Nou stil de viata (246)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Da Sabinelu, eu sunt categoria "grea" . Nu-mi da nimeni kg pe care le port...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Italianco nu merge linckul, l-ai pus asa sa ma derutezi sa ma pui la exercitii de imaginatie. Chiar is curioasa sa te vad cu el ondulat, precis tot intins o sa-mi placa:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

No vezi acum!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Nu se vede cum e in fata dar cam stiu cum e tunsoarea asta, am avut-o si eu fff mult timp, era la moda acum vreo 5 ani. Tre sa mergi la o coafeza nu asa cu fitze de mari stilisti trendy, asa e coafeza mea de aici, care cind mi-a vazut parul exact asa l-a tuns si coafat. E simplu, elegant si frumos. Sta f frumos e adevarat, coafat parul nostru tuns asa, seamana perfect chiar, tre sa caut niste poze, dar spalat si uscat acasa eu tot intins natural ca al tau prefer. Pt ca ondulatul de la coafor e departe de stilul afro in nshpe directii al parului cret natural.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

In fata e fara breton. Am pus o poza sa vezi....

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Ce fete frumoase pa aici .

Lai, noi stam in Mexico, in cartierul Polanco. IN Coyoacan am fost in plimbare si mi-a placut mult.

Carmen E, . Lou, idem.

Sabinel, felicitari si lasa internetu' si te odihneste !

Meniul de azi :
-cafea neagra si chec fara ou
- o quesadilla, putina carne slaba de porc pregatita cu curry, ciuperci, cus-cus, spume de ciocolata
- salata verde cu ceva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni
No vezi acum!_Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
Sa stii ca te prinde f bine! Eu zic ca e coafura ta ideala, chiar ca tre sa gasesti pe careva sa te tunda la fel. Du pozele astea doua cu tine. Tunsoarea mea intotdeauna era la fel fara breton dar totusi ceva mai scurt in fata.Nadja plinge...Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni
m-am dus la Meri sa vad daca e ok si mi-a zis "Cuata tifish nu am!" Am pus-o sa repete si mi-a mai spus de doua ori la fel: "Cuata tifish nu am!" Sa ma bateti cu prosopu' ud daca stiu ce inseamna! i-am zis ok si am pupat-o sa doarma...

Iti zice asa: "coada de fish (peste) nu am" o fi de la pestele ala care se uita la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna seara! Am gasit ceva interesant in articolul acesta
M-am gandit ca poate ajuta.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna seara dragelor.
Felicitari tuturor studentelor noastre si multa bafta in continuare.
Lou multumesc de vin.

Sabinel am baut si-n cinstea ta. De-acum nu-ti mai zic decat odihna placuta.

Mik 46 de kg. Wow! Felicitari. N-am reusit sa vad pozele dar promit sa le vizionez.

Am vazut in schimb poze de Vik care arata mai ceva ca o vedeta, De Ruxi care intr-adevar a slabit si se vede foarte bine, si de Tzuni buclata.

Lai bien ca totul e bine si Doamne Ajuta sa fi cat mai curand.

Cami ce repede a trecut timpul, mai ai putin si gata-i marea intalnire. Abia astept pozici cu voi.

Meniul meu de azi:
MD - putina omleta cu o felie de branza si-un colt de paine neagra.
P - un gratar de vitel cu legume steam (morcov, brocoli) si grill (ardei,zuchini)
C - salata verde cu 1/2 somon din conserva

Nu prea mai beau apa si nu-mi place deloc.

Dragelor o noapte buna! va urez.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput