Nou stil de viata (246)
Raspunsuri - Pagina 15

louisea spune:
Tzuni imi pare rau sa aud ca nu-s singura
Zuzi.. nimic grav, dar am patit in vre-o 2 randuri sa mi se rupa din dinte/ masea. Luni tre sa-mi fac o masea unde mi s-a rupt coltul.
Am impresia ca tot timpul mi se fac cari sau se rup Al meu sot de ex nu si-a mai facut nimic la dinti de vre-o cativa ani. Eu in schimb aproape de fiecare data cand merg la control imi gaseste ceva
Si nu inteleg de ce: ii perii zilnic (min. de 2 ori), ma fac cu ata, merg la control la fiecare 6 luni cand mi curata si ei.. Aiurea cu dinti asa fragili. Nici nu vreau sa ma gandesc ce naspa e pt Anda cand eu ma plang de un colt rup la masea
No.. faza era ca intrebam ce putem face. Oare am lipsa de calciu?
Gusta da tu nu aveai una deja?
Ruxi spor la treaba.
Anda bafta la dentist
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Delidana spune:
Carmen, m-ai pus cu stagnare, pai n-am slabit 200g? Sau tu nu dai floricele decit de la 500g in sus?
Nu-i nimic atunci, poate raportul viitor o sa fie mai bun.
Tzuni, iti sta traznet cu frizura aceea ondulata! Chiar, n-ai incercat sa mergi cu poza la coafor sa te mai aranjeze odata asa?
Lou, si dintii mei se cariaza destul de repede. Eu folosesc Sensodyne de ani de zile pentru ca am dintii foarte sensibili, daca ma spal cu Colgate de exemplu simt de parca m-as peria cu zahar.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Hopes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Fetelor, asa trebuie sa ajungem TOATE ![]() ![]() ![]() _ Tzuni ![]() ![]() ![]() |
Tzuni eu si acu arat asa. da n-am pe cine sa pun sa ma filmeze

mephala30 spune:
citat din mesajul lui Delidana Carmen, m-ai pus cu stagnare, pai n-am slabit 200g? ![]() ![]() |
dar tu dadeai floricele pentru mai putin de 500g?
ce e sub 500g, se noteaza cu stagnare.
Am dreptate ori ba?

Carmen cu Iustin si Teodor

Delidana spune:
Eu dadeam si pentru mai putin de 500g pentru ca altfel nu te-as fi intrebat. Las' ca saptamina viitoare imi iau revansa.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

mephala30 spune:
Hopes, vin io sa te filmez, pregateste-te! :)
Vik, te prinde mult mai bine culoarea.
Puskin, ai slabit considerabil, arati ft. bine, bravo, .
ma duc sa hranesc baietii, revin diseara.

mephala30 spune:
Delia,am crezut ca glumesti....ok, sa-ti dau floare sau nu?
Cum e corect, sa ramana ca si regula pentru serife: dam flori/porci pentru orice 100g?

Mik spune:
citat din mesajul lui Tzuni Fetelor, asa trebuie sa ajungem TOATE ![]() ![]() ![]() _ Tzuni ![]() ![]() ![]() |
Tzuni, no problem !da' se poate renunta la sforicica in fund ? (eu nu poci

Mik spune:
citat din mesajul lui Delidana Eu dadeam si pentru mai putin de 500g pentru ca altfel nu te-as fi intrebat. ![]() www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan |
Confirm, Delidana ne dadea floricele si la 200g (de incurajare).

Tzuni spune:
Mik, ti-am rezolvat costumul! Ti-am mutat atza din spate in FATA
Delidana, Mephala, va credeti la cinema? Va bateti cu floricele?
Hopes, am trimis cameramanu'! Fixeaza-ti snurul si ...action!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE