Nou stil de viata (246)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Lou, Puskin mda asa zic si eu cind trec prin fata oglinzii, interesant si atit, nu-s chiar incintata, dar si ce aveam era prea blond. Si dupa spalat nici blondul nu ramine ca dupa vopsit, ia tot felul de nuante de maturareasa din siberia:). Nuantele astea perfecte is numa' in filme, nu zic io.Parul meu e ondulat de la natura dar normal ca-mi place numa' intins.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Puskin se vede ca ai slabit! Bravos fata ambitioasa! La par ce vrei sa faci? Tu il porti numai f scurt de fel? Culoarea mi se pare ca te prinde bine.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Mersi Vik. Parul l-as lasa ceva mai lung, din nou...l-am avut scurt in ultimii 2 ani.
Culoarea este acum cea naturala, mai fac suvite mai deschide cateodata, poate acum fac doar niste suvite de culoarea mierii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Puskin, esti tare! Se vede cat ai slabit! Bravo.

Vikingo, io nu mai stiu cum sa-mi ondulez parul.... Dorm cu bigudiuri si sufar enorm

Se pare ca mie mi s-a stricat ap foto.
Ma duc sa caut o poza cu paru meu.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ruxi clar se vede ca ai slabit!! Te-ai masurat in solduri/ picioare ca ai dat jos?

Vik nu-ti sta rau cu culoarea!! Da freza aia ma cam deruteaza
Oricum tu esti o draguta :)

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Mersi Lou si Tzuni , v-am zis doar ca mi-am luat jeans masura 29 . In liceu stiu sigur ca purtam 32 .

Lou, m-am masurat da...dar nu chiar de la inceput. Din talie am dat cam 5cm, solduri vreo 3, picioare vreo 2.

Mergi la inceput

Ah Tzuni pai e clar ca idealul meu de frumusete in privinta podoabei capilare e exact asa: des, lung, drept si inchis la culare asa ca al italiencelor, ca sa nu zic ca al tau sa zici ca-s cu ochii pe tine.Lou sta ciudat ca l-am uscat in graba sa vad cit mai repede culoarea si pt ca oricum merg miine la sala. Ciudatenia de breton vilvoi e de la freza poney facuta acum vreo 3 luni si care normal ca se potriveste la alt par decit al meu dar io am insistat:)). Mergeam si io mai des la coafor si-n rest il prindeam peste cap cu clame. Mai in pozele din urma se vede cum ii sade parului meu ondulat si uscat mai cu rabdare.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ruxi, ai slabit mama, zdravan!
pai eu nici la 60 nu arat asa slaba ca tine:) am osatura mai mica .

gata , bag somn.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Vikinga, uite AICI cum aveam parul acum un an si jumatate. Din pacate stilistul italian care m-a tuns nu mai e in tara si nimeni n-a mai stiut sa mi-l tunda asa.... Desi nu cred ca-i mare filosofie. Da' e pus pe bigudiuri. D-ne ce slaba eram

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

O muzica ceva, o aluna, un chips? Aprops de asta, de vreo 2 sapt cind ma lua cheful de ceva de ciugulit seara/noaptea mi-am taiat si eu rondele de morcov crud. A trebuit sa ma cam fortez la inceput, imi statea in git la propriu, dar tre sa invat sa-l accept in viata mea asta e:). Si dimineata ce multumire de sine! Serios, mi-am zis asa de vikingo, ete ca se poate.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput