Nou stil de viata (246)
Raspunsuri - Pagina 11

vikinga spune:
Lou, Puskin mda asa zic si eu cind trec prin fata oglinzii, interesant si atit
, nu-s chiar incintata, dar si ce aveam era prea blond. Si dupa spalat nici blondul nu ramine ca dupa vopsit, ia tot felul de nuante de maturareasa din siberia:). Nuantele astea perfecte is numa' in filme, nu zic io
.Parul meu e ondulat de la natura dar normal ca-mi place numa' intins
.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

vikinga spune:
Puskin se vede ca ai slabit! Bravos fata ambitioasa! La par ce vrei sa faci? Tu il porti numai f scurt de fel? Culoarea mi se pare ca te prinde bine.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

puskin spune:
Mersi Vik. Parul l-as lasa ceva mai lung, din nou...l-am avut scurt in ultimii 2 ani.
Culoarea este acum cea naturala, mai fac suvite mai deschide cateodata, poate acum fac doar niste suvite de culoarea mierii.

Tzuni spune:
Puskin, esti tare! Se vede cat ai slabit! Bravo.
Vikingo, io nu mai stiu cum sa-mi ondulez parul.... Dorm cu bigudiuri si sufar enorm
Se pare ca mie mi s-a stricat ap foto.
Ma duc sa caut o poza cu paru meu.
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

louisea spune:
Ruxi clar se vede ca ai slabit!! Te-ai masurat in solduri/ picioare ca ai dat jos?
Vik nu-ti sta rau cu culoarea!! Da freza aia ma cam deruteaza
Oricum tu esti o draguta :)
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

puskin spune:
Mersi Lou si Tzuni , v-am zis doar ca mi-am luat jeans masura 29
. In liceu stiu sigur ca purtam 32
.
Lou, m-am masurat da...dar nu chiar de la inceput. Din talie am dat cam 5cm, solduri vreo 3, picioare vreo 2.

vikinga spune:
Ah Tzuni pai e clar ca idealul meu de frumusete in privinta podoabei capilare e exact asa: des, lung, drept si inchis la culare asa ca al italiencelor, ca sa nu zic ca al tau sa zici ca-s cu ochii pe tine.Lou sta ciudat ca l-am uscat in graba sa vad cit mai repede culoarea si pt ca oricum merg miine la sala. Ciudatenia de breton vilvoi e de la freza poney facuta acum vreo 3 luni si care normal ca se potriveste la alt par decit al meu
dar io am insistat:)). Mergeam si io mai des la coafor si-n rest il prindeam peste cap cu clame. Mai in pozele din urma se vede cum ii sade parului meu ondulat si uscat mai cu rabdare.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Sabina spune:
Ruxi, ai slabit mama, zdravan!
pai eu nici la 60 nu arat asa slaba ca tine:) am osatura mai mica .
gata , bag somn.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si
bb Gheo

Tzuni spune:
Vikinga, uite AICI cum aveam parul acum un an si jumatate. Din pacate stilistul italian care m-a tuns nu mai e in tara si nimeni n-a mai stiut sa mi-l tunda asa.... Desi nu cred ca-i mare filosofie. Da' e pus pe bigudiuri. D-ne ce slaba eram
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

vikinga spune:
O muzica ceva, o aluna, un chips? Aprops de asta, de vreo 2 sapt cind ma lua cheful de ceva de ciugulit seara/noaptea mi-am taiat si eu rondele de morcov crud. A trebuit sa ma cam fortez la inceput, imi statea in git la propriu
, dar tre sa invat sa-l accept in viata mea asta e:). Si dimineata ce multumire de sine! Serios, mi-am zis asa de vikingo, ete ca se poate
.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo