Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Babyzapi, e prima menstruatie dupa nastere?
Asa am patit si eu saptamana trecuta...urat de tot, curgea incontinuu, ma patam mereu cu tampoanele maxi.L-am sunat pe dr. si a zis sa iau Ergomet...zicea ca probabil nu s-au eliminat lohiile ca lumea.Cu Ergomet luat 5 fiole, una la 2 ore a fost ok, dar m-am speriat rau de tot.
Mi-a mai zis o doctorita ca daca curg cheaguri sa le pun intr-un borcan cu apa sa vad daca se elimina resturi...n-a fost cazul ca era sange pur, subtire, fara cheaguri.
Ai gija de tine, ia si Calciu...eu am luat si mai iau in continuare de 1000 de mg, un pliculet pe zi.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Sorvint, ti-am trimis mesaj privat

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Alexa, bubulina e mai bine.Acum e la ea in patut..i-am pus perna mea pe care a dormit azi noapte in patul mare.E cu capul mai sus si vad ca respita mai bine.Doarme de pe la 11...cred ca de la medicamente.Ar cam trebui sa se trezeasca sa pape.Sunt curioasa daca putem respecta programul dat de dr.
Trebuie sa luam carusel, ca a se uite la jucarele ziua si sa adoarma.Dr. mi-a spus ca la varsta asta ar trebui sa pape, apoi sa stea treaza 30 de min maxim o ora si sa adoarma la loc...dar ea sta treaza mai mereu.
Tu ai patut la fel ca al meu, ai luat carusel?Daca da, de care?Ca nu se potrivesc cele pt. paturile de lemn...
Am avzut un singur model pt. patut pliant...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

malinas, daaaa bineeeee, si eu am oua de tara, oua de cumparat si oua de rata, naa!!!

alexa, mey ce sa-ti spun....hai! dar sa nu te apuce p'acolo ca te arunci de la parter, ca sari de pe trambulina, ca de dai din creierul muntilor pe schiuri, ca te arunci in marea egee sa te ineci si lista e deschisa...

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.11.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Sorvint ti-am trimis PM de la prima ta rugaminte..

Citat:
citat din mesajul lui Sorvint
Revin cu rugamintea sa imi dati si mie datele de la contul cu cozonacei sa pun si eu poze cu puiutul meu.

Mamica fericita de Radu

pozele mele

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

brie, daaaa...de prepelita n-ai?

Copilul meu doarme si rade in hohote, imi vine sa-l mananc.

N-am facut nimic azi...nu stiu ce-i cu mine, doar ma mananca sa ies afara si ma tot uit pe geam doar, doar s-o ridica nenorocita asta de ceata.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

Buna, fetelor,

Scrisesem initial buna dimineata si mi-am uitat la ceas si am vazut ca e chair pranzul!!! Am pierdut notiunea timpului, sunt moarta de somn...cred ca bebe a fost deochiat ca era prea cuminte ...ieri nu a dormit aproape deloc ziua si nici noaptea, de fapt a adormit pe la 1. Nu plangean , din contra avea chef de gangurit, insa cum atipea se trezea tipand ca si cum ar fii speriat.Am citit ca si voi va confruntati cu asta. Am observat ca nici landoul nu-i mai place, asa ca de ieri ma chinuiesc sa-l invat in patut. Nu mi-am imaginat ca va fii asa greu!!!

M-am delectat si eu cu povestile despre fratii mai mari , chiar daca in unele cazuri mamicilor numai de ras nu le arde.....insa explicatiile lor sunt de-a dreptul ingenioase trebuie sa recunosc!!!

Alra, Ramo2007, sanatate multa fetelor!!!

Portugal, bine ai venit!

Babyzapi
, cum se simte Raphael? Cortizonul stiu ca-si face efectul foarte repede.

Mamiseli, felicitari pentru cele doua fete frumoase!!!

O zi linistita, voua si bebeilor!!!

Gabriela - mami de rechin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Ramo ma bucur ca s-a linistit.... ai sedat-o sa doarma, huh? Droghezi copilul, huh? Ii bagi rom in biberon huh ?
Al meu papa, ne jucam o ora...si se culca...Noaptea e tare gagiu...se culca la 1-2 dupa masa...si se trezeste la 9....Nici zgaltzait nu clipeste....La pat am prins de tavitza de schimbat jucarelele de la paturica aia cu barile deasupra....clipsurile alea de plastic le-am pus fix de marginea tavitzei....

Brie promit ca nu scuip, nu injur, nu lovesc, nu sar la picior, nu violez nicio specie rara de delfini ( nu am zis nimik de cei comuni ), nu ling zapada, nu fac pipi la pom, nu las bale lipicioase pe umarul nimanui ( apitza nu se pune ).............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Buna mamici si bebici!!!

Si bebelusul meu a plans mai mult ca de obicei ieri si s-a facut un smecheras...cand are crize de colici il linistesc tinandu-l pe picioare si cu mainile pe burtica lui....si el vrea mereu pe picioare

cand e in patutz sau carucior si e proape adormit... se trezeste zici ca a uitat o treaba importanta de facut.... si ajungem tot pe picioare....ce ma fac ? cum il dezvatz? ca ieri am incercat toata ziua si a plansss, pt ca obosise prea tare..... azi s-a trezit tot cu chef de plans , cred ca-i place...acum stiu cand plange de durere si cand plange de picioare

Ramo ce fel de ceai bea bebelina ta? cat ii dai?

Cat ceai bea bebelusii vostrii pe zi?Al meu bea si 200 ml- ceai de fenicul- pe zi fara a renunta la vreun biberon.O fi prea mult?

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Fetelor, puii vostri se ridica in fundeata daca ii trageti de manute? Al meu e puturos rau. Nu vrea, deloc!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput