura evei ?
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
elle, acum am vazut ca ai scris ca nu are temperatura... eu lucrez, vorbesc la telefon si mai si citesc din capitolul trecut - toate in acelasi timp
ce ma bucur ca eva si laura lui elia sunt bine !!! Bravo! Bine ca a trecut.
Pana la urma i-ai dat antibioticul klacid laurei ??
si din capitolul trecut...
ereena.. acum am citit ca ai probleme cu mateiasul iubit... Offf! Cum ii este ? sanatate multa !!!!
cretulina... Yupiiiiii BRAVO MARIUCA PENTRU PRIMII PASI !!!! Super !
si, nu in ultimul rand...
Danoniq... si nu te mai gandi la prostioare ! Fii optimista, fii zen cum spune natalia ( ma bucur ca esti bine si ca ai reusit sa dormi!), uita-te la cei doi vanesa si albert si uita orice te face sa fii suparata !!!
si Eleni - 05.02.2008
EliaElia spune:
Ieri ar fi trebuit sa incepem cu antibioticul dar cum avea 37.4 dimineata am zis sa mai asteptam. Seara a facut iar peste 38 si i-am dat nurofen. Dimineata iar 37.2 sau cu 4, acum o ora 37. Sa vedem diseara. Am cumparat Klacidul, sta in asteptare.Ioanei ce i-au dat? Cum si-au dat seama ca e viral? Ca pe Laura au chinuit-o analize, exudate.Camelia si Laura (06.02.2008)
laura_dimitris spune:
Andreea, eu te tin minte chiar daca nu ne scrii prea des pentru ca doar esti din ploiesti iar eu tin la toate ploiestencele intr-un mod special .... Ce nenorocire era sa se intample... Este bine ca ne-ai amintit ca trebuie sa fim cu ochii in 4 non stop!!!
si daca tot "sunt la ploiesti:
mada, super ca ai inscris-o pe sofiuta la cresa. si eu vreau sa fac acelasi lucru in saptamana viitoare. Bine ca mi-ai amintit ca trebuie sa-mi scot adeverinta de salariat! si eu vreau sa o dau pe eleni tot din toamna dar, bineintels , ca trebuie inscrisa chiar acum !
si Eleni - 05.02.2008
alina023 spune:
Lauriciule, o dai pe Eleni la cresa???? Da-mi si mie ceva detalii, plizzzz!!! Desi mie nu-mi surade deloc ideea...dar mai stii?
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Ellenuta spune:
laurici off ce nasol ca ioana are rosu in gat .. i-au luat sange din degetel, nu? insanatosire grabnica ii doresc frumusetii cu ochi albastri.
ptr linistea mea, voi merge cu ea la doctor dupa-amiaza s-o vada. sper sa fie bine.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
cami ce bine ca nu mai are pitica febra!
lala ok, o sa-i dau si azi oscilo.
alina ct multumesc!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun